If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Принципно е желателно на стационарният телефон.Защото е точно на рецепцията и да може да се запази,стая и да се запише.
Мисля да не правя,меню за всички да е еднакво.А да е на свободна консумация,кой каквото иска - си поръчва и се плаща на място.
НО КАТО ПОРЪЧАТЕ ЩЕ СЕ ПЛАЩА НА МЯСТО!Защото всички,знаят после какво е като тръгнат да се събират пари,за крайната сметка...какво е...
Поръчките ще се по бавни,защото сме много хора и няма как да смогнат бързо на всичките ни предпочитания
дани, от ВТ каква бройка се събра до сега, знаеш ли? предполагам в последствие ще се реши кога ще се тръгва заедно натам..
иначе...който има да мисли за балове, ще си мисли :P:P:P ще чакаме да ни поканиш че да ни стане носталгично на повечето.
П.С. аз имам да мисля за изпити по Граждански процес и Наказателен процес
дани, от ВТ каква бройка се събра до сега, знаеш ли? предполагам в последствие ще се реши кога ще се тръгва заедно натам..
иначе...който има да мисли за балове, ще си мисли :P:P:P ще чакаме да ни поканиш че да ни стане носталгично на повечето.
П.С. аз имам да мисля за изпити по Граждански процес и Наказателен процес
Всички са поканение.Щом съм го казал тука...покана е официална за всички!
Незнам,кога ще се тръгва.Никой май незнае от нашата група,трябва да отида на среща и да им кажа,освен ако не са прочели тука.
Comment