Известие

Collapse
No announcement yet.

Впечатления от Италфест 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
    Това, на което съм свидетел - една статистика, ако може така да се нарече, базирана на мой груби сметки -
    Италфест 2008 (последният истински Италфест) имаше около 700++ коли.
    Италфест 2009 вярно, че беше и кофти времето - около 300-350 коли.
    Италфест 2010 страшно време, на читаво място, ЛИПСА на каквато и да е реклама за самият фест, много хора не знаеха за него. Аз бях №191 и влезнах в 11 не мисля да са били повече от 200коли. Така и ще продължава тъжната статистика
    Кризата си каза думата...Болшинството колеги се бяха групирали по 4-5 човека в кола като това оказа влияние според мен върху числеността на МПС-тата.
    Друго, което играе важна роля е това, че 80% от колите бяха от Пловдив/Пазарджик и София, а феста чак в Хасково...Нищо против града, но със сигурност, ако беше по-близко до по-горе споменатите градове щяхме да имаме и повече посещаемост...
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

А някои просто пропуснахме по други причини... (аз конкретно по здравословни).
      Радвам се, че е станало добре, имаше в новините на ПроБГ малко материал
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Организацията беше на ниво,за което евала,но бяхме толкова малко коли че по едно време ми стана гадно,защо аджаба бехме като НИКОГА има няма 100 коли!!!!!!!!!!!! Иначе вичерята беше лютеница!!!!!!!!! и имаше много Поздрави на всички!!!
        Last edited by PE4E; d.m.y г., 00:01.
        AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
        AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщение
          Всичко беше чудесно, но само едно не можах да разбера - Кой ще отваря магазин за продажба на цветни капачки на вентили? Не знам колко от Вас са обърнали внимание, но всеки който е бил с различни от черни капачки, се е разделил с тях, включително и аз с 4 червени. Дано изкара добра печалба колегата! Евала му правя!
          Знаеш че и мойта кола беше ощетена с 4 червени капачки Просто трябва да си голям мизерник да сваляш капачки на винтили,какви хора има просто
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Абе не знам за друго, ама двойка свинспарк взе да ми харесва

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

На първо място поздрави за организацията,като цяло добре се получи,но наистина бяха малко колите,второ-Хасково е страшен град-хубав с хубави хора(най-вече жени),в ресторанта също си изкарахме добре,особено към края.
              п.с.тия дни може да се отбием пак към Космополитан.
              Alfa 155 1.7,1.8 ex
              Alfa 166 2.4 3 ex
              155 1.8 MY 95 sport

Comment

Прекарах си невероятно ... страхотна организация ... единствено се надявам догодина да е по-наблизо но дори да не е само болест ( да не дава господ ) може да ме спре ... Яд ме , е че неможах да се запозная с много хора , с които съм си писал затова догодина да има табелки с никовете :Д :Д :Д
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                  Прекарах си невероятно ... страхотна организация ... единствено се надявам догодина да е по-наблизо но дори да не е само болест ( да не дава господ ) може да ме спре ... Яд ме , е че неможах да се запозная с много хора , с които съм си писал затова догодина да има табелки с никовете :Д :Д :Д
                  Ти да не си се напил пак до припадане и да не си спомняш .
                  Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                  Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Феста си беше идеален. Евала за организацията

Поздрави на Ферариста - показа как се правят нещата
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

м да по добрия шофер си каза думата
                      155 осем хиляди клапана 16 вериги
                      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Организацията беше отлична !!!!
                        Времето.... малко по-топло отколкото трябваше , но определено е по-добре от мъгла и дъжд

Първоначално публикувано от nastybg
                        Това, на което съм свидетел - една статистика, ако може така да се нарече, базирана на мой груби сметки -
                        Италфест 2008 (последният истински Италфест) имаше около 700++ коли.
                        Италфест 2009 вярно, че беше и кофти времето - около 300-350 коли.
                        Италфест 2010 страшно време, на читаво място, ЛИПСА на каквато и да е реклама за самият фест, много хора не знаеха за него. Аз бях №191 и влезнах в 11 не мисля да са били повече от 200коли. Така и ще продължава тъжната статистика

На последният "истински фест" който по една случайност беше до София, което естествено гарантира висока посещаемост имаше не 700+ ами 400+ коли и ако си спомням правилно като ги броих на панорамната снимка излязоха около 430.
                        Така че 200 коли в Хасково си е едно не лошо представяне. Липсата на реклама определено влоши нещата, и това за мен е най-големият минус на събитието.

Живи и Здрави до следващият фест
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

такаааааа, мъката отмина и почваме да се освестваме лека - полека....

Първо искам да благодаря на всички посетители и участници в конкурсите и състезанията - благодаря ви, колеги! След това искам да посоча истинските хора, без които Италфест 2010 щеше да е само блястък в очите ни - стюардите! Изключително много ви благодаря момчета и момиче! Без вас нямаше да можем да направим нищо! Тези хора стояха два дни на зверски пек и не можаха да усетят истински феста, защото през цялото време бачкаха и помагаха! Вие сте истинските герои на това мероприятие!!! поздравления!

Относно самия фест - колеги, дадохме всичко от себе си! Разбирам, че повече хора са очаквали да има драг и каране, но самата идея на феста е да бъде среща и събор, а не трак или драг дей. За това ги разделихме тази година. И въпреки това имаше каране на писта втория ден.

За колегата със забележката за картовете - прав си, но тази писта не е много, много за коли и едиствения вариант повече хора да усетят тръпката от шофирането и състезанието на що годе равни начала с останалите беше състезание с картинг.

Относно посещаемостта и рекламата - реално погледнато във форума събитието беше обявено преди 3-4 месеца и за него се говорише постоянно. За първи път тази година клубът имаше обявена програма в началото на годината. Ако трябва да сме реалисти 95% от посетителите са хора от форума. Останалите 5% са хора от района, а там се знаеше отдавна че ще има мероприятие. Но също така е факт, че много се забавихме с листовките и плакатите. Няма да осбяснявам защо и как, защото не е важно - голяма наша грешка. Наистина първия ден имаше малко над 200 коли, което е адск ималко за 3 форума. Много от колегите не дойдоха с колите си и повечето се бяха кооперирали по няколко човека в кола. Не знам защо се получи така, но е факт.

За организацията мога да кажа, че се раздадохме, но въпреки това аз имам много забележки. Надявам се следващият Италфест да бъде организиран много по-добре и да има повече коли.

Не знам какво повече да кажа. Благодаря още веднъж на посетителите, участниците и най-вече на стюардите.

ПС - колеги, относно конкурсите: Всяко решение на съдиите за победителите на даден конкурс е взето по тяхна преценка и усмотрение. Винаги ще има недоволни и ущетени За мен всички са победители и ако можех, щях да дам награди на всички!
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Браво и относно наградите ! Спецназ - Ваклин се постара да има по много и за всеки .
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                              Липсата на реклама определено влоши нещата, и това за мен е най-големият минус на събитието.
                              Съгласен съм с теб и както казах огромна грешка беше забавянето на плакатите и флайърите. Но всякаква друга реклама (радио, печатна, телевизии, интернет) беше абсолютно невъзможна с оглед на бюджета ни.
                              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Фестът беше страхотен, имаше нови неща, стари приятели, нови... Страхотно настроение. Добра организация и малко реклама Програмата беше супер, имаше за всеки по нещо, дори за тези, които карат слаби дрънгели и не могат да се пускат по драговете или пък изобщо не докараха возило като мен. Карането по писта със завойчета винаги ми е било повече кеф, отколкото газ до ламарината. Всъщност май трябваше да пробвам и аз някой карт вчера Но пък такъв як коментар му дръпнахме с Ники и "давахме" мислено газ с каращите... хихи, като на истинско рали.
                                За мен имаше от всичко достатъчно. И добре че беше в 2 дена, за 1 ден е изморително, а и някак така не свършва всичко след безпаметен сън или гушкане на тоалетната
                                Браво на всички! на организатори, стюарди и участници, а за догодина, за да има повече посещаемост, казвайте на всички итал фенове, не чакайте само на организаторите!
                                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                                X