не съм добър фотограф но : http://www.facebook.com/media/set/?s...9691588&type=3
Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки ИТАЛФЕСТ2011
Collapse
X
-
Това са моите... От моя страна без претенции за смисъл и т.н...
https://skydrive.live.com/redir.aspx...B3161A3D4B!796
P.S. Бялата Ланча Делта (1.6 HF Turbo) е точно автомобила, който преди години ме спечели безвъзвратно като фен на италианските автомобили.Last edited by serafim; d.m.y г., 19:44.sigpic
Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535
Comment
-
--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщение
Пък аз иначе да съм такъв въздържател...Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Comment
-
Моя скромен принос към фото-архива на ИталФест 2011
И лекинко превю на албума :
Всичко останало - в албума ми. Наздраве за якия купон !!!Last edited by Alfa User; d.m.y г., 23:32.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеМоя скромен принос към фото-архива на ИталФест 2011[/COLOR][/B][/URL]
И лекинко превю на албума :
Всичко останало - в албума ми. Наздраве за якия купон !!!
Мога ли да използвам снимките ти за албума на феста във Фейсбук страницата на клуба?Alfa Romeo 155 1.8TS '93
Alfa Romeo 146 1.9JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеМоя скромен принос към фото-архива на ИталФест 2011
Всичко останало - в албума ми. Наздраве за якия купон !!!! Албума ти е разкошен! Страхотни снимки, удоволствие е човек да ги гледа. Е, някои не са много за гледане... ама карай
. Наздраве!
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениеголеми снимки!особено от купона
ех само на Багера му няма косата....
)
Ето това вече е наистина скромно, но все пак има няколко познати и непознати физиономии.
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от Az4o Покажи съобщениеМога ли да използвам снимките ти за албума на феста във Фейсбук страницата на клуба?
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениеех само на Багера му няма косата....)
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение...
Баце, това ми е мъката, ама пак ще я пусна- три косъма, ама дълги, колкото - толкова! Наздраве!
@ bager - ти видя кво съм ти запратил с оня линк от личното, нали ?
Comment
Comment