If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги до кога е краиния срок за местата, ние наи точен списък с хора и брои нощувки можем да дадем в сряда вечер след срещата в пловдив. Тогава повечето от нас ще са на ясно кои кога и колко нощувки ще може да ползва. Цифрата се върти около 15-20 човека. Благодарим за търпението
Ние сме раЗфасовани на другаде!Имах в предвид За сбирката след Калояново???
Те може би ще са в моята къща чакам само потвърждението им Ето и тема която съм пуснал в бунтовническия форум http://fiat.bigbg.net/viewtopic.php?t=110 www.galeri.hisar.info Собственик Румен Манджуков . Станция на Минстрой-упр . Руси Русев 75 легла 0889 292655 3 www.hisar-hotelvictoria.com 40лв двойна 50лв апартамент общо около45 легла [/b]4 Стаи под наем в Стария съвет 14лв двойна стая тел 0337-2183 Кунка търсете 5 Вила на писателите 0337-62126 или 0889903469 търсете Калин 6 Хотел Рай Ваня Зидарова www.hotelrai.net В станцията на Строителите има резервирани 100 легла от София някой от Форума е, но в последсвие е потвърдил само 50 Това е като първоначална информация за по- евтините места в града има и много по-скъпи хотели
....
Моля пишете се тука и колко човека сте защото до събота трябва да дам бройка време няма
Ако бяхте прочели тва нямаше да питате помолих ви да го направим спешно! и направих резервациите вчера ! Имахте около седмица за размисъл Съжалявам ще опитам да направя нещо но не обещавам
Ние сме раЗфасовани на другаде!Имах в предвид За сбирката след Калояново???
Те може би ще са в моята къща чакам само потвърждението им Ето и тема която съм пуснал в бунтовническия форум http://fiat.bigbg.net/viewtopic.php?t=110 www.galeri.hisar.info Собственик Румен Манджуков . Станция на Минстрой-упр . Руси Русев 75 легла 0889 292655 3 www.hisar-hotelvictoria.com 40лв двойна 50лв апартамент общо около45 легла [/b]4 Стаи под наем в Стария съвет 14лв двойна стая тел 0337-2183 Кунка търсете 5 Вила на писателите 0337-62126 или 0889903469 търсете Калин 6 Хотел Рай Ваня Зидарова www.hotelrai.net В станцията на Строителите има резервирани 100 легла от София някой от Форума е, но в последсвие е потвърдил само 50 Това е като първоначална информация за по- евтините места в града има и много по-скъпи хотели
Да точно така потвърдил съм само 50 защото до събота бяха толкова
А така като гледам отидохме близо на 70 легла
За тези които ще резервират в сряда категорично немога да помогна хората няма да ме чакат 2 седмици всеки ден да им давам допълнителни легла
Comment