ами добре, ако си свободен утре ела на срещата. може и аз най-накрая да дойда и да се запозная с вас, и без това живея точно срещу "Камбаната"..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пролетен събор - 2009
Collapse
X
-
-
Около хотела има място за 40-5 автомобила да се спрат.Има подземен паркинг с 50 парко места - цената за ден на паркинга е 5 лв за подземеният.
Който където реши - може там да спира.
Трябва да се разбереме,дали вечерта искаме ДЖ (DJ) цената от 20 до 24 часа е 100 лв.След това,по 20 лв на час се плаща.
Или самички ще си избираме музиката - ще си се забавляваме самичкиЛуд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaRomeo Покажи съобщение
Или самички ще си избираме музиката - ще си се забавляваме самичкиsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеТова ми харесва като идея
Амм да чуем и другите мнения.Иначе и на мен тази тема ми допада...Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
-
Отново голямо БЛАГОДАРЯ на Дани за това което организира!Мястото и обстановката изглеждат супер. За съжаление аз точно тогава няма да мога да присъствам и малко ме е яд...
Да си изкарате страхотно и да снимате!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaRomeo Покажи съобщениеТелефоните за резерваций в Хотела са :
0677/22 85
0889/00 70 60
Принципно е желателно на стационарният телефон.Защото е точно на рецепцията и да може да се запази,стая и да се запише.....Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Датите са толкова далече,за да може да си направи всеки сметката и ако има нещо работа да си я отложе ако е възможно...
Не мисля,че такова нещо трябва да се прави от днеска за утре.
Всичко се плаща като отидем там на място.Запазваш си стая - след това на рецепцията всичко се плаща.Нищо преди това и никво капаро на никой.
P.S Furious 155 - благодаря за топлите думи ! Мъча се още да правя каквото мога,но да видим до кога ще еКак няма да присъстваш - за тебе е наложително,да те почерпя :P
Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
-
Пичове сичкото е повече от страхотно ама стискайте палци да не съм на работа че да стане повече калабалъкsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Моля моля - няма проблеми,заради това съм казъл да ме тормозите кой с каквото искада питате,да се интересувате.
V@K@T@ - заради това е направено,толкова далече във времето,за да може да се освободиш или нещо подобноЛуд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaRomeo Покажи съобщениеМоля моля - няма проблеми,заради това съм казъл да ме тормозите кой с каквото искада питате,да се интересувате.
V@K@T@ - заради това е направено,толкова далече във времето,за да може да се освободиш или нещо подобноsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Колеги понеже това ще ми е първи Събор с Клуб Алфа Ромео, до преди една година бях с Ауди. Искам да попитам предвиждат ли се някакви прояви през деня на 9-ти май, защото не мисля да нощувам, а да дойда само за деня. И изобщо как протича един такъв Събор по програма.Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
Alfa 75 2.0 EX
Comment
-
Първоначално публикувано от kolchev Покажи съобщениеКолеги понеже това ще ми е първи Събор с Клуб Алфа Ромео, до преди една година бях с Ауди. Искам да попитам предвиждат ли се някакви прояви през деня на 9-ти май, защото не мисля да нощувам, а да дойда само за деня. И изобщо как протича един такъв Събор по програма.
П.П най добре разгледай снимките от миналата година ще добиеш ясна представа цък.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
Comment