Известие

Collapse
No announcement yet.

Италфест 2012 - Снимки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Видеото съм го качил и може да си го дръпнете от тук:
    http://p2pbg.com/index.php?page=torr...4566a29e739dc3
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Kuker
      Цецо, с теб ли оглеждахме 75-ците?Помниш ли защо не харесахме нито една?Аз помня!
      Би ли бил така добър да кажеш причината? Ама честно. Не се заяждам, нищо такова просто ми е интересно какво има на колите на Зашев, Гиги, Тони, Антони, Станимир и т.н....

http://www.youtube.com/watch?v=a5eeQ...1&feature=plcp

Не говоря нищо за видеото.... нищо общо няма това с видеото просто спомена, че сте ги гледали и нещо не ви е харесало?

п.с. съдници много по земята, кой пише глупости и кой не, времето решава...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Ееее не. Снимка правена от мен ... на емблемата на моята кола какво прави в Аутобилд ?!?

Не е много редно от тяхна страна да публикуват без да питат или аз греша...

EDIT: и още един кадър сниман от приятелката ми:

Last edited by duronman; d.m.y г., 01:58.
        Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Първоначално публикувано от haljscho
          То няма да е нещо кой знае какво, имам 2-клипа единия от колоната на магистралата и един от паркинга на летището, а снимките не са ми много та да запълня та да стане по-добре..... Кат за моите скромни възможности.

Ако някой има хубава снимка на сцената, да е сложа за начало на клипа.
          Ето няколко с изглед към сцената.Не съм ги правил аз, но дано ти свършат работа!
          Attached Files
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

MOD EDIT: моля в тази тема да се пускат само снимки и клипове от Италфест2012. Споровете съм ги преместил в друга тема
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

Ето и от мен малко скромничко .
              Attached Files
              Не е важно колко имаш под капака, а колко имаш в главата !

Comment

Колеги, извинявам се за забавянето на моите снимки, но бях на едномесечна специална подготовка в Германия...
                Както и да е, ето я и моята галерия със снимки :

Italfest 2012 - (c) by Alfa User

Няколко бързи кадъра :

Приятно гледане !

П.П. Моля желаещите да ползват кадрите ми за други цели освен лично гледане, да се свържат с мен на лично съобщение !
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Жестоки снимки!
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

10х за вниманието и оценката !!!
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                      Жестоки снимки!
                      Което си е вярно - вярно си е! Сори за спама, ама снимките са "веднъж"!

Comment

Working...
                      X