там съм .дано този път времето е добро че вече ми писна от мероприятия с дъжд ......пууууууу
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИТАЛФЕСТ 2010
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщениетам съм .дано този път времето е добро че вече ми писна от мероприятия с дъжд ......пууууууу
п.п. В сайта на писта Хасково пише, че има хотел край пистата, някой да го е ползвал?
Comment
-
Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
п.п. В сайта на писта Хасково пише, че има хотел край пистата, някой да го е ползвал?Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеХотела е символичен- 7 стаиEx ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
Аз да си попитам конкретно за нощувките. Ще има ли организиран хотел, че като разгледах на бързо хотелите в Хасково, един има със 7 стай!?!?!? а друг който има 55стаи, 33 от тях са единични?!?!?! Та затова са ми притесненията
Comment
-
Споко. И отстъпка ще видим да уредим някъде.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
няма как да пропуснем и ние... Пазарджик155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщениеАз да си попитам конкретно за нощувките. Ще има ли организиран хотел, че като разгледах на бързо хотелите в Хасково, един има със 7 стай!?!?!? а друг който има 55стаи, 33 от тях са единични?!?!?! Та затова са ми притеснениятаГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
А пътна помощ ще има ли осигурена че такива като мен и Крис със дъртите котури не се знае до каде ще стигнем!
Сериозно вече!!!!!
Кога горе долу ще има информация кои хотели ще се използват колко места има какви цени каде ще се помещават колите кога почва сичко кога свършва и каква ще е програмата!?!?Вече за другите неща кой кога и с кого ще пътува ще се разберем в раздела за "Срещи и мероприятия" Както направихме миналата година така че това е най малкия проблем.
Все пак всеки трябва да си направи плановете и да си нагласи графика.Понеже остава само месец а това не е много време!!!!Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеА и аз да си попитам: Защо не прочете малко по нагоре че сме написали че ще организираме хотел(и)
просто не може сички да са просфетени като теб например!!155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
Comment