Известие

Collapse
No announcement yet.

Бургас и региона

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бургас и региона

на вниманието на бургазлии,аз сам в Карнобат и ще ви 4акам ,но КАДЕЕЕЕЕЕ и КОГААААААА.
    хаиде по -сериозно,Краси ,обарни си внимание на хората и на ТЕЛЕФОНА.земете се у раце.

Тръгваме 7:00 от Бургас. Ще ти звънна. Чак примерно на Лукойла Карнобат или ОМВ петолъчката

Comment

.

е не от петола4ката защото трябва да ви гоня,а пак като се засиля има вероятност да ви подмина.като влезете в Айтос ми званкаш да ви 4акам някаде.

Comment

аз сам филип начи ще минеме по новия аутобан и може да се чакаме на разклона на карнобат примерно или .....
        Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
        Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
        Alfa Romeo 145 1.4 16v
        BMW 520i E39

Comment

Re: .

Първоначално публикувано от arieca155
          е не от петола4ката защото трябва да ви гоня,а пак като се засиля има вероятност да ви подмина.като влезете в Айтос ми званкаш да ви 4акам някаде.
          Предлагам на Лукойла вътре до центъра в Карнобат, че има столове и масички вънка за кафенце?

Comment

.

да това е добре,на "lukoil"до светофарите.от аутобана слизате и влизате в града.наи вероятно аз ще ви 4акам.
            ако пак барзате краси да ми се обади и аз ще ви 4акам на варха след аутобана на отбивката.

Comment

предлагам Бургаската група, да се съберем събота в 7:00 ч. на ОМВ-то до Метро, да пием по кафе и да потегляме.

ALFA ROMEO 156 2.0 T.S.
              AR 32301
              LANCIA Y 1.2 16v 86++HP
              176B9.000

Comment

ок в 7 на омв-то и от там застригваме по аутобанта и .....
                Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                Alfa Romeo 145 1.4 16v
                BMW 520i E39

Comment

Working...
                X