Известие

Collapse
No announcement yet.

ИТАЛФЕСТ 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
    Да питам и аз нещо.. че ще съм приходящ по всяка вероятност... ( идващ и заминаващ )

Тази писта на ул. Пловдивска ли е? Т.е. входа преди детелините на основния вход?
    На самия международен път - точно до ШЕЛ.
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Да,даже се влиза от самата бензиностанция.Зад нея има стръмно спускане и се излиза до входа на пистата.
      Mercedes ML 63 AMG 07'
      159 TI 2.4JTDm SW 09'
      156 2.0 20V Turbo
      VW Phaeton 3.0 TDI 09'
      sigpic

Comment

• ..

Колеги, искам да предопредя всички които ще ни гостуват в Хасково, да бъдат стриктни в спазването на Закона за движение , най-вече с допустимите ограничения за максимална скорост (колкото и идиотски да са те). Защото доста честа практика на служителите на КАТ в Хасково, е да застават на места, където са трудно забележими. Също така внимавайте с пътната настилка.
        АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
        AR 156 '99 1.9 JTD
        Mercedess-Benz E 270 CDI '01

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
          Поръчали сме слънчево време. Поръчали сме и малко супер италианки но няма потвърждение че ще дойдат.- Ламбо и Ферари
          това е интересно, стига да ги покарат малко в неделя за да им се чуе гласа
          Имаше преди години един Италфест на Калояново когато беше поканен Царски с Пунтото, чудя се не може ли да поканите някой от хората със състезателните Интегралета ако имат желание, просто атмосферата като се съберат такива легенди става съвсем друга вече ?

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
          YouTube
          evo2 600

Comment

• Има кръг от планинското по същото време
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

Да питам и аз нещо.. че ще съм приходящ по всяка вероятност... ( идващ и заминаващ )

Тази писта на ул. Пловдивска ли е? Т.е. входа преди детелините на основния вход?
              Пътувайки от Пловдив в посока Свиленград, точно преди отбивката за Хасково има една бензиностанция на Shell. Входа за пистата е през входа на бензиностанцията.
              AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
              Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• малко инфо за кетеринга на пистата:Click image for larger version

Name:	P1030640.jpg
Views:	1
Size:	100.0 Килобайта
ID:	2289816
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

• Пак ще има зверски опашки за кебапи и бира...особено при тея народни цени...дано са подготвени като хората Аз съм само за неделя обаче...
                  Last edited by rado_ss; d.m.y г., 00:50.
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• пичове заповядвайте на феста и от ваз зависи шоуто колко ще е ПО , а от мен ксенони ,гърнета YED , накрайници YED , волани YED , аксесуари , препарати за почистване и поддържане на автомобила ви , трети стип - няколко модела , антени , добавки за гориво и прочистване на дюзи , спортни филтри , и т.н. или иначе казано над 15 артикула
                    Ивичко това е за тези койро проявят желание за участие и дори за присъствие така че гарантирам късмрта и уменията ви са това което ще ви донесе награда
                    Last edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 21:06.
                    Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
                    Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                      малко инфо за кетеринга на пистата:[ATTACH]56468[/ATTACH]
                      нещо можем ли да си резервираме от менюто
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Точно на ул. Пловдивска се намира колега, но може да се влиза точно както ти казаха колегите по - горе.
                        sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

• Абе от къде да мина за Хасково, че 3 пътя гледам и не мога да си избера

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                            Абе от къде да мина за Хасково, че 3 пътя гледам и не мога да си избера
                            Като гледам си от София - дръж си изпитания път - София - Пловдив по магистралата, слизаш на третата отбивка за Пловдив (точно след мотел Мерита)- след 5 км излизаш на международния път и след 45 мин си на картинг пистата.
                            Колони с гастарбайтери вече почти няма, пътува се спокойно, особено в събота и неделя.
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• И аз тръгвам от софия, но мисля да мина през Първомай (за да ползвам магистралата).Сега го гледах в бгмапс-а София - Първомай - Хасково го дават 227км т.е км са същите като през Пловдив.
                              Абе що не се съберем всички които ще ходят от София и да тръгнем заедно а

Comment

• Първоначално публикувано от valio_alfa Покажи съобщение
                                И аз тръгвам от софия, но мисля да мина през Първомай (за да ползвам магистралата).Сега го гледах в бгмапс-а София - Първомай - Хасково го дават 227км т.е км са същите като през Пловдив.
                                Абе що не се съберем всички които ще ходят от София и да тръгнем заедно а
                                Има си тема - Арена Люлин от 06:30-07:00 или Лукойл на 1-ви километър в 07:00-07:30 часа.
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X