Първоначално публикувано от cyberhill
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИТАЛФЕСТ 2010
Collapse
X
-
..
Колеги, искам да предопредя всички които ще ни гостуват в Хасково, да бъдат стриктни в спазването на Закона за движение, най-вече с допустимите ограничения за максимална скорост (колкото и идиотски да са те). Защото доста честа практика на служителите на КАТ в Хасково, е да застават на места, където са трудно забележими. Също така внимавайте с пътната настилка.
АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
AR 156 '99 1.9 JTD
Mercedess-Benz E 270 CDI '01
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеПоръчали сме слънчево време. Поръчали сме и малко супер италианки но няма потвърждение че ще дойдат.- Ламбо и Ферари
Имаше преди години един Италфест на Калояново когато беше поканен Царски с Пунтото, чудя се не може ли да поканите някой от хората със състезателните Интегралета ако имат желание, просто атмосферата като се съберат такива легенди става съвсем друга вече ?
Comment
-
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщениеДа питам и аз нещо.. че ще съм приходящ по всяка вероятност... ( идващ и заминаващ )
Тази писта на ул. Пловдивска ли е? Т.е. входа преди детелините на основния вход?AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
пичове заповядвайте на феста и от ваз зависи шоуто колко ще е ПО , а от мен ксенони ,гърнета YED , накрайници YED , волани YED , аксесуари , препарати за почистване и поддържане на автомобила ви , трети стип - няколко модела , антени , добавки за гориво и прочистване на дюзи , спортни филтри , и т.н. или иначе казано над 15 артикула
Ивичко това е за тези койро проявят желание за участие и дори за присъствие така че гарантирам късмрта и уменията ви са това което ще ви донесе награда
Last edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 21:06.Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениемалко инфо за кетеринга на пистата:[ATTACH]56468[/ATTACH]Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщениеДа питам и аз нещо.. че ще съм приходящ по всяка вероятност... ( идващ и заминаващ )
Тази писта на ул. Пловдивска ли е? Т.е. входа преди детелините на основния вход?sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеАбе от къде да мина за Хасково, че 3 пътя гледам и не мога да си избера
Колони с гастарбайтери вече почти няма, пътува се спокойно, особено в събота и неделя.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от valio_alfa Покажи съобщениеИ аз тръгвам от софия, но мисля да мина през Първомай (за да ползвам магистралата).Сега го гледах в бгмапс-а София - Първомай - Хасково го дават 227км т.е км са същите като през Пловдив.
Абе що не се съберем всички които ще ходят от София и да тръгнем заедно аArena Coast Customs
Comment
Comment