Благодаря ти колега 
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тръгване за феста от София.
Collapse
X
-
Добре аз бях водача дето обърка пътя, но пък и повече хора ни се радваха като обърна цялата колона.Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеДобре си е да има група, но нека води някой, който познава пътя. Миналия път на Лесново се включих в група, чийто водач обърка пътя и се наложи връщане.
Не съм искал да водя защото не съм знаел пътя, но имаше 2 фиата отред който абдикираха...
Дано се съберем повече хора, напишете час за тръгване и маршрут за да може всеки желаещ да се включи.
п.п. който води колоната да кара бавно, за да може всички да се кефим и хората който са около пътя!sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Само да уточним 7:15 е час на тръгване или от толкова ще почнем да се събираме.Ако е час за тръгване да се знае от колко ще почнем да се събираме поне?Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'
- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщениеп.п. който води колоната да кара бавно, за да може всички да се кефим и хората който са около пътя!
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
-
Аз предлагам срещата да е на Невски. Първо защото там си е традиционно място за срещи и второ защото е много култово минаването през центъра на София на колона от Алфи. Нека и камерите в центъра да видят малко красота
)) Сещате ли се на 100 годишнината колко яко беше
Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
Момчета и аз съм с Вас. 7, 15 - 7, 30 съм тамПървоначално публикувано от Lucky Покажи съобщениеТака гледам тема няма,и предлагам да направим една колона до Лесново.
Колкото и да е малко разстоянието това е готино.
Та, 7 15 на Ал.Невски събота сутринтта.
Comment

Член на клуба
Comment