If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
еми чисто финанссово не си умрял от глад ама аман от гейски изпълнения - кат ползваш плащаш мисля аз
За снимката беше редно да напишат, че е на Клуб Алфа Ромео България, все пак от сървъра са я взели.
П.П.: Лично на мен статията не ми допада, защото е пълна с неточности, които биха изградили погрешно впечатление за събитието, в случай че читателя за пръв път чува за Италфест.
Абре като толкова плюете, защо не напривхте и вие нещо за статия, реклама или каквото било в някой вестник....
Не си ли давате сметка, че обиждате труда на хората, които дават всичко от себе си (намерили са начин нещо да се напише и в родния им град), за да може вие после да плюете.
изобщо не съм съгласен петко първо защото половината от написаното е повече от смешно а другата половина е разтягане на локуми и на всичко отгоре излиза в деня на феста мисля че подобна статия трябва да излиза няколко дни напред да не говорим че грам листовки няма в русенско а като се замисля от русе кои бяхме на миналия фест се оказва че е доста опашата статията
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
е да ама до там приключва всичко след като тук никои от сектантите около мен не е получил такава аз просто правя разлика с миналата година тогава явно доста по сериозно се раздаваха
Първо по темата за медийното отразяване очаквайте в петък продължение!
Но да напиша нещо защото леко се изнервих:
1. във вторник 03.10 получих от Вальо около 80-90 листовки, които аз лично раздадох за времето от 13.45 до 16.00 в района на центъра, кв. Възраждане и оставих в два магазина за авточасти по 5 бр. Раздаванто приключи в 16.00 защото просто нямах повече листовки. И незнам случайно или не но засякох листовка на автомобил на който аз не бях сложил /червена брава много добре поддържана - забелязавт се такива неща - съвпадението бе на паркинага на м-н Кауфланд./ в сряда се чухме с Вальо, който ме пита успя ли с листовките? Аз му казах ДА, а то пита колко човека ги раздавахте ??? и се уговорихме да ми прати още. Така в четвъртък получих следваща пратка от около 110-120 бр. които за около час - час и половина раздадох около 1/3 минах и в двата магазина и там оставих този път по около 30-на бр. и сметнах че за петък няма смисъл да се раздават а и нямах лично никакво време за това. Та да кажа някой да ме е потърсил за това след като Вальо писа че е пратил листовки на мен? НЕ НИКОЙ НЕ МЕ ПОТЪРСИ. Не искам да обиждам или засягам някого с поста си, но ми стана кофти че така се говори за това.
За статията във вестника, защо не е излязла по-рано - ами защо не се сетихте вие по рано да се обадите в някой вестник? Защо имало неточности? А кой предложи на някой журналист да дойде на място и да види как е?
Но стига толкова ... аз съм на мнение че статията си е добра и ще породи интерес в русенци, особено след като излезе и в предстоящия петъчен брой в раздела авто-мото отразяване на тазгодишния фест.
Поздрави
Ивайло
Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment