Известие

Collapse
No announcement yet.

не-италиански автомобили на Италфеста

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo
    големи кенефи били каза един съфорумник с такова
    А Орел-и с Фиат двигатели приемат ли се?
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от ICI
      Оппп, ще стане напечено на Италианското
      наПЕЧЕНО може и да стане, ама си забравих скарата на планинско Пещера та ще трябва да се оправяме някак си...то на колата има грилче на предния капак може да разхвърляме пържолите след италианското

сега сериозно може ли да се пуснем с некоя италианка, а не да бием 150 км и охраната да ме сбъхти на входа...
      мога да люпя и семки ама повече обичам да трия гума по завоите

Comment

Ааааа , идеята с пържолите е добра Ние можем да пуснем на райета и с надпис 16V. Може пък и конкурс за най - добра пържола да се получи

[/img]

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
        YouTube
        evo2 600

Comment

Сега сериозно

Сега сериозно искам да отговоря на Алекс..И Ладата ти и моето полско фиатче 126 са си жива реплика на оригинала така че Аз мисля че не бива да влизат зад бариерата..Моето ще си седи в храстите! А пък пържолките няма да откажа
          http://bmwpower-bg.net/forums/album_per ... er_id=2238

Comment

Реплика да, ама на Алекс има части /оригинални/ на които има емблема ФИАТ

Дет се вика.... ако неговото е фиат то той е събиран от чаршафите, но има нещо в ДНК-а то
            2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
            GSM: 0888 520 600

Comment

Първоначално публикувано от Grigor

Дет се вика.... ако неговото е фиат то той е събиран от чаршафите, но има нещо в ДНК-а то
              Само изразих собственото си мнение...
              http://bmwpower-bg.net/forums/album_per ... er_id=2238

Comment

Първоначално публикувано от Grigor

Ами супер начи целия клуб Лада да дойде на Италфест а?
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                  Ами супер начи целия клуб Лада да дойде на Италфест а?
                  остави ги Лада Клуб аз не мога да ги накарам да дойдат на евентуална среща на лада ти пък да дойдат на Италфеста...

просто искам да участвам в състезания с алфи, фиати и ланчи щото тука по цял ден ми говорят да съм зарежел синята перла и да си взема италианка...

сега последно ще има ли изключение за една полу италианка или да спирам да се извивам като кючекиня в тая тема

ако не може не може - но поне твърдо и ясно го заявете че да направя някои планове за "викенда"

а на Григорина ще и напълня колата с водица и ще си отглеждам рибки... да освобождават механиците напрежението натрупано през деня като ги гледат...

Comment

то май на феста пежата ще са повече от алфите
                    Шоко, Аз, Ники25 .....

Comment

Точно от Алфите много трудно
                      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Working...
                      X