приятели, началото вече е поставено и то по какъв начин. Празника беше невероятен и толкова италиянски коли на куп никога не бях виждал. Това е една любов и ще става все по-голяма. Благодарности на организаторите и всички пръсъствали на това грандиозно събитие, за което дълго ще се говори.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Италфест 2004 - първи впечатления
Collapse
X
-
Беше страхотно. Много са радвам, че се осъществи италфеста по този начин.
Занапред съм абониран за такива прояви.
Аплодисменти за организаторите. Браво момчета.FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.
Comment
-
Първи снимки от Феста)))
Момчетааа, Браво на оргазнизаторите!!!
Ето и първите няколко снимки от Фест-а
http://krasyb.contact.bg/
Догодина ще помагам с квото мога. От сега се сещам, че мога например да направя "бейзболни шапки" Алфа Ромео. Мдаааа !
Comment
-
Приятели, благодарим ви от все сърце, че дойдохте на ИТАЛФЕСТ!!!!!
Наистина всички, които участваха в организирането са адски щастливи. Само да можеше някой да ни види отчаяните физономии сутринта към 9;30, когато на поляната бяхме 6 коли и се чудехме дали някой ще дойде...) ....а тя каква стана...
)
БЛАГОДАРИМ ви на всички които намерихте време и дойдохте от Русе, Пловдив, Враца, Велико Търново, Бургас, Ямбол, Стара Загора, Нова Загора, Кърджали, Перник, Хасково, Сливен, Бяла Слатина, Истанбул, Шумен, Пазарджик, София. Вече мислим за другата година.
Comment
-
Аз също искам да благодаря на всички които присъстваха и направиха възможно това събитие.
Искам да се извиня на хората на които не можах да обърна внимание(дори не разбрах, че krasyb е пристигнал на феста)
И се надявам догодина да сме още по многобройниИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"
:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:
Comment
-
ПЪРВО, едно голямо БЛАГОДАРЯ към организаторите за организацията и духа на феста и към всички участници. Просто всички сте особена порода хора, която трябва да се умножава.
Браво на гонкаджиите. Момчета, накархте планината да заплаче с ревящите двигатели!!!
Още веднъж, браво на момчета за стегнатата организация и богата програма на събитието. Незнам дали е имало представители от някоя електронна медия (демек - телевизия), аз поне не видях такива - просто голям пропуск от тяхна страна.'98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark
Comment
-
Беше екстра и сам много радостен че имаше толкова много коли!
Евала на организаторите и всички който се вдигнаха за да бъдат там!Alfa Romeo 33 1.7 Boxer 16v '91 137p.s.
волан Sport Line
Alfa Romeo GTV 2.0 16v T.S. '95 150p.s.
::: It's all about driving and style:::
Comment
-
malee e ne ochakvah takova neshto
zakasnjah malko zashtoto bjah ubeden che shte se saberem dosta po kusno ot ugovorenijat chas no kato doidoh i ne povjarvah
mai sam bil pesimistichen kam takova projavi
samo imam 1 zabeleshka zashto KGB me otrjaza ot gonkite i to na polovin bira bjah) ( joke )
sledvashtijat pat njama da zakasnjavam che pak si izpusnah nagradata ...
bravo momcheta mai shte stana oficialen cheln , vizda se che ima si struva chlenstvoto v kluba
Bravo oshte vednushVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Наистина беше страхотно начало!!! Ето още мако снимки от фестаhttp://www.lancia-bg.com/meets.htm
Comment
-
Първият по рода си ИТАЛФЕСТ беше просто невероятенистинско приключение в неделя сутринта
и заслужено, невероятно представление през целия ден
БЛАГОДАРЯ от все сърце, на Еньо, Петко, Палменчо, Светльо, Бобо, Пухчо, Стефчо.... със сигурност ще пропусна някой, затова искам да БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ за сътворяването и присъствието на това събитие, и положените усилия за началото на нещо наистина стойностно от което всички можем само да спечелим
Още съм в еуфория и дори вече обмислям какви ли не варианти за следващия ИТАЛФЕСТ, на който се надявам да има доста изненади, но това е друга тема :P
Още веднъж БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ за невероятния ИТАЛФЕСТкакто и за ескорта пред полицаите
sigpic
Comment
-
ето и всички снимки от моя апарат
http://valjo.rightnet.net/italfest2004/
съжалявам но на самият фест не можах да снимам за което много ме е ядИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"
:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:
Comment
Comment