If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Така и не разбрах аз за какво са ми биле 5-те наказателни сек. ама карай . Дано до година майсторското трасе да е направено така добре както и тази година ... Определено ми хареса . Само ме подразни факта , че не казаха кой с какво време е и за какво са му наказателните сек. щото сега върви разбирай от какво са биле .
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Така и не разбрах аз за какво са ми биле 5-те наказателни сек. ама карай . Дано до година майсторското трасе да е направено така добре както и тази година ... Определено ми хареса . Само ме подразни факта , че не казаха кой с какво време е и за какво са му наказателните сек. щото сега върви разбирай от какво са биле .
Между другото, не помня на кой от двата старта беше, но в началото единият конос го измести, не го сабори, а просто го настъпи и го измести, аз това е единственото нещо което си спомням Може и да ме лъже паметта ама...
П.П. И на мен много ми хареса трасето, беше си достатъчно сложно, че да е интересно както на нас, така и на публиката. Специялно майсторското беше на много добро ниво, имаше и хубава техника за измерване, а не да се гледа с хронометър, имаше много добра конкуренция, което мен лично много ме израдва, защото всички бяхме с почти равни възможности. Просто на някой ни беше повече нахъсването и явно от това допускахме грешки.
Абе едно голямо БРАВО на всички и се надявам до година пак да е така или по-добре
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Ясно ... като каза , че само съм го изместил май се досещам дори за кой става въпрос ... има видео по-нагоре но не е с много хубаво качество :/
sigpic
Comment