If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря, колега. Ще се опитам да го намеря. Имам ГПС и ако някой каже координатите май ще е по лесно или линк към bgmaps. В краен случай ще питам някой местен да ме ориентира. А и се си мисля че сутринта на 8-ми не може да няма навалица от италианки по АМ Тракия
О, ще я намериш не се притеснявай, а колкото до навалицата ще я има със сигурност
Карате по табелите за Ямбол. На детелината, на която Бургас е направо, а Ямбол и Сливен са надясно, излизате вдясно. На самата детелина завивате наляво и на около 2 км пистата ви се пада вдясно и граничи с пътя, по който се движите, преди да влезете в Сливен.
Маршрут 2: Карате за Сливен и не се съобразявате с табелите за Бургас. Влизате в индустриална зона на Сливен. Като стигнете представителството на Пежо, държите вдясно и след Лукойл има кръстовище за завиване само надясно. След като завиете надясно - на първата вляво и продължавате около 1,5 км до следващото кръстовище (там ви се пада Тирбул), завивате надясно за Ямбол и пистата е на около 500 м вляво.
Comment