Известие

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и мнения за ИТАЛФЕСТ 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• както и да е наздраве момчета и знайте ако има такива които минават покреи Търговище и са се уморили от пътя и искат да спрат за по кафе а няма с кои винаги могат да се обадят с удоволствие ще се запознаем и ще полафим по темата италфест 2011

п.с. не сериозно ако минавате покреи търговище няма проблеми да звънкате !!!
    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• с тебе и Боби може и по друга тема да си полафим
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Е не че някой ме е питал ама аз да си кажа.
        Феста си беше повече от супер, за което адмирации към организаторите, че в тези трудни моменти успяха да направят така ,че 8 -ми италфест на 8-ми октомври 2011г. да се реализира и то успешно.
        Не бях на пистата(по обстоятелствени причини), но каквито и простотии(за които чета от постовете ви) да са се случвали, това не само че не е по вина на организаторите(които са дали всичко от себе си), но и не е в техния резон да се справят с липсата на възпитание и чуство за такт, все по-характерни напоследък при средностатистическия българин, независимо дали е алфа, бмв, опел, мерцедес или на нещо друго фен.
        Аз закачих и застъпих от завършека на италфеста( и това 5-тия ми италфест на който присъствам)и смея да твърдя, че всичко беше повече от перфектно, много по-добре от предния италфест-по мое мнение.
        За което отново благодаря на организаторите.
        И съм убедена, че те са достатъчно интелигентни и прозорливи хора, че след всичко написано могат да си направят изводи от градивната критика и това да се отрази на следващия италфест(живот и здраве).
        По мое мнение трябва да сме реалисти и да оценяваме нешата според редица обстоятелства и факти, не само еднопосочно.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
          Явно болшинството посетители са закоравели баналисти, тъй като предпочетоха да гледат драг, пред единствения записал се за аудио тунинг. Не всички са са отишли на феста с паркетни "лъскачки".

Наистина ли сравни модераторската си работа с организирането на Иалфест?!?
          Ти май леко се пообърка а?
          Предпочетоха да гледат драг,защото нямаше какво друго.....на други даже и драг не им се гледаше и директно си заминаха...
          Дали бях единствен?Или имаше още поне 8 човека които се отказаха след тъпото оправдание със съдиите?
          Това с паркетната лъскачка най-ми хареса...можеби е някой нов лаф там от вашия край...Ако може да ми преведеш значението
          А па и теб те видяхме кво направи с твоята "пистова сапунерка"...
          И да ,колкото и нереално да ти звучи,наистина я сравних Феста е веднъж годишно,модераторското задължение е 24/7 !!!
          И стига сте ревали с това 5 човека били и т.н.
          Ми извадете кеш и ги направете 15 човека !
          А защо не се замислихте дали аджаба няма друга причинна,поради която някой от нас дори и да имат възможност - нямат желание да помогнат ???
          Само искам да чуя за оптичния какво ти е извинението,или и там само аз се бях записал
          А да ,никой не каза какво стана с посрещането ни в ресторанта,с приветтсващите слова на представител на КАРБ ?
          Шокса правилно е написал за замерване и оценяване по горе,досега винаги е било успешно,това със ЕММА са само тъпи оправдания!!!
          А защо като се пр*ба професионалната техника за замерване на драг не прекратихте и него конкурс ?
          Веднага се намери кой с какво да мери и т.н.
          Желание да има-всичко се постига ! Амин.
          Замен най-добър фест си остава този в Ст.Загора !
          Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
          Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
          Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
          Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
          Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

• Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
            Ти май леко се пообърка а?
            Предпочетоха да гледат драг,защото нямаше какво друго.....на други даже и драг не им се гледаше и директно си заминаха...
            Дали бях единствен?Или имаше още поне 8 човека които се отказаха след тъпото оправдание със съдиите?
            Това с паркетната лъскачка най-ми хареса...можеби е някой нов лаф там от вашия край...Ако може да ми преведеш значението
            А па и теб те видяхме кво направи с твоята "пистова сапунерка"...
            И да ,колкото и нереално да ти звучи,наистина я сравних Феста е веднъж годишно,модераторското задължение е 24/7 !!!
            И стига сте ревали с това 5 човека били и т.н.
            Ми извадете кеш и ги направете 15 човека !
            А защо не се замислихте дали аджаба няма друга причинна,поради която някой от нас дори и да имат възможност - нямат желание да помогнат ???
            Само искам да чуя за оптичния какво ти е извинението,или и там само аз се бях записал
            А да ,никой не каза какво стана с посрещането ни в ресторанта,с приветтсващите слова на представител на КАРБ ?
            Шокса правилно е написал за замерване и оценяване по горе,досега винаги е било успешно,това със ЕММА са само тъпи оправдания!!!
            А защо като се пр*ба професионалната техника за замерване на драг не прекратихте и него конкурс ?
            Веднага се намери кой с какво да мери и т.н.
            Желание да има-всичко се постига ! Амин.
            Замен най-добър фест си остава този в Ст.Загора !
            Каменчо, всички много добре знаем причината за язвителните ти постове относно феста, но какво да се прави, не може всяка година да се печели, макар че все пак спечели първо място в конкурс "чака рака". Това че нямаше друго освен драг все ми се струва, че не е наша вина, а на желаещите. И да болшинството винаги предпочита да гледа Алфа Ромео, марка със спортна слава, в движение на пистата пред паметници със съмнителна и предимно безвкусна украса. И недей сравнява модераорството си с организационна дейност, особено 24/7 да не вадя оправданията ти от един друг раздел как не можеш да си 24/7 пред монитора.
            "Ми извадете кеш и ги направете 15 човека !" Ще спонсорираш ли подобно начинание или пак ще се кривиш като циганин за два лева като миналия фест на входа?
            Защо ли имаше драг след като се пр..ба професионалната техника, ми драг може да има и без техника, две коли - по-бързата печели, времеизмерването е екстра.
            И амин да, но Лесново бие и Стара Загора и ще се радвам отново там да има фест.

Comment

И да болшинството винаги предпочита да гледа Алфа Ромео, марка със спортна слава, в движение на пистата пред паметници със съмнителна и предимно безвкусна украса.
              Колега вземи сподели как трябва да изглежда една Алфа Ромео несъмнителна и не със безвкусна украса както и да е във движение на пистата...
              Малко да се образоваме и който от нас е притежал на съмнителна Алфа със безвкусна украска току виж си вземе поука от твоя перфектен пример за модифицира Алфа Ромео.

Поздрави !

п.п
              Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
              Това с паркетната лъскачка най-ми хареса...можеби е някой нов лаф там от вашия край...Ако може да ми преведеш значението !
              И аз ще се радвам да разбера значението на "паркетни лъскачки".
              Last edited by kpacuo; d.m.y г., 09:37. Основание: паркетни "лъскачки"

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                Вие малумни ли сте к'ви сте немога да ви разбера?
                За какво ще ходя да гоня някой да му казвам не пикай там като той няма срам.
                Та този човек носи глава на раменете си само за разновесие, нито сме падари нито искаме да ставаме такива!

Вече ми писна от мрънкащи хора. Вие нямате ли кво да правите по цял ден?
                Нямате ли си по важни проблеми та да се дразните за някъв фест?
                Ще кажеш, че човек умрял така мрънкате за два непроведени конкурса писна ми само от мрънкачи!
                Ако си мислите, че тия дето го организираха не видяха слабостите на феста жестоко се лъжете!
                НИКОЙ НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ВАШАТА "ГРАДИВНА КРИТИКА" тя вече става банална и много малумна с всяка изминала година.

Не ми излизайте и с готовите си отговори не чети като неискаш и такива излияния просто вие спрете да мрънкате.ВИЕ СТЕ ЕДНИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ ЗА ТРУДА НА ХОРАТА КОИТО бяха от 6 часа на пистата и цял ден бяха там, а вие си врътнахте задниците и си отидохте.
                Госпожо, моля съобразявайте се с Правилата на Форума! Спазвайте общоприетите норми в общуването си с другите членове, защото с така направените квалификации за хора, които не познавате, падате до нивото на хората, които пикаят по пистата!

За да не се разбира като заяждане отново изказвам благодарност на организаторите
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Пичове,

давайте го по-полека с коментарите и определенията. Ще се наложи да бъде заключена темата ако продължавате.

1. Лично за мен, като организатор, е неприемливо един конкурс да се проведе на "Ухомер" защото аз може да вдигна 30 човека агитка, да си пусна гсм-а да звъни в колата и да спечеля. Не се прави така. Това от друга страна не ни извинява - обещали сме, трябва да има конкурс.

2. За оптичния тунинг просто не остана нивто време, нито ресурс да бъде проведен. Извиняваме се, за което.

3. Съвети как да бъдат изхарчени КЛУБНИТЕ средства, с които се организира Италфест, могат да дават само членове на КАРБ и другите два клуба. Много се извинявам, колеги, но с чужда пита помен не се прави.
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Колега бях един от първите които ви поздрави за труда който хвърлихме.!
                    Наистина поздрави !! От Велико Търновската група нямаше недоволни.
                    Когато не ни беше ясно развитието около драг-а дойдох питах те какво да направим, прати ни на правилното място.!

А какво стана със листовките които попълвахме за автомобил на публиката? ( Листовките със червената Жулиета )

Comment

• Бих искал да попитам за нещо, което почти бях забравил. На феста не можах да открия да се продават рекламни материали, стикери, тениски, шапки, календари с логото на Алфа Ромео или на клуба. Всъщност имаше тениски, но бяха само на Фиат. Това ми се струва е още една възможност феновете да са щастливи и да се подпомогне организацията финансово.
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Каменчо, всички много добре знаем причината за язвителните ти постове относно феста, но какво да се прави, не може всяка година да се печели, макар че все пак спечели първо място в конкурс "чака рака". Това че нямаше друго освен драг все ми се струва, че не е наша вина, а на желаещите. И да болшинството винаги предпочита да гледа Алфа Ромео, марка със спортна слава, в движение на пистата пред паметници със съмнителна и предимно безвкусна украса. И недей сравнява модераорството си с организационна дейност, особено 24/7 да не вадя оправданията ти от един друг раздел как не можеш да си 24/7 пред монитора.
                        "Ми извадете кеш и ги направете 15 човека !" Ще спонсорираш ли подобно начинание или пак ще се кривиш като циганин за два лева като миналия фест на входа?
                        Защо ли имаше драг след като се пр..ба професионалната техника, ми драг може да има и без техника, две коли - по-бързата печели, времеизмерването е екстра.
                        И амин да, но Лесново бие и Стара Загора и ще се радвам отново там да има фест.
                        Чак пък язвителни .....
                        Не ставай смешен Ивко.
                        А и както виждам,не само аз се оплаквам от липсата на двата конкурса...нали ?
                        Знам,че съм ти трън в очите от доста време ,ама....свиквай
                        Още повече ,че не можеш да ме засегнеш с ограничените си определения за моя автомобил или който и друг автомобил да е.
                        Но все пак - продължавай да опитваш
                        Дали е вкусно или безвкусно всеки сам си преценява как да си направи колата,а по-горните ти определения плюят и на малкото ти останала репутация тук
                        Или за да е по-интерестно ще трябва и на коли да се обиждаме като малоумници ?
                        Болшинството за което говориш,че си умира да гледа драг затова ли избяга по кафетата в Сливен ?
                        Оправданията ги извади откъдето искаш,аз си знам кога и как модерирам,правил съм го и по фестовете и по нова година,та дори модерирах и от 100 годишнината на Алфа когато бяхме в Милано !
                        Ако имам средства и желание защо да не спонсорирам ?
                        А и стига с това,че няма пари,нали събирате там чл.внос,спонсори и т.н.
                        Защо ли по-голяма част от колегите извън Сф спряха да си плащат чл.внос? Замисли се малко.
                        Както драг може да има без техника,така може да има и аудио и оптичен по твоята логика - по силната или по-качествената музика печели ,децибелоизмерването си е екстра
                        лесново може да бие по посещаемост но не и по атмосвера и дух на феста - общо мнение е

---------- Post added at 11:00 ---------- Previous post was at 10:59 ----------

Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
                        Колега вземи сподели как трябва да изглежда една Алфа Ромео несъмнителна и не със безвкусна украса както и да е във движение на пистата...
                        Малко да се образоваме и който от нас е притежал на съмнителна Алфа със безвкусна украска току виж си вземе поука от твоя перфектен пример за модифицира Алфа Ромео.

Поздрави !

п.п
                        И аз ще се радвам да разбера значението на "паркетни лъскачки".
                        Явно в момента формулира определението на израза

Comment

• Ок, значи никой не е гледал драга и всички са били по кафетата. Доообре. Значи конкурса за аудио може да се проведе и на ухо. Дооообре. Парите от входа стигат за платени стюарди. Мдаааа - то това сцена, полиция, огради, конуси, озвучаване, рекламни материали....всичко е без пари. Ама какво ли разбирам аз.....
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                            Ок, значи никой не е гледал драга и всички са били по кафетата. Доообре. Значи конкурса за аудио може да се проведе и на ухо. Дооообре. Парите от входа стигат за платени стюарди. Мдаааа - то това сцена, полиция, огради, конуси, озвучаване, рекламни материали....всичко е без пари. Ама какво ли разбирам аз.....
                            Сега нека да не преиначаваме думите ми,невидях къде съм написал,че никой не е гледал драга,или че парите стигат за абс. всичко...
                            просто по-голяма част не гледаха - факт.
                            Аудиото толкова години подред се правеше "на ухо" имаме ли оплаквания? Някой да ни е заплашил със съд понеже не е бил оценяван от ЕММА ?
                            Както и другите казаха,спокойно може да се отдели 5-10-15 лв за вход...
                            За трети последен път казвам,че неискам с никой да се драча или да не зачитам нечий труд.
                            Явно немога да се изразя правилно ..или и аз незнам вече
                            Боянски и аз толкова колкото теб разбирам....

Comment

• И аз да кажа моето мнение, че скоро май темата ще бъде заключена. Много си беше хубав феста! Имаше някои издънки, но те бяха на фенове, а не на организатори. Тези които искат по добра организация да бяха сложили по една зелена жилетка и да помогнат както го направи жена ми. На практика тя пропусна повечето от феста и не се оплаква, а вие само мън, мън, мън...
                              Alfa 75- Ex
                              Lancia Lybra 1.8

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                                Госпожо, моля съобразявайте се с Правилата на Форума! Спазвайте общоприетите норми в общуването си с другите членове, защото с така направените квалификации за хора, които не познавате, падате до нивото на хората, които пикаят по пистата!

За да не се разбира като заяждане отново изказвам благодарност на организаторите
                                Госпожица, като заначало.

Аз казах много пъти с много по умерен тон какво и как.
                                Пак го повтарям организаторите също знаят слабите места. Така, че вашата градивна критика не е това което трябва да бъде.

И още нещо, ако драга не беше това което беше, то тези които бяха се записали тези които гледаха драга щяха да мрънкат.
                                Така, че все ще има мрънкащи и недоволни.
                                500 човека- петстотин различни желания.
                                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Working...
                                X