Известие

Collapse
No announcement yet.

ИТАЛФЕСТ 2012

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз пък съм доволен, че се видях с доста приятели, запознах се с доста хора и съжалявам, че не успях да се видя с много други. Нищо - следващият път ...

Адмирации за организаторите, че се нагърбват на всички да им е готино, а на всички недоволни им препоръчвам следващият път да се включат в организацията на феста за да е всичко ок.

Да използвам случая да изкажа благодарност на Алекс (Alfa User), че ме транспортира до и от мероприятието.

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
      Аз пък съм доволен, че се видях с доста приятели, запознах се с доста хора и съжалявам, че не успях да се видя с много други. Нищо - следващият път ...

Адмирации за организаторите, че се нагърбват на всички да им е готино, а на всички недоволни им препоръчвам следващият път да се включат в организацията на феста за да е всичко ок.

Да използвам случая да изкажа благодарност на Алекс (Alfa User), че ме транспортира до и от мероприятието.

Браво бре... що не свирна!?
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
        Голяма работа... 2008 на Григор му взеха лаптопа.....
        Всяко зло за добро... Дявол знае 2012 какво щеше да стане, ако не е бил прекратен тоя драг.

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        ...
        Да си кажа честно, мен лично требе ме е е..л луд да се хвана да организирам нещо, на което ще присъстват хора, голяма част от които пишат изток по свой си начин. Ъъъъ...тва при положение, че успях да подредя и дам общ старт на 50 яки гребци, никой от които не искаше да остане назад на старта.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
          Всяко зло за добро... Дявол знае 2012 какво щеше да стане, ако не е бил прекратен тоя драг.

Да си кажа честно, мен лично требе ме е е..л луд да се хвана да организирам нещо, на което ще присъстват хора, голяма част от които пишат изток по свой си начин. Ъъъъ...тва при положение, че успях да подредя и дам общ старт на 50 яки гребци, никой от които не искаше да остане назад на старта.
          Като те гледам,и твоя правопис не е много на ниво.................
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
            Мда така е. Но пък знам един къде беше изпил 5 + и кара..
            БРАВООООО ЮНАК........ хе хееееее...

НЕ е важно, че ти си пил 3........
            ПО-важното е, че имаше друг дет беше пил 5.......

И в тоя ред на мисли, там където колите от майсторското изпълняваха гараж на зад, седяха някви дечица........
            Ей пък и тия родители не мога да ги разбера!!!!!!!!!

Оставете ги тия критики и забележки към отсрещния....

Тва българина НАЙ-ГО може......

Учете се от грешките си...

Ясно е, че някой алфисти не се понасят с други алфисти!

НО поне не си пречете.....

ОТ ТОВА СТРАДАТ ВСИЧКИ!!!
            sigpic
            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
            147 JTDm 140-Малката манекенка
            GT- JTDm 150

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Като те гледам,и твоя правопис не е много на ниво.................
              Всеки си е.е жената както си знае... Та, коя дума съм написал неправилно?
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Сичкото хубаво колеги АМА на официалното откриване на феста НАЧАЛЛЛНИКА на клуб алфа ромео да ни раздели на софианци и провинциалисти, ЕВАЛА шефе МАШАЛА !!!
                146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                  Сичкото хубаво колеги АМА на официалното откриване на феста НАЧАЛЛЛНИКА на клуб алфа ромео да ни раздели на софианци и провинциалисти, ЕВАЛА шефе МАШАЛА !!!
                  Софиянци
                  sigpic
                  "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                    Щото е културен човек и не свирка на гейове, а само на готини мацки, а освен това и го бях отвлякъл
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                      В тая лудница - само до мен ти е било ... Ще се видим в по-спокойна обстановка.

Comment

• За мен така най-адреналино вдигащият момент беше, когато 75-ците и Пешката с ГТВ-то нахлуха мощно с рев на пистата. Едва ли остана някой, който не се обърна за да види какво става на входа.
                        Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
                        LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
                        Alfa 75 2.0
                        EX

Comment

• Всичко си беше добре, включително и конкурса за рисунки.Чустваше се значително по добра организация, отколкото тази на Лесново преди две години някъде.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

• За испусналите драга http://www.youtube.com/watch?v=xca_W...ature=youtu.be
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                              За испусналите драга http://www.youtube.com/watch?v=xca_W...ature=youtu.be
                              А всички реват че на италфест 2012 нямало драг
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                              EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

• Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
                                А всички реват че на италфест 2012 нямало драг
                                Бодомче, получи се невероятна ефективност за 1 час сигурно имаше над 100 старта, непостижимо за никое събиране досега
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X