Първоначално публикувано от VAN
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пролетен събор - 2009
Collapse
X
-
-
Аз съм там цялата седмица преди това , но на 8-ми трябва да съм си във Варна - баща ми има юбилей и няма как просто затова на шести - седми се прибирам обратно .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Колеги днес ми казаха че 9-ти май бил работен ден. Вярно ли е това? Някой знае ли нещо по въпроса? Намерих и това http://www.dnes.bg/article.php?cat=1&id=66235Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
Alfa 75 2.0 EX
Comment
-
Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщениеЕее как бе мааму стара , как да стане като на 11ти излитамAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Това е стара информация според мен. Смениха дните за отработване на 16-ти и 30-ти май. На 25 април ще има някаква международна енергийна среща на високо равнище в София и всичко ще е блокирано, затова ще отработваме през май. Ще се постарая да намеря и медийно доказателство за написаното.
Прието е от Министерство на труда - споко няма да се работи на дните за пролетен събор)))
Last edited by tsvety; d.m.y г., 12:02.Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщениеТова е стара информация според мен. Смениха дните за отработване на 16-ти и 30-ти май. На 25 април ще има някаква международна енергийна среща на високо равнище в София и всичко ще е блокирано, затова ще отработваме през май. Ще се постарая да намеря и медийно доказателство за написаното.
Прието е от Министерство на труда - споко няма да се работи на дните за пролетен събор)))
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеНикога датата не се е променяла 8-10 МайLast edited by MILEN 76; d.m.y г., 14:23.Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
166 2.4 JTD '02
164 2.5 TD '98 ex
Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.
Comment
-
Първоначално публикувано от MILEN 76 Покажи съобщениеАрбанаси ? Четах четах ама то голямо четене.Извинявам се за въпроса.
Comment
Comment