Известие

Collapse
No announcement yet.

Пролетен събор - 2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
    МИ не знам, стая за двама се води, само че понеже е крайна, се получава едно удължаване. Както и да е, аз си я запазих вече. А пътя ми се стори кофти, щото имаше и сняг.
    Принципно е лош пътя от ЖП прелеза като го минаш 2-ра пряка от там до хотела найстина не е хубав.

Но неможе всичко да е идеално...Не ми се вярва някой да го сбърка да кара 500-700 метра по трошляк ? Все едно всички улици са идеално изпънати...
    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
    EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Колеги , незнамм дали знаете но от ЖП прелеза към хотела има 2 възможни пътя за минаване.

Comment

• А така ти ще си навигатор и екскурзовод. Иначе не е проблем трошляка само да няма по 20 сантима ями, че тогава ще пада лежене по кореми да гледаме какво става отдоло.
        Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
        LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
        Alfa 75 2.0
        EX

Comment

• Утре ще звъня да запазвам стая
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• знам от къде може да се мине спокойно.

Няма 20 сантиметрови трапове...Ехх тоя път голям проблем стана... хм

EX`146 2.0 TD
            EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaRomeo Покажи съобщение
              знам от къде може да се мине спокойно.

Няма 20 сантиметрови трапове...Ехх тоя път голям проблем стана... хм
              Не е проблем пътя, просто колегите както и аз се интересуваме за да знаем с каква кола да пътуваме. Ако е много разбит пътя с неравности с мойта ниската нямам шанс.
              sigpic
              Subaru Legacy 3.0 H6
              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
              0888 511 533 - Бонев

Comment

• И аз съм вече с резервация за една нощувка на 9ти Май
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Трапове и големи дупки НЯМА, споко!
                  Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                      2011 Giulietta MA-ex
                      1995 155 1.8 TS 8V
                      2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Аре ве Софиянците,ко мрънкате,сигурен съм че дори и да има трапове,не са по сериозни от наще в любимата ни столица
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Аре ве Софиянците,ко мрънкате,сигурен съм че дори и да има трапове,не са по сериозни от наще в любимата ни столица
                          нали трябва да се намират на работа
                          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Аре ве Софиянците,ко мрънкате,сигурен съм че дори и да има трапове,не са по сериозни от наще в любимата ни столица

за това говорих и аз! Евала Mury!

EX`146 2.0 TD
                            EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Явно бая време не съм влизал във форума - гледам вече и пролетния е организиран. Ах как се рааадваааам! Дани пак е изнесъл на плещите си големия камък - благодарности - практиката доказва,че по-добре едни и същи да го вършат, ама с вещина - стига да не им омръзне
                              Аз мисля да се присъединя сам или с бременната си приятелка, от което произтичат съвсем различни начини на прекарване на времето
                              Който е бил на Пролетния до Търново миналата година знае как си прекарвам без приятелка...
                              Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от emilio Покажи съобщение
                                Аз мисля да се присъединя сам или с бременната си приятелка, от което произтичат съвсем различни начини на прекарване на времето
                                Който е бил на Пролетния до Търново миналата година знае как си прекарвам без приятелка...
                                аз не виждам смисъл да се ходи с приятелка иначе за тебе знаем
                                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                                X