Известие

Collapse
No announcement yet.

Неприятната случка на Кики

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Неприятната случка на Кики

Повече снимки тук.

http://proper.alfaromeo-bg.com/ItalFest_2006/Kuku/

Ужасно неприятно е това което се случи, но се радвам че Кики е добре.Това е най-важното!!!
    Оправяй се приятелю и догодина всички заедно.

И нека всички да внимаваме повече за да имаме само хубави емоции и сме живи и здрави!!!
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Ужас!!! Дано всичко е наред с водача и евентуалните пътници! Скорошно възстановяване!
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Лелееее кво е станало бре как се получи тва..... и като гледам на магистралата ...ужас!!!

Надявам се че Кики е наистина добре и му няма нищо!!!
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

да ве я кажете кво е станало и как е момчето?
        Audi A6 & Alfa GTV

Comment

ужас
          дано кики е наред
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

много неприятно ако е пътувал вчера е разбираемо какво е довело до такъв инцидент...ма да е жив и здрав Кики, майната им на колите...

аз също на 2 пъти щях да се ударя странично с други коли, особенно след Пазаржик магисралата е под всякаква критика - локви, аквапланинг, коловози пълни с вода колата лети на където си пожелае...караш с ниска скорост и пак колата се владее трудно или си на ръба в овладяването и...

Comment

Тук съм
              Както се вижда от тази снимка съм цял и невредим, и даже си говоря с Шоко... имам само натъртвания по дясния крак и ръка, и леко охлузване по главата
              Да благодаря на Господ, че се отървах само с това и уплахата, защото инцидента можеше да има фатални последствия и то не само за мен
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                Тук съм
                Както се вижда от тази снимка съм цял и невредим, и даже си говоря с Шоко... имам само натъртвания по дясния крак и ръка, и леко охлузване по главата
                Да благодаря на Господ, че се отървах само с това и уплахата, защото инцидента можеше да има фатални последствия и то не само за мен
                Да си Жив и Здрав и скоро Гранде Пунто
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                  Тук съм
                  Наистина ужасна случка, важното е, че ти си добре и че няма сериозни последствия за здравето ти и както каза KGB скоро едно Гранде Пунто!!!
                  sigpic
                  Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Малкият дявол е било! Жив и здрав да си и майната им на тенекиите!
                    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Най важното е че колегата е добре щот (не помна кой ) ма като ми каза че колата е тотал и се притесних.

Comment

Първоначално публикувано от Max
                        Малкият дявол е било! Жив и здрав да си и майната им на тенекиите!
                        Със сигурност няма друг вариант за изход от сигутацията, с по-малко поръжения

П.П.
                        Да видим първо какво ще кажат застрахователите, пък после ще мисля за нова кола
                        sigpic

Comment

Радвам се, че самия ти си жив и здрав,
                          другото както се казва е ламарина, не че не боли и за нея!

Разбрах, че причината не е в скоростно управление, но нека
                          не забравяме, че на всеки може да случи. Нека караме разумно!

Бързо оздравяване и само безаварийни със следващата
                          ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Важното е, че си жив и здрав.

Тенекии се правят и се забравят.

Безавариино на всички и само хубави мигове

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

бате радвам се че си жив и здрав ,майната и на колата ше си вземеш новичка па догодина заедно и ще я удавим таз случка
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X