Известие

Collapse
No announcement yet.

Впечатления от Италфест 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
    Но пък такъв як коментар му дръпнахме с Ники и "давахме" мислено газ с каращите... хихи, като на истинско рали.
    Доста солени коментари бяха, но пък Дани с карта ни стимулираше, особено при изпреварването на търтейчето
    Иначе аз съм доволен, изкарахме си чудесно, коли имаше, колкото-толкова.
    Arena Coast Customs

Comment

Искам и аз да критикувам
      Може ли?

Оставям настрана масово коментираните теми.

Мене ми стана най-криво при конкурса за най-поддържан автомобил - ами колеги в крайна сметка какво правеха там крайно тунинговани автомобили, че и чак спечелиха награди? Смятам че идеята за този конкурс е да оценя другата крайност- НЕ тунинговани автомобили. Или поне само с по някоя дребна добавка. Оценката за мен трябва да е за външен и ВЪТРЕШЕН вид в заводско състояние и неговото износване и т.н.

Както и да е, догодина повече.
      НА мен феста ми хареса, вечерта си махнахме тиквите подобаващо. Радвам се, че в ресторанта ви е харесало - аз лично не бях доволен от кухнята и го казах на собствениците, ама нищо не можеше вече да се направи. Както виждам хасковските барове са ви допаднали, а това ме радва. Проблеми с хотелите нямахме, което беше моето най-голямо притеснение. На самия фест като мероприятие наистина най-големия му проблем беше липсата на реклама - ако бяхме направили десетина винила по един метър да ги наредим по кръстовищата в Хасково - местните посещения щяха да са поне 10 пъти повече. При нас хората се научиха, че такива мероприятия са интересни и ги посещават - било картинг шампионата, било дрифт шампионата и други неща, които се организират.
      Аз лично смятам че местенето на ИТАЛФЕСТА всяка година е от една страна хубаво, но от друга организацията страда много - всяка година се започва от абсолютна нула. Давам само пример - ако догодина е пак в Хасково - ще бъде наполовина по леко и нещата ще се случат поне 2 пъти по-добре.

Както и да е - радвам се че ви хареса нашия град, а на мен ми беше много приятно да ви видя и да се запознаем ( с когото успяхме де) !
      Last edited by Yavor; d.m.y г., 11:36.
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

по-важна беше компанията, вечерята я преглътнахме някак, никога не може да се предложи особено качество при казармени количества. Така че беше очаквано.
        а в Грош готвеха супер, въпреки че ние стигнахме по никое време вече
        И всички местни бяха много мили и симпатични хора, поне на такива попаднахме
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Браво за организирането , щом ми е харесало е било добре, малкото коли има 1 огромна причина, трябва да е близо до София, моето мнение е да се редува, ~София, а другата година в различни точки на България. Така както и аз возих в моята кола хора, щяха да бъдат с колите си, и поне още +100.

Това да е в два дни също ми допадна, мисля, че това е вярната формула и за Италфист 2011г., просто, ако на някой му се кара кола или карт остава и 2 ден, иначе както другите години си заминаваш.

Емоциите за мен бяха на ниво, правилно беше разделено във времето свободните тренировки за колите и за картовете. Това беше макс за неделята като събития. Макар, че за мен да участваш и на двете ми дойде в повече, за Ферараиста не ми се мисли...

Събота също беше добре разделено като събития, щом има програма всеки си преценява в какво ще участва и за какво да остане, няма лошо за 2011 да се раздават освен билетчета и програми, ако трябва да е написана и отзад на билета!
          sigpic
          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
          0889 636 093

Comment

Яворе, ти си една от основните причини да го има този фест! Благодаря ти!

Относно двата провалени конкурса - Оптичен тунинг и най-запазен автомобил.

Още от началото искам да отбележа, че това е лично мое мнение и то няма нищо общо с официалната позиция на КАРБ. Относно оптичния тунинг бяхме говорили със спонсорите ни от Спиди тунинг да излъчат един съдия и заедно с мен да оценим колите и да излъчим победител. Наложи ми се да се върна до Хасково за един час и през това време нещата излезнаха извън контрол. Лично аз съм крайно несъгласен с финалистите и на двата конкурса и с оценяването и със съдийството. Някои неща са непростими. Опитах се, говорих и се постарах, но явно не е било достатъчно.

Извинявам се на всички за това.
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

То програми имаше - просто не съобразихме да ги раздаваме с билетите - това си че чист пропуск.
              Иначе в шатрите на форумите имаше брошури и всеки можеше да си вземе - както и много хора направиха.
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

На мен ми хареса особено вечерта когато се напихме на маймуни. И да поздравим новите мистър и мис Италфест все пак
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Всъщност защо нямаше фланелки за спомен от феста, много хора имаха интерес и нъцки ? Това е една от критиките. Иначе кола на публиката имаше ли ?
                  Arena Coast Customs

Comment

ааа критики
                    пак забравихте за кошчета, имаше само 2-3 от самата писта, недостатъчни за съботната навалица
                    но пък в неделя беше почистено, явно не сме омърляли света съвсем

Comment

1. Брошури с програма имаше в шатрите на клубовете.
                      2. Тесниски и аксесоари просто не ни остана време и сили да направим! Не искам да се оправдавам, но идея нямате колко хора и за колко време организирахме феста. А и, за да продаваме тениски с логото и емблемата на Алфа Ромео нещата са маааааалко по-сложни откъм права и вносители....абе с други думи - осрахме се :П)
                      3. Кошчета имаше в изобилие през 10м при седалките, капанчето и до боксовете. Който търси - намира.

Comment

по едно време се загледах в камарките шишета около сцената и гумите със сменено предназначение, та за това

Comment

Още преди да се изнесат всички коли, имаше служители на пистата, които се заеха с нейното почистване. Явно хората имат опит

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            На мен ми хареса особено вечерта когато се напихме на маймуни. И да поздравим новите мистър и мис Италфест все пак
                            А кои са те ?
                            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                            sigpic

Comment

е как кои?

Мистър италфест е Еньо - Чичката а.к.а Голямата риба

Мис Италфест е Шого - а.к.а xidra

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                                е как кои?

Мистър италфест е Еньо - Чичката а.к.а Голямата риба

Мис Италфест е Шого - а.к.а xidra
                                То ясно, че всичко това е и с леко шеговит привкус, но относно Мис Италфест - Шого нещо ми е много мъжествен за "мис", а пък дори и не беше изрусен, както например бе миналата година
                                AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                                Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Working...
                                X