Известие

Collapse
No announcement yet.

ХОТЕЛ ЗА "ИТАЛФЕСТ-2009" - ЗАПИСВАНЕ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Колеги, прикачвам списъка във формат "Ексел", защото форума не ми позволява да го копирам от таблицата
    Кики, в списъка не са отбелязани броя стаи - има хора, които искат да са по 1 в стая, други - по 3-ма в стая, а предполагам в хотела повече ги вълнува броят на стаите. Не пише и кои за кой хотел са. Ние хубаво ще си видим имената в списъка, ама да не стане някакво недоразумение от сорта "аз исках в другия хотел, пък аз исках самостоятелна стая" и т.н.
    Last edited by Коки; d.m.y г., 13:21.
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Коки, този списък е за вас - на управителката е изпратен друг, подробен списък с желанията на всеки един от вас, които и без друго няма да бъдат удоволетворени на 100%, но поне ще се опитаме.
      В парк-хотел "Дряново" има леглова база за максимум 170 човека, а записалите се са 186 и като добавиш хората, които искат самостоятелна стая и заемат сами второто легло, легловата база намалява още...
      Логично някои хора ще се наложи да се настанят в допълнителния хотел, както например вие сте заявили изрично, че искате да сте там.
      Самостоятелната стая в основния хотел струва 30лв., защото се заплаща и половината от второто легло - толкова струва и в допълнителния хотел, и единствената разлика остава разстоянието от 300 метра между двата.
      Да, ама някой сега ще каже, че не иска да е в резервния хотел, заради вечерята в основния
      А как да е близо до вечерята и в самостоятелна стая едновременно?
      Ще го мисля днес и утре... надявам се да няма сърдити!
      Аз също ще съм в резервния хотел, както и още 20 човека!
      sigpic

Comment

• При мен едното легло се оказа свободно - ако някой иска едно място в първи хотел да свирка!
        sigpic
        === 75 1.8 T '86 ===
        === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Коки, този списък е за вас - на управителката е изпратен друг, подробен списък с желанията на всеки един от вас, които и без друго няма да бъдат удоволетворени на 100%, но поне ще се опитаме.
          В парк-хотел "Дряново" има леглова база за максимум 170 човека, а записалите се са 186 и като добавиш хората, които искат самостоятелна стая и заемат сами второто легло, легловата база намалява още...
          Логично някои хора ще се наложи да се настанят в допълнителния хотел, както например вие сте заявили изрично, че искате да сте там.
          Самостоятелната стая в основния хотел струва 30лв., защото се заплаща и половината от второто легло - толкова струва и в допълнителния хотел, и единствената разлика остава разстоянието от 300 метра между двата.
          Да, ама някой сега ще каже, че не иска да е в резервния хотел, заради вечерята в основния
          А как да е близо до вечерята и в самостоятелна стая едновременно?
          Ще го мисля днес и утре... надявам се да няма сърдити!
          Аз също ще съм в резервния хотел, както и още 20 човека!
          Свалям ти шапка за отделеното време и търпение!!! Ако има сърдити ще ми ги даваш на мен
          "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Working...
          X