Известие

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и мнения за ИТАЛФЕСТ 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
    Абе Устата не притежава ли Алфа Ромео?
    клип.
    Или това е някаква реклама на Аутоиталия?
    Той спомена, че миналата година карал 159, но се наложило да я върне.
    Предполагам, че е рекламно лице на Аутоиталия или нещо от този сорт.
    Last edited by Walker; d.m.y г., 16:13.
    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
      Той спомена, че миналата година карал 159, но се наложило да я върне.
      Предполагам, че е рекламни лице на Аутоиталия или нещо от този сорт.
      Кво лице, бе, той си е жив гъз!
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

.

Мнение няма да изказвам за тазгодишния ИталФест.
        Искам само да благодаря на Бобо и компания!
        155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
        1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
        GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
        ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

Феста си беше хубав! За това заслуга имат всички и организатори и ние гостите. Хотела и вечерята бяха страхотни. Но все пак смятам за редно да се кажат и не толкова успешните неща и затова подкрепям и повечето от тези, които критикуват. Предполагам, че критичните мнения са наистина добронамерени и само с цел да се видят грешките и ако е възможно да бъдат отсранени - за да има място за нови на следващия Разбирам, че при такава голяма организация не може да има само доволни, но наистина трябваше да се подава по-навреме информация за това какво ще има и какво няма, за да не се очакват напразно някакви неща. Със сигурност липсата на яснота раздразни доста хора и затова сега има такива отзиви.
          За следващия фест бих предложил да се събират повече пари за вход, ако това ще помогне да се наемат хора, които да подпомогнат организаторите - дори по 10 и 20 лв. Не смятам, че това ще намали посещаемостта. При положение, че съм дал 10 лв за винетка и около 200+ за целия фест, 10-те за вход изобщо няма да ме натоварят. Дори ако трябва предварително да се изпращат заедно с резервацийте. Нека критиката да се приеме като градивна такава. Поздрави на всички, които бяха на феста, независимо дали са организатори или гости, защотото преди всичко сме фенове!
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Айде стига с това банално ти помогни,ти що не направи така ,догодина 10 лв ,100 лв ..и т.н.
            Аз като съм се наел да бъда модератор (примерно) и съм поел отговорност и самоинициатива да не би някой да ми е помогнал ???
            Решил съм,че ще имам време и възможност да върша тая работа,когато видя ,че немога сам ще се махна.
            По тая логика,щом човек се гласи за председател,зам.председател,организтор и т.н. и при това доброжелателно без възнаграждение трябва да знае какво го чака след това!
            Неможе два месеца напред да публикуваш програми за провеждане и в крайна сметка да нямат нищо общо с реалността!
            Хайде за аудиото има извинение,тея от ЕММА не дошли .....6 години само те ли ни оценяваха ? Едва ли нямаше кой да оцени един такъв конкурс...
            За оптичния тунинг....кво да кажа,20 човека вързахме...
            Просто тук липсваше комуникацията м/у самите организатори,понеже в другия край на пистата ,те незнаеха,че още се провежда драг.....дори незнаеха още квалификации ли са или вече е финал...обаче нейсе,някой сам решил да си проведе драга до край Той си знае
            Колегата по горе хубаво е казал,аз ще бия 500 или 1000 км път и искам да ми е готино,не ме интересува дали входа ще е 2 лв или 20 лв,догодина наистина трябва да се замислим за наемане на помощен персонал.
            Факт е,че от 5-6 год.насам ,по-слаб фест няма ! И то не откъм посещаемост.
            Last edited by Kamen666; d.m.y г., 20:19.
            Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
            Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
            Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
            Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
            Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
              Айде стига с това банално ти помогни,ти що не направи така ,догодина 10 лв ,100 лв ..и т.н.
              Аз като съм се наел да бъда модератор (примерно) и съм поел отговорност и самоинициатива да не би някой да ми е помогнал ???
              Решил съм,че ще имам време и възможност да върша тая работа,когато видя ,че немога сам ще се махна.
              По тая логика,щом човек се гласи за председател,зам.председател,организтор и т.н. и при това доброжелателно без възнаграждение трябва да знае какво го чака след това!
              Неможе два месеца напред да публикуваш програми за провеждане и в крайна сметка да нямат нищо общо с реалността!
              Хайде за аудиото има извинение,тея от ЕММА не дошли .....6 години само те ли ни оценяваха ? Едва ли нямаше кой да оцени един такъв конкурс...
              Просто тук липсваше комуникацията м/у самите организатори,понеже в другия край на пистата ,те незнаеха,че още се провежда драг.....дори незнаеха още квалификации ли са или вече е финал...обаче нейсе,някой сам решил да си проведе драга до край Той си знае
              Колегата по горе хубаво е казал,аз ще бия 500 или 1000 км път и искам да ми е готино,не ме интересува дали входа ще е 2 лв или 20 лв,догодина наистина трябва да се замислим за наемане на помощен персонал.
              Напълно съм съгласен с колегата и се надявам всичката критика да се приеме като Градивна а не като заяждане! За мен беше първият фест и определено беше вълнуващо!
              Избери Твоят ... SOUND
              https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

По отношение на Устата:Има хора които му харесват творчеството (има доста фенове), точен пич е .Пристигна на феста с Фиат 500 и показа уважение към хората които бяха там и го бяха поканили. Типично в български стил някой личности го усвиркаха и те не знаят защо ама айде.
                Attached Files
                Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
                LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
                Alfa 75 2.0
                EX

Comment

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
                  Иво,забрави само да кажеш че за всички недоволни догодина ще има по един персонален гид + клоун,за да не им е тъпо и да ги забавлява

Аз лично си изкарах повече от добре!
                  Искам да благодаря на организаторите че ни позволиха да бъдем част от събитието.
                  Специални благодарности за гостоприемството на едни много готини хора-Мирела и нейният приятел(на който така и не му разбрах името),но това не пречеше да обиколим дискотеките на Сливен и да си изкараме супер(поне аз де).
                  За Пазарджишката група нямам думи,просто трябва да се ходи на уроци при тях-дано продължавате в същия дух и занапред.Голямо ЕВАЛА пичове.

Та на който му е било скапано настроението си е за него........
                  доколкото за уроците !!!!
                  начииииииииииии пари не познавамее!, демек на взимаме !

за първия урок !, вземете си повече еденйе и пийенйе!
                  за вторио урок!, вземете си повече пиене!,щото.....
                  от 1 вия почти нищо не донесохте !
                  ))
                  155 осем хиляди клапана 16 вериги
                  0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                    Факт е,че от 5-6 год.насам ,по-слаб фест няма ! И то не откъм посещаемост.
                    Колега,

благодаря ти за градивната критика. Някак си не е уместно да сравняваш модераската длъжност с чисто физическата дейност по организирането на феста. Има неща, които няма как да се направят от малко хора. Няма как ФИЗИЧЕСКИ за се извърши. ОК, догодина да наемем стюарди, НО ще им бъде платено с ЧЛЕНСКИТЕ средства. Така че, ако бъде взето такова решене то трябва да е подкрепено от членовете, защото техните пари се харчат. А защо изтъкваме, че няма помощ? Защото това е ФЕНСКИ събор, а феновете не помагат, но много искат и после се оплакват.

Липсата на комункация между организаторите отново произлиза от твърде многото работа и твърде малкото човешка сила, за свършването й.

Относно аудио конкурса - колега, как по-точно предлагаш да замерим участниците без техника и съдии? На око? На ухо?

Уважавам мнението ти, но мисля, че си малко краен в оценките си.
                    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Така и аз да кажа. За първи път присъствах на Италфест и съм доволен от италфеста. Не съм доволен от селското поведение на голяма част от присъстващите.Няма нищо лошо да си от село, но когато по душа си селяндур и такова е поведението ти е много жалко. Боклука, пикането...жалка история.
                      Устата, човека дойде и уважи събитието и въпреки, че пя пред малкобройна публика си направи шоуто. И аз не го слушам в колата си ама ми се стори някак нелогично да го освиркам. Да не говорим за тестовото Фиатче, незнам дали друга година от Ауто италия ще предоставят автомобил отново.Голямо издевателстно над колата

По организацията както при всяко подобно събитие имаше проблеми.Според мен се получи прилично.

Вечерта също беше на ниво.

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                        Относно аудио конкурса - колега, как по-точно предлагаш да замерим участниците без техника и съдии? На око? На ухо?
                        Модераторството не е ли свързано с физическа дейност и много време?
                        Последните 5-6 години как оценявахме аудиото ?
                        Това с ЕММА е нововъведение само от миналата година насам.
                        И без тях сме си провеждали аудио и оптичен толкова години подред нали? И то успешно мисля?
                        А с оптичния ,какво стана тази година,че почти никой не разбра ?
                        Не мисля,че съм прекалено краен,просто казвам как стоят нещата в моите очи ,след толкова посетени фестове.
                        Не искам да се заяждам с никого,хубаво е да има иноваторски решения,но сами видяхме,че объркаха всичко.
                        И както казах още в първия си пост тук,радвам се,че успяхме да се видим със старите мутри,да се запозная и с нови такива
                        Last edited by Kamen666; d.m.y г., 09:24.
                        Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                        Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                        Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                        Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                        Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

• Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                          Модераторството не е ли свързано с физическа дейност и много време?
                          Последните 5-6 години как оценявахме аудиото ?
                          Това с ЕММА е нововъведение само от миналата година насам.
                          И без тях сме си провеждали аудио и оптичен толкова години подред нали? И то успешно мисля?
                          А с оптичния ,какво стана тази година,че почти никой не разбра ?
                          Не мисля,че съм прекалено краен,просто казвам как стоят нещата в моите очи ,след толкова посетени фестове.
                          Не искам да се заяждам с никого,хубаво е да има иноваторски решения,но сами видяхме,че объркаха всичко.
                          И както казах още в първия си пост тук,радвам се,че успяхме да се видим със старите мутри,да се запозная и с нови такива
                          За аудио тунинга се беше записал само ти
                          Някой каза, че имало още някой, но неговата заявка не е минала през мен.
                          За силовия тунинг съм записал двама. Страшни конкурси щяха да станат.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                          EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

• Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
                            За аудио тунинга се беше записал само ти
                            Някой каза, че имало още някой, но неговата заявка не е минала през мен.
                            За силовия тунинг съм записал двама. Страшни конкурси щяха да станат.
                            Човек от къде да знаем че трябва да се записваме вече по микрофона някой да каза следва Аудио Тунинг, моля желаещите да дойдат и да се запишат или нещо подобно
                            Миналата година Боян като водеше в Хасково, всичко беше перфектно едно след друго си вървяха нещата...Бях подготвил 2 Херца ама карай догодина
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                              Човек от къде да знаем че трябва да се записваме вече по микрофона някой да каза следва Аудио Тунинг, моля желаещите да дойдат и да се запишат или нещо подобно
                              Миналата година Боян като водеше в Хасково, всичко беше перфектно едно след друго си вървяха нещата...Бях подготвил 2 Херца ама карай догодина
                              Айде кажи сега,как другите разбраха за конкурсите,а само ти не си.
                              Някой май търси под вола теле,ама в такива случаи нали знаеш какво напипва?
                              155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                              Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
                                Айде кажи сега,как другите разбраха за конкурсите,а само ти не си.
                                Някой май търси под вола теле,ама в такива случаи нали знаеш какво напипва?
                                Човек искаш да ми кажеш че някой по микрофона каза следва Аудио Тунинг ли??? Човек до 12:30 трябваше да са минали 4-те конкурса, само че в 12:30 прозвуча откриване на Италфест Друго до 15:00 по микрофона не сме чули не визирам само себе, а с всички които бяхме там!!!
                                Сори!
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X