Известие

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и мнения за ИТАЛФЕСТ 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Яд ме е, че не дойдох, ама ако мога да обобщя нещата, по това дето драскате, тия дето са отишли с голямата кошница и с намерението да блеснат са останали незадоволени.
    Тия, дето си знаят слабостите ни и са били без големи очаквания, са си направили купона вечерта и са останали доволни, въпреки, че имам сведения за някои, че са попрекалили
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=23337
      Ех какви времена бяха!За този събор аз изминах 6000 км за да присъствам и единствените 6000 км от които всеки метър съм минал с кеф.Там се запознах със старите артисти в този форум от които в момента пишат може би по малко от 20%.Къде са сега?Как тогава не се намери ни един мрънкач,недоволен трупач на мнениа или пълен безхаберник със собственно мнение да избие комплекс или нещо подобно?Как тогава можеше 3 дни да има само ядене,пиене и веселби,как ни един не се скара с някого за нещо и всички бяхме като едно голямо семеиство?Надали в този форум това ще се повтори но определено ми липсва.Наистина много жалко и както вика Токича-амин.
      164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=23337
        Ех какви времена бяха!За този събор аз изминах 6000 км за да присъствам и единствените 6000 км от които всеки метър съм минал с кеф.Там се запознах със старите артисти в този форум от които в момента пишат може би по малко от 20%.Къде са сега?Как тогава не се намери ни един мрънкач,недоволен трупач на мнениа или пълен безхаберник със собственно мнение да избие комплекс или нещо подобно?Как тогава можеше 3 дни да има само ядене,пиене и веселби,как ни един не се скара с някого за нещо и всички бяхме като едно голямо семеиство?Надали в този форум това ще се повтори но определено ми липсва.Наистина много жалко и както вика Токича-амин.
        eвала приятелю!!!!!!!
        155 осем хиляди клапана 16 вериги
        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Мдааа, там се запознах с теб, кака, алекса, помниш ли писахме си в един чат на Walker....какво хубаво беше
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Колега, пишеш до болка изтерзани думи, присъщи на всеки един истински фен ... За съжаление това време наистина няма да се върне, колкото и да ни боли ... Остават само хубавите спомени, и приятната тръпка от преживяното !
            Наздраве, и нека не забравяме !
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
              Колега, пишеш до болка изтерзани думи, присъщи на всеки един истински фен ... За съжаление това време наистина няма да се върне, колкото и да ни боли ... Остават само хубавите спомени, и приятната тръпка от преживяното !
              Наздраве, и нека не забравяме !
              Така е!!! Важното е обаче истинските Алфиси да се държим !!!!!!!
              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• А такааа, ами ние "новите" сега какво да правим? Добре, че модератора забърса 2-3 страници от темата, щото иначе трябваше да ходим да си върнем Алфите.... Но аз моята няма да я връщам, неее..... Нека гледаме напред, защото което е минало, няма да го променим, но това, което е днес и което ще бъде утре, можем! И темата все-пак е за Италфест 2011.
                P.S. Току-виж съм спечелил пак бан, ама не издържам вече...
                sigpic
                Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

• Точно така,много правилно..!
                  Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 09:20.
                  Alfa romeo GTVex
                  Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                  Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Аз вчера, на 2-3 бири явно не успях да обясня какво точно искам да кажа. Мисълта ми беше, че не бива /неаргументирано или дори с аргументи/ да се посича ентусиазма на хората за организиране на мероприятия на клуба и форума, защото всички имаха възможност да се включат, но свалям шапка на тези, които го направиха /а аз не/.
                    Но друго прави недобро впечатление: на фона на забележките, че форума запада да се делят феновете на истински или не - не е добре. И без това има едно /може би формално, може би не/ разделяне на клуб и форум, че да е нужно и още... Всеки нека е добре дошъл, поне докато сам не докаже обратното... Това май беше. Не целя да обиждам някого или да налагам нещо - просто едно мнение.
                    sigpic
                    Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

• Първоначално публикувано от serafim Покажи съобщение
                      Аз вчера, на 2-3 бири явно не успях да обясня какво точно искам да кажа. Мисълта ми беше, че не бива /неаргументирано или дори с аргументи/ да се посича ентусиазма на хората за организиране на мероприятия на клуба и форума, защото всички имаха възможност да се включат, но свалям шапка на тези, които го направиха /а аз не/.
                      Но друго прави недобро впечатление: на фона на забележките, че форума запада да се делят феновете на истински или не - не е добре. И без това има едно /може би формално, може би не/ разделяне на клуб и форум, че да е нужно и още... Всеки нека е добре дошъл, поне докато сам не докаже обратното... Това май беше. Не целя да обиждам някого или да налагам нещо - просто едно мнение.
                      Именно аз те разбрах още от първия път,а това деление на истински и НЕистински аз лично нещо не го разбирам,но мога да кажа че фоума го докараха на този хал именно тези дето се мислят за "истински" гоУемите разбирачи и дървени философи във тоя форум или по просто "истинските алфисти"
                      Аз като се регистрирах преди 4год тук атмосферата беше съвсем друга,сега е егати простотията и селянията,големи интриги голяма работа............!!!
                      Кой какъв бил, кой какво направил, интриги,кой си платил входа преди 3год,кой излъгал и тем подобни глупости-пълен срам е тука..........нищо лично към никой,но това е самата истина.
                      Alfa romeo GTVex
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• като казах "истинските" нямах предвид някакво деление или нещо подобно просто виждам че истинските хора във форума които биха помогнали и са истински добронамерени приятни възпитани и не се праят на виж ме кои съм и ко мога и т.н. и т.н. (даже от феста мога да ви дам един пример имаше един пич на феста дет щъкаше без тениска и показваше "мускулна маса" ами брат не си на бостана има хора там може на някои да не му е приятно да те гледа или да му става неудобно кат си караш голфа стои без тениска) както и да е искам да ви кажа че хората от форума на които може да се разчита не останаха много което е тъпо!!!! нали за това сме тук защото споделяме една идея една тръпка една страст нали трябва да се подкрепяме да си помагаме много се радвам като видя някоя алфа по пътищата и ме поздрави верно казвам ви после цял ден ми е много приятно даже много пъти съм спирал да помагам и не само на алфи... както и да е аз не деля хората не съм такъв човек обичам да ми е весело да се забавлявам да правя хубаво на хората уважавам всички и всеки дока не се подиграе с мен....

Както и да е бягаме от темата Впечатления и мнения за ИТАЛФЕСТ 2011
                        и все пак ако има някои колега който минава покреи търгоище и е решил да спре да си почине и да пие едно кафе на някое от местата на кръговото винаги може да ми звънкате да се видим запознаем да полафим или ако имате проблем винаги бих помогнал.

Поздрави на всички Алфисти!!!
                        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                          като казах "истинските" нямах предвид някакво деление или нещо подобно просто виждам че истинските хора във форума които биха помогнали и са истински добронамерени приятни възпитани и не се праят на виж ме кои съм и ко мога и т.н. и т.н. (даже от феста мога да ви дам един пример имаше един пич на феста дет щъкаше без тениска и показваше "мускулна маса" ами брат не си на бостана има хора там може на някои да не му е приятно да те гледа или да му става неудобно кат си караш голфа стои без тениска) както и да е искам да ви кажа че хората от форума на които може да се разчита не останаха много което е тъпо!!!! нали за това сме тук защото споделяме една идея една тръпка една страст нали трябва да се подкрепяме да си помагаме много се радвам като видя някоя алфа по пътищата и ме поздрави верно казвам ви после цял ден ми е много приятно даже много пъти съм спирал да помагам и не само на алфи... както и да е аз не деля хората не съм такъв човек обичам да ми е весело да се забавлявам да правя хубаво на хората уважавам всички и всеки дока не се подиграе с мен....

Както и да е бягаме от темата Впечатления и мнения за ИТАЛФЕСТ 2011
                          и все пак ако има някои колега който минава покреи търгоище и е решил да спре да си почине и да пие едно кафе на някое от местата на кръговото винаги може да ми звънкате да се видим запознаем да полафим или ако имате проблем винаги бих помогнал.

Поздрави на всички Алфисти!!!
                          От такава гледна точка си прав,но да има деление кой е истински алфист и кой не е тъпо.Всеки малко или много по свой начин усеща тръпката от духа на марката.
                          Между другото във неделя след феста със теб ли се разминах на еко,аз идвах от кръговото и мигнах за поздрав,а ти излизаше от бензиностанцията.?
                          Може на л.с че много отклонихме темата и ще кажа че на мен лично феста ми хареса,ако е имало някой недоволен ,или нещо което е трябвало да бъде по -добре-това е стимул за догодина към по добър фест,като всички доволни и недоволни се включат със каквото могат със цел подобряване на мероприятието това е ...!!!а стига са мрънкали че е по зле от детската градина вече.
                          Alfa romeo GTVex
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Да колега аз бях и да ти кажа че ужасно много се зарадвах понеже винаги зареждам от еко-то и доста често минаваш по околовръса доста рядко някои ми отговаря на поздрава.

поздрави колега

сега по тематавинаги има недоволни и съм сигорен че тез недоволните другата година пак ште са на феста което означава че предния фест не е бил такъв провал и явно им е направил впечатление и им е харесал но въпреки това трябва да уплюят понеже не ги свърта

Comment

• таз тема се превърна в чат !
                              начииииии
                              не ме карайте да ви раздавам по едно шише бАнАнова ракия колеги !!
                              бъдете здрави и наздраве

догодина живи и здрави , ако има недоволни от фесто , лично ще им одим на гости ! целио форум !!!!!!!!
                              0884650778 токи4а

Comment

• тишинаааааа!
                                0884650778 токи4а

Comment

Working...
                                X