If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нз какво мислите за това събиране ама мисля че знам едно страхотно място където може да се направи. Шумен горе на паметника има една огромна поляна дето шуменци там си правят скари бири и мезета има капацитет а и може който иска да си паркира колата и на паркинга там и за палатки има място вярно няма езеро както някой беше споменал ама за барбекю си е идеално ако искате следващият път като ходя ще напрая снимки ако има навити де
Абе то те членовете на клуба (на кое ?) са си решили че ще е в Трявна , сега остана да споделят датата когато ще се проведе .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Нз какво мислите за това събиране ама мисля че знам едно страхотно място където може да се направи. Шумен горе на паметника има една огромна поляна дето шуменци там си правят скари бири и мезета има капацитет а и може който иска да си паркира колата и на паркинга там и за палатки има място вярно няма езеро както някой беше споменал ама за барбекю си е идеално ако искате следващият път като ходя ще напрая снимки ако има навити де
Ти не само снимки ами може и да се обадиш като идваш Иначе поляни бол. Трявна обаче е по-романтично некакси.
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Ти не само снимки ами може и да се обадиш като идваш Иначе поляни бол. Трявна обаче е по-романтично некакси.
ИИИИИИ как да ти се обадя щото тия дни пак ще ходя сиг случва ми се по 2 пъти на седмица да минавам от там ама пък Трявна не го обичам като град като отида и има една там дето не ми мисли доброто няма да ме остави вечерта да пия за това не съм много за там
Трявна мисля и аз, че е добра идея.
Само имам молба членовете на клуба (явно те решават съдбините), да кажат малко по-раничко датата, че да спретнем колите и да се подсигурим финансово, да няма изненади в последния момент.
Comment