Известие

Collapse
No announcement yet.

Клипове ИТАЛФЕСТ 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ай стига ревали и преигравали! Квото имаше на феста това са снимали! за без пари толкоз! Или може би трябваше освен, организатори, стюарди, хамали, водещи, представители на клуба и кво ли още не да сме и професионални оператори и монтажисти? А случайно да знаете, че бяхме около 5 човека...че и по-малко на моменти???

Много благодаря, скъпи фенове и членове, за подкрепата по врене и след феста. Да, видеото не е за Оскар, но друго няма. Просто толкова може момчето и се е постарал. Аз не виждам нищо лошо и нищо, което да не беше така.

А и гледам доста хора коментират, ама при молбите за помощ ги нямаше, на феста ги нямаше, в членската маса на клуба ги няма.....изобщо само коментират и плюят. Няма лошо - докато има балъци винаги ще има и тарикати. Лошото е, че се надявах все още да могат да се правят сбирки и събори само за фенщина, а не за пари и изгода. Надявах се - ама нъцки! Пак ще кажа - много неща не бяха както трябва, ама сме направили Италфест с малко пари (щото повече няма) и сме били 5 човека организатори реални действащи (единия от които пиян, а втори дошъл за малко и на гости). На мен този фест ми костваше много. За две неща ме е яд най-много - за здравето ми което е безвъзвратно увредено, и за фенщината ми, която също е ужасно пострадала, ако не и загубена.
    Last edited by bouncer; d.m.y г., 16:37.
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от Guzzi Покажи съобщение
      И сега кое е официалното видео.... или трите опита не стигнаха.... срам

"рутера е винаги виновен" -
      А ти па кой беше Или пък да си бил на феста? Гледам даже не си член на клуба
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

След като не е официално видео,а просто една различна гледна точка-за мен всичко е наред
        Даже ще забравя,че съм го гледала
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          А ти па кой беше Или пък да си бил на феста? Гледам даже не си член на клуба
          това няма нищо общо с ....... приказките ти!!!!!!!!!!!!!!!!
          що за колегиалност>?!!!

---------- Post added at 20:09 ---------- Previous post was at 20:00 ----------

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
          Ай стига ревали и преигравали! Квото имаше на феста това са снимали! за без пари толкоз! Или може би трябваше освен, организатори, стюарди, хамали, водещи, представители на клуба и кво ли още не да сме и професионални оператори и монтажисти? А случайно да знаете, че бяхме около 5 човека...че и по-малко на моменти???

Много благодаря, скъпи фенове и членове, за подкрепата по врене и след феста. Да, видеото не е за Оскар, но друго няма. Просто толкова може момчето и се е постарал. Аз не виждам нищо лошо и нищо, което да не беше така.

А и гледам доста хора коментират, ама при молбите за помощ ги нямаше, на феста ги нямаше, в членската маса на клуба ги няма.....изобщо само коментират и плюят. Няма лошо - докато има балъци винаги ще има и тарикати. Лошото е, че се надявах все още да могат да се правят сбирки и събори само за фенщина, а не за пари и изгода. Надявах се - ама нъцки! Пак ще кажа - много неща не бяха както трябва, ама сме направили Италфест с малко пари (щото повече няма) и сме били 5 човека организатори реални действащи (единия от които пиян, а втори дошъл за малко и на гости). На мен този фест ми костваше много. За две неща ме е яд най-много - за здравето ми което е безвъзвратно увредено, и за фенщината ми, която също е ужасно пострадала, ако не и загубена.
          а за тебе човек мога да кажа само едно .....
          справи се супер !!!!!
          а доколкото мастииииииии те коитто те лаят
          а бе имаше един модел педали ама АРИ ДА НЕ МИНАВАМЕ У ДРУГИ ТЕМИ
          .......... немислите ли ,че тоз ! форум се разваля ! !!.!! гледам разни дразги и у раздела 155 ами няма рред ненаиграли се и така нататак !!!!
          амии защо не направим 1 на тема АЛФА РОМЕО НАЦИОНАЛНА СРЕщА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА ЕДИН БОГ ЗНАЕ КАДЕ щЕ СЕ СЪБЕРЕМ ..... КАДЕТО И ДА Е ! СЕ МИ Е ЕДНО ,
          едно ,че ще съберем любимите коли ., едно , че ще се видим всички колеги ... дай боже у тоз форум !
          надявам се да стане
          абе ...............някоой гледа ли Отечествен Фронт?????????
          Last edited by toki4a; d.m.y г., 23:12.
          155 осем хиляди клапана 16 вериги
          0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Найстина в 15 минутната версия има кадри които се повтарят, но погледнете от другата страна човека си е играл да снима целия фест (което са бая часове) и след това от всички кадри да направи 5 или 15 минутно видео. На който не му харесва на следващия фест спокойно може да вземе една камера и да направи видео по негов вкус и по този начин ще видим повече гледни точки и повече хора ще са доволни...

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
              ..... абе ...............някоой гледа ли Отечествен Фронт?????????

Някой май направо си живеят в него Ама го няма Карбовски да ги снима.....
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                Някой май направо си живеят в него Ама го няма Карбовски да ги снима.....
                пустиняк
                0884650778 токи4а

Comment

Грешен ти е подписа; трябва да има едно "хъхъ " накрая. Може да ме цитираш
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                    АЛФА РОМЕО НАЦИОНАЛНА СРЕщА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА ЕДИН БОГ ЗНАЕ КАДЕ щЕ СЕ СЪБЕРЕМ ..... КАДЕТО И ДА Е ! СЕ МИ Е ЕДНО ,
                    едно ,че ще съберем любимите коли ., едно , че ще се видим всички колеги ... дай боже у тоз форум !
                    Две официални национални срещи малко ли са?
                    И колко присъствали има?

Comment

аз пак да си питам: - Имаше много хора с камери по пистата по време на италианското преследване - КЪДЕ са клиповете???

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

да бееее
                        Last edited by toki4a; d.m.y г., 08:40.
                        0884650778 токи4а

Comment

15 мин. клип е супер. Браво на създателя.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Има и едночасов филм но ще го кача по късно
                            какво стана с него
                            Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                            Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

голям е! трябва да се цепи .
                              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                              sprint tropheo
                              155/1.8
                              156/2.0 Selespeed

Comment

голям е! трябва да се цепи .
                                Аз искам да го гледам )) така че ще чакаме
                                sigpic

Comment

Working...
                                X