Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво е италианско преследване ??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво е италианско преследване ??

Какво е италианско преследване ??
    Lexus IS200

Състезание в което два автомобила се състезават един срещу друг, но стартират от двата срещуположни края на пистата...за да не могат да се ударят по-между си. Такъв сорт състезания се наблюдават по супер специалните етапи на ралитата.

Част от правилата както и линк към целия регламент може да намерите в темата за записването за италианското преследване.

Ако нещо не е ясно, моля питайте не се притеснявайте.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Добре, аз съм малко невежа и миналата година не успях да дойда по вече обяснени от мен причини, та да питам защо дочух някъде във форума, че пистата е със два -три завоя? Вярно ли е
      Карам фиат и не ме е яд! 1,9TD 100HP!

Без тунинг!

Comment

http://www.dracon.bg/image/Prilojenie_1.jpg

е това е пистата Дракон, с.Калояново, Пловдив, а миналата година феста е бил на друга писта до Долня Баня доколкото знам.
        ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Пистата Дракон, с.Калояново, Пловдив:

_______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Тенкс то trustworthy, аз като качих снимката трябваше със 72инчов монитор да се гледа
            ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Е за нищо . Нали сме варненци, трябва да се подкрепяме
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

иалианското преследване във вариант Калояново представлява следното:

два автомобила се подреждат на стартова линия. Автомобилите карат на едно и също трасе, но стартовите линии са така разположени че дистанцията между тях е ~ половин обиколка

Така автомобилите трудно ще се застигнат и се постига чисто технично каране, а не борба за позиция
                Италианското преследване е повече каране за време /тип квалификационно/ отколкото директен двубой кола с кола

Правят се 2 или повече обиколки като се засича време на първата с старт от място и останалите "летящи" обиколки и накрая времето от обиколките се сумира и този с най малко време дадено на пистата е победителя

Comment

Това от горния подпис го запомнете...че ми е любопитно с него колко човека ще успят да се преборят.
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Мисля че ми се изясни преди на Колин Макрий го имаше това....
                    Lexus IS200

Comment

Working...
                    X