Известие

Collapse
No announcement yet.

ИТАЛФЕСТ 2012

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• баси, мислех повече да не влизам в този раздел...
    Все пак ако се загледате, haljscho не критикува феста като мероприятие... останал е обиден от това, което се случи накрая. Аз също бях там и явно съм имал тапи в ушите и не чух нито за оптичен, нито за ретро, нито за рисунки, нито за никакви конкурси след, като се разбра, че драга ще липсва. Просто настана хаос и всички си заминаха.
    Относно деленето на групи... ами ако бяхме цялата тумба в някакъв хотел нейде в страната, гарантирам, че веселбата щеше да е на ниво и половината от недоволните заради драга, щяха да си изкарат добре вечерта и да забравят за кофти нещата през деня. И не е вярно, че щяхме да сме много по-малко ако не бяхме до София. Сега всички колеги... или поне въпросните 90% както се обяви бяха от София и всеки си се прибра в тях си... Кой очаква някой да дойде на ресторант, където да не може да пие или ако пие да се чуди как да се прибере? Да не говоря, че когато съм идвал на софийските сбирки ми направи впечатление, че дори в едно заведение се делят на две групи и се гледат лошо едни други.
    Здраве да е... хубаво е че се видяхме с толкова много приятели.
    п.с.
    Kuker- не приемай толкова лично нещата, все пак не мина всичко по-вода, който и да е виновен и никой не те обвинява лично теб, че виж не си направил еди какво си. Можеш да кажеш просто, че трите клуба направихме това и толкова ни бяха възможностите и толкова. Все пак гледам нито във фиат нито в ланча форума няма някой дето да обясни какво се случи и защо не стана... Евала ви правим, защото все пак не е лесно да се организира такова събитие.
    п.с.2
    коментарите на Kuku къртят мифки
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• Е, кажи, че не съм прав - 'ИТАЛФЕСТ' си беше силна фирма....
      sigpic

Comment

• За Италфеста разбрахме.....кой е доволен и кой не е.
        Я сега кажете от репортерката доволни ли сте.....
        Токич.... твоето мнение искам да е първо.
        GTV 1.8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
          баси, мислех повече да не влизам в този раздел...
          Все пак ако се загледате, haljscho не критикува феста като мероприятие... останал е обиден от това, което се случи накрая. Аз също бях там и явно съм имал тапи в ушите и не чух нито за оптичен, нито за ретро, нито за рисунки, нито за никакви конкурси след, като се разбра, че драга ще липсва. Просто настана хаос и всички си заминаха.
          Относно деленето на групи... ами ако бяхме цялата тумба в някакъв хотел нейде в страната, гарантирам, че веселбата щеше да е на ниво и половината от недоволните заради драга, щяха да си изкарат добре вечерта и да забравят за кофти нещата през деня. И не е вярно, че щяхме да сме много по-малко ако не бяхме до София. Сега всички колеги... или поне въпросните 90% както се обяви бяха от София и всеки си се прибра в тях си... Кой очаква някой да дойде на ресторант, където да не може да пие или ако пие да се чуди как да се прибере? Да не говоря, че когато съм идвал на софийските сбирки ми направи впечатление, че дори в едно заведение се делят на две групи и се гледат лошо едни други.
          Здраве да е... хубаво е че се видяхме с толкова много приятели.
          п.с.
          Kuker- не приемай толкова лично нещата, все пак не мина всичко по-вода, който и да е виновен и никой не те обвинява лично теб, че виж не си направил еди какво си. Можеш да кажеш просто, че трите клуба направихме това и толкова ни бяха възможностите и толкова. Все пак гледам нито във фиат нито в ланча форума няма някой дето да обясни какво се случи и защо не стана... Евала ви правим, защото все пак не е лесно да се организира такова събитие.
          п.с.2
          коментарите на Kuku къртят мифки
          В никакъв случай не приемам нещата лично.Споко.

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:58 ----------

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
          За Италфеста разбрахме.....кой е доволен и кой не е.
          Я сега кажете от репортерката доволни ли сте.....
          Токич.... твоето мнение искам да е първо.
          Аз бих останал доволен от нея!А ти?
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• И нея щях да я щипна....
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
              В никакъв случай не приемам нещата лично.Споко.

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:58 ----------

Аз бих останал доволен от нея!А ти?
              Е...аз вас питам....мъжка гледна точка, нали разбираш...коли...жени....

П.П. Кукерче..."бих" или "бях" останал доволен...нали по хотелските стаи си ги прибирал нощес след Феста

---------- Post added at 17:04 ---------- Previous post was at 17:03 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              И нея щях да я щипна....
              Пахахахаха....не се и съмнявам ....
              Last edited by Lei-chery; d.m.y г., 17:08.
              GTV 1.8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                Е...аз вас питам....мъжка гледна точка, нали разбираш...коли...жени....
                Е, аз теб те питам пак от мъжка гледна точка
                sigpic

Comment

• Аз разбрах, че е журналистка, чак на тръгване....
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    Аз разбрах, че е журналистка, чак на тръгване....
                    Не е журналистка.
                    sigpic

Comment

• Е, кво повече да говорим
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                        Е, аз теб те питам пак от мъжка гледна точка
                        Екстра е репортерката....харесва ми

---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:12 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        Е, кво повече да говорим
                        Ти не щеш да говориш, а да я щипеш....разбрахме те
                        GTV 1.8 TS

Comment

Е, кво повече да говорим
                          Значи нищо не си разбрал

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                          Екстра е репортерката....харесва ми [COLOR="Silver"]
                          sigpic

Comment

• Е, и тя щеше да иска..... да си говорим
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                              А за неоградената публика на необезопасения завой, който същевременно беше и най-бързия в трасето за майсторско шофиране, какво мислите?
                              Па на нас ни беше ноу весело,точно на този завой,екстра си се забавлявахме ..................
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Е, и тя щеше да иска..... да си говорим
                                Ако догодина има Италфест може отново да я викна.Тая година я изпусна
                                sigpic

Comment

Working...
                                X