Известие

Collapse
No announcement yet.

впечатления в свободна форма от Италфест 2006;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

феста беше чудесен, прекарахме страхотно, имаше доста емоции, но наистина времето за всички мероприятия беше много малко, жалко за което, но да се надяваме на следващия ФЕСТ всичко да е още по по- най.

П.П: и все пак, поздравления на организаторите, вложили немалко усилия за осъществяването на този хубав, за любители и фенове италфест2006 !!!

ALFA ROMEO 156 2.0 T.S.
    AR 32301
    LANCIA Y 1.2 16v 86++HP
    176B9.000

Comment

Понеже много голяма дискусия направихте за моето класиране и награди ето моят отговор:

1. Аз не знаех до последния момент резултатите, после разбрах, защо нарочно не са ми ги давали.... защото щях да откажа да съм в класирането...както между другото казах няколко пъти на събрания на клуба...да не говорим, че отново беше решено както миналата година никой от УС да не взима награди.

Моят приятел Милен, който ми караше колата го помолих да я изкара и да я остави, за да я видят хората!!! Какво ми е коствало и струвало да си докарам колата до феста само аз си знам...Голями Благодарности на Рок&Ролл Сервиза, за това че успяха да ми оправят ударената няколко дни преди феста кола за 2 дни....Благодарности на Ванто и Радо, за това, че се опитаха да ми оправят вървенето на колата в петък преди да затвори сервиза.

Както и да е СЕГА вече искрено съжелявам, че си докарах колата.

2.Относно наградите...всички мой награди бяха раздадени вечерта в ресторанта...единствено ръкавиците бях решил да ги подаря на Влади (на Пламен брат му) който свърши няколко пъти повече работа от половината УС умножени по-няколко пъти. НО пък се появи един рожденник, който с карането си доказа, че има нужда от такива ръкавици
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Струва ми се, че се опитва да се прокара идеята, че конкурсите са били пародия...или бъркам?
        Аз написах бланки, качих ги в нета, събрахме се с DeX и започнахме оценяването като се опитахме да бъдем максимално обективни и искрени в оценките си без да ни интересува особено коя кола на кого е. Ако има хора против GTA-пакет...ми техните коли да си ги направят по друг начин и да участват в конкурсите с тях...много мразя някой да плюе чуждия труд, щото така най му изнася.
        За аудио тунинга нямаше кой знае какви участници и оценките ги направих аз. Ако някой има претенции да си докара колата и да ми докаже защо е трябвало според него да бъде на стълбичката.

Искам и да кажа, че истинска оптика и исктинска музика могат да се видят много рядко и то на специализирани конкурси. Аз мога да участвам на такъв конкурс, но в случая какво да направя като няма подобни изпълнения с италиански коли?

Въобще аз съм супер доволен от това, което се постигна и макар аз да си скъсах задника да тичам и да седя прав, докато други не правеха нищо и си пиеха не искам да обвинявам никой и мисля, че всякакви по-остри критики и то от членове на клуба трябва да се обсъждат на клубно равнище, а не тук.
        www.facebook.com/workshox

Comment

Малко впечатления и от мен. Бях само в събота за няколко часа, доведох и едни приятели, които идея си нямаха за какво става въпрос. Те останаха много приятно изненадани от видяното. Първо от големият брой автомобили и хора, дошли въпреки лошото време. После от всички тези конкурси, които дори и с малки пропуски, все пак бяха достатъчно интересни. Благодарности заслужават всички организатори за ентусиазма и усилията, които са вложили. Не знам точно заради какво са нападките към Петко, т.к. си тръгнах рано, но ако е заради получена награда, мисля че са неоснователни. Защо да не може и той да участва ? Хвърлил е толкова време, труд и пари, за да си подобри колата и не виждам защо това да не се оцени. Едва ли някой се съмнява, че журито го е оценило от някакви користни подбуди, щото е смешно просто. Още един път - поздравления за организаторите
          147 1.6 TS

Comment

Забележки има и ще има - колкото и по-добър да става фест-а. Идеята на тези забележки е не да се оправдаваме, а да направим следващия фест по-добър.

Според мен тука, в тази тема не трябва да има оправдателни постове а само такива с забележки - за да може да се извадят, анализират и отстранят за следващия фест.

Ето и мойта критика:

- Лошото нареждане на колите по тревата /миналата година беше много по представително/

- Не участието, а качването на член на УС на стълбичката

- Липсата на говорител по-време на преследването - Петко се опитваше, но нямаше информация какво става от монитори за време и съдии.

- Ранното приключване на феста и крайно слабия драг /вече ясно че не е в нас вината/

- Липсата на дупетата с ламбиргинитата и фераритата /който ги познава да ги беше еикнал/

- Смешното изчезване на Спайдера по средата на феста - все пак спонсора трябвад а е обвързан с някакво време.

- Царски също изчезна когато му писна... и май вози само девойките от редбул /слух/

Иначе до колкото разбрах пунотот на рок&рол не е взело награда за оптичен тунинг.. АКо това е така - Журито в тази категория са идиоти /лично за мене!/.
            Аз не видях по-добре НАПРАВЕНА! кола с толкова много промени /спрямо стандартното състояние/
            2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
            GSM: 0888 520 600

Comment

Първоначално публикувано от Grigor

- ?????? ???? ??????? ?????? ?? ?????... ? ??? ???? ???? ????????? ?? ??????

??? ?? ?? ???? ????
              ________
              Honda Cbr600F4I Specifications
              Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:16.
              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Относно Феста

Здравейте!
                За първи път присъставах на такова мероприятие и ми хареса. Не няха лоши състезанията във всичките формати - колкото - толкова участници. Аз също искам да похваля Петко и УС за усилията. Купона мисля също добре се получи. Относно слабостите, мисля че следвашия път ще е по-добре, все пак съвършенството води до грешки, а така винаги ще има мегдан за развитие. А лошото време не би трябвало да е оправдание за ентусиастите - видяхте ме аз бях човека с лепенката на гърлото - предната вечер излязох от болница, а разбрах че имало момиче с пластмясова яка на врата, така че който искал дошъл , който нейскал - намерил оправдания. За да не се обиди някой - естествено изключвам заетите.
                Поздрави!
                FIAT Cinquecento 0.7

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante

- Царски също изчезна когато му писна... и май вози само девойките от редбул

абе не ги вози само
                  Moгал возил ги....ти завиздаш ли му сега???? до като той караше пунтото те раздаваха напитки, по едно време си говорих и с едната от тях...така, че какво си чул не до чул...вземи виж за следващия път...преди да пускаш тъпи слухове.
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Аз може ли да помоля организаторите на ИТАЛФЕСТА за догодина, да разчистят ТИРовете от авариината лента по магистралата, че мисля да присъствам :P

П.П.
                    Довечера ще има ли събрание и ако да, може ли някой да ме събере от 5-те кюфтета
                    sigpic

Comment

Не довечера...другия четвъртак.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                        Опа...
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                          Опа...
                          сетих са а иначе Григоре за този паркинг с който разполагахме да беше дошъл ти да ги подредиш колите колкото сме могли сме ги подредили макар и в 2 или 3 редици
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

виждам че продължавате да се карате,та аз да дам една идейка за конкурсите догодина!няма ли да е по удачно колите които участват в конкурсите да са отделени от другите на място специално за конкурсите,така всеки ще може да мине и да ги разгледа,че от "дефилирането" едно че колите не се виждат,друго че се проточва самия конкурс и на зрителите им писва да се надигат на пръсти и да обикалят за да видят нещо.никой не е казал че конкурсите трябва да са един след друг особено когато времето нестига,мисля че ако има 2 или повече мероприятия по едно и също време няма да е кой знае какъв проблем,все пак публиката сама избира какво да гледа

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante

- ?????? ???? ??????? ?????? ?? ?????... ? ??? ???? ???? ????????? ?? ??????

??? ?? ?? ???? ????
                              Mo??? ????? ??....?? ???????? ?? ?? ???????? ?? ???? ??? ?????? ??????? ?? ????????? ???????, ?? ???? ????? ?? ??????? ? ? ?????? ?? ???...????, ?? ????? ?? ??? ?? ?? ???...????? ??? ?? ????????? ???...????? ?? ?????? ???? ???????.
                              ?????? ????? ?????? ?? ?? ???????? ???????? ??? ????? ??? ?????? ????? ???? ?? ?? ?? ?? ?????
                              ?.?. ?????? ?? ???? ?? ???????? ???? ?? ????? ?? ?? ????
                              ________
                              Easy vape review
                              Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:17.
                              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

[quote=santo_traficante]
                                Първоначално публикувано от "santo_traficante":i2qowkr1

- Царски също изчезна когато му писна... и май вози само девойките от редбул

абе не ги вози само
                                Moгал возил ги....ти завиздаш ли му сега???? до като той караше пунтото те раздаваха напитки, по едно време си говорих и с едната от тях...така, че какво си чул не до чул...вземи виж за следващия път...преди да пускаш тъпи слухове.
                                хехеее добре виждам че ги разбираш работите най добре има работи който сляп да си ще ги видиш
                                п.с. мислиш ли дали му завиждам нещо ме караш да се смея [/quote:i2qowkr1]
                                Аз мисля че той говореше на Григор
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X