If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Важно! Драг рейсинг на Италфест 2011 - промяна във времеизмервателната техника
Как върви драга бре, има ли някои пресно инфо. Големото QV къртело мивки разбрах и нищо повече. Я да сподели някои
Ми незнам кой какво кърти, ама когато се пускаха с Ванката с 156-цата турбо, Ванката даде 13,8, а Qv-to беше поне 3-4 коли назад...Тей ги видях нещата аз
Ми незнам кой какво кърти, ама когато се пускаха с Ванката с 156-цата турбо, Ванката даде 13,8, а Qv-to беше поне 3-4 коли назад...Тей ги видях нещата аз
Ако е била само толкова разликата,мисля повече от доволно за QV-то като се има впредвид разликата в конете
по-би ми бил интересен резултата КуВе-то срещу турбобоксера.....
Епа батка, тва ша рече ниска-средна 14ка коИето означаа, че друга атмосверна Алфа подобна такава няма
Васил е победил в ниския клас евала
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Хааааааааа Васко да почерпи........
Клас А- Васко с/у всички.........
А беееее яко си беше, ти що не доде на живо ми па са покри.
Пазиме се за.Иначе няма да има изненади
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Техниката беше на ниво, по думите на Ици дава малко отклонения само от това на неговидя ГПС... няколко пъти даваше доста обнадеждаващи резултати, но в границите на разумното
Според мен тия странните времена на моменти се получаваха от пресичане на лъча на финала от летящи боклуци и т.н. Имаше доста опаковки от вафли и др. по пистата ... И когато лъжеше техниката лъжеше с много, в останалите пъти си даваше стабилни и постоянни резултати С две думи , добре си беше
и в крайна сметка кво стана ?
нещо времна класиране
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Тъкмо взех да се чудя що съм го изтървал тва време да го видя. Иначе моето най - добро време беше 13.63 когато се пусках с другото купе. http://www.youtube.com/watch?v=UH3fj4DqnAY
Тъкмо взех да се чудя що съм го изтървал тва време да го видя. Иначе моето най - добро време беше 13.63 когато се пусках с другото купе. http://www.youtube.com/watch?v=UH3fj4DqnAY
Другото Купе на ХХХ ли е......
ПП - петака си е петак......ква ви беше разликата?
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment