Известие

Collapse
No announcement yet.

Пролетен събор - 2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Dikata_BG Покажи съобщение
    Колеги какво ще кажите за бузлуджа има място къде да се оставят колите да се спи на по-нормални цени и е горедоло в центъра на българия Тва Русе е доста небъдна работа според мен тези които са от южна част на страната мож би няма да утидем на срещата поне повечето ако я направим много на доло пък тези от севера няма да доидат за това предлагам да се избере някакъв компромисен вариант.
    Трявна ???!!!!
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Aз предлагам САМОКОВ.... хотели бол....
      имаме заведение КЛУБ-КАФЕ-ДИСКОТЕКА с име "ГРУПА Б", говори само по себе си. Заведението е прайвид, хора само с издадена магнитна карта могат да взлизат..., демек ще е само за нас абе купон пробвано е...

ОФЕРТА Е!!!!!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
        Трявна!!! Трявна!!!
        Ква Трявна, бе?!? До там няма магистрала! Дай да предложим Трън тогава, същото е. При все че съм от София, предлагам да е нейде на морето (южното крайбрежие), щото до там има качествени пътища и извън сезона е страшно евтино.
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Ква Трявна, бе?!? До там няма магистрала! Дай да предложим Трън тогава, същото е. При все че съм от София, предлагам да е нейде на морето (южното крайбрежие), щото до там има качествени пътища и извън сезона е страшно евтино.
          И се обзалагам че поне 2/3-ти няма да дойдат защото ще им е далече .
          Трявна си е центърра на България и за всички ще е еднакво горе долу разстоянието .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Добре де - Трън!! Трън!!! ай да видим колко ще дойдем в Трън стига глупости гоеорим за купон нали ??!!!
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Съжалявам не прочетох внимателно за южното крайбрежие, което е мъртвило през това време ... и да ... страаашно е ефтино щото няма никоооой
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

охоооо морето е добра идея
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

за една нощувка няма да бльскам 1000км.
                  0888515205

Comment

бил съм в този хотел страхотен е
                    фиат мултипла jtd
                    ФОРД ПУМА

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                      Aз предлагам САМОКОВ.... хотели бол....
                      имаме заведение КЛУБ-КАФЕ-ДИСКОТЕКА с име "ГРУПА Б", говори само по себе си. Заведението е прайвид, хора само с издадена магнитна карта могат да взлизат..., демек ще е само за нас абе купон пробвано е...

ОФЕРТА Е!!!!!!!
                      И аз съм за в Самоков си е много оферта от към цени а и си има всичко
                      Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Не разбирам защо ви трябва магистрала.......Това ли е най-важното...ами писта за частния ви самолет не е ли нужна ...Всичко тва в кръга на шегата..Самоков, Трявна, Трън, Глог, това са по-добрите предложения
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                          за една нощувка няма да бльскам 1000км.
                          Аз съм го правил, много е яко
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Аз съм го правил, много е яко
                            То аз съм минавал и 2500 и то до друг континент,хормоните какви ли не шеги си правят с нас,но сега говориме за нещо постижимо от по-голяма част от нас.Самоков е добра идея,Трявна също.Колкото до Трън-разкопан е в момента.
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

А какво ще кажете за маглиж там е много хубаво също а и в окрага хотели бол куките са на изчезване в района
                              Alfa Romeo 145 1,4 T.S. 103HP

Comment

То тогава по-добре в Златоград.Хем е хубаво градче,хем и ще е една малко позната екзотика за много от нас.
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X