Ако няма плюнки в някоя тема, няма да е клуб алфа...
Известие
Collapse
No announcement yet.
всякакви коментари и бърбореници около темата за ИФ2013
Collapse
X
-
Вие сте уникални гъзета честно. Чел съм на доста автомобилни форуми организационните теми и такива абсурди няма. Само като пример го подхвърлям как може VW обществото които са n-пъти повече да не се карат и да се кефят само и то по няколко пъти на година сбирки а пък тука дето се вика няколко човека на кръст ще се избиете да си мерите....интелигенциите. Аз очаквах че след като сме по-малко общество ще сме още по-задружно ама ей на...
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеУникални сте, момчета!
Единият с "недремещият си" си търси даскалица по български , а другият бърза да замазва, без да има идея защо!
Хайде стига!
Колкото и да се напъвате, няма да ми промените мнението за пазарджишката група!
Обсъждаме Феста, а не си мерим .....
Ама и аз, защо ли ви се връзвам.
Вярно е, че старият глупак е два пъти глупак!
надявам се е написано грамотно
Comment
-
Първоначално публикувано от Mitko_SW Покажи съобщениеАз лично споделям мнението на spetsnaz_147 "Убий тъпака с мълчание"
надявам се е написано грамотноAlfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Няма ли модератори в този форум, та да разчистят тази свинщина тук?!? Опитвам се да чета само двете сериозни теми в този форум! ... и се оказва, че и те вонят на спам, хейт, мрън, откровени обиди и т.н. А за граматика и правопис - въобще няма да отварям дума! Не е необходимо да пишеш грамотно, след като вече си горд собственик на Аlfa Romeo, нали така?!?
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеНяма ли модератори в този форум, та да разчистят тази свинщина тук?!?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
За сега още не съм решил дали да отида на италфеста , но ако още продължават по този начин нещата в Нашия лкуб аз лично ще съм един от първите който ще поискат оставката на целия управителен съвет и ще се обоснова :
БМВ фест е заснет от тележизии топ три в България - при условие че " имаме " позиции в Топ Гиар България ,
Други фестое обещават пробно шофиране с техни произведени автомобили и го изпълняват - за разлика от нашите само обещават за справки четете предни фестове обещанията се пазят , прилича ми на София 2013 преди и след изборите !
Поредно не съм запомнил фест без дъжд през деня независимо деня или ноща на дните на феста - може би заради сезона !
И не на последно място до кога все едни и същи - може да се провери от кога се пробват тия и не успяват .
Ако този фест е провал както други преди това номинирам като алфист - докато не се променят нещата няма да съм член на куба - достойни алфисти и то от години
Бургас- Борислав Ангелов - bangelov
Варна- Ивайло –spe4elist
Велико Търново- Анастас Сяров- WRC
Враца- Ивайло Илиев- Undy
Пазарджик- Костадин Терзийски – Kostadin
Хасково- Красимир Събев- Събев
Обещано ил да получат пълномощно официално http://clubalfaromeo.com/forum/showt...03#post1151703 , а не официално един бог знае .
Аз бих добавил
Ферариста
Ици
Бобо
Нено
Вегата
Едни от най старите алфисти или доказали се през годините , като по млад алфист бих последвал който и да е от тях само клуба да спре да тъпче на едно място !
Моля се цензурата и форума да нямат нищо общо !Last edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 23:24.Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
Comment
-
Понеже няма къде другаде като не съм член на клуба какво става да попитам със структорите по места за който говорите от маса време и това само думи ли останаха във времето !
До управителният съвет на клуб Алфа РомеоВреме е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
Comment
-
Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщениеЗа сега още не съм решил дали да отида на италфеста , но ако още продължават по този начин нещата в Нашия лкуб аз лично ще съм един от първите който ще поискат оставката на целия управителен съвет и ще се обоснова :
БМВ фест е заснет от тележизии топ три в България - при условие че " имаме " позиции в Топ Гиар България ,
Други фестое обещават пробно шофиране с техни произведени автомобили и го изпълняват - за разлика от нашите само обещават за справки четете предни фестове обещанията се пазят , прилича ми на София 2013 преди и след изборите !
Поредно не съм запомнил фест без дъжд през деня независимо деня или ноща на дните на феста - може би заради сезона !
И не на последно място до кога все едни и същи - може да се провери от кога се пробват тия и не успяват .
Ако този фест е провал както други преди това номинирам като алфист - докато не се променят нещата няма да съм член на куба - достойни алфисти и то от години
Бургас- Борислав Ангелов - bangelov
Варна- Ивайло –spe4elist
Велико Търново- Анастас Сяров- WRC
Враца- Ивайло Илиев- Undy
Пазарджик- Костадин Терзийски – Kostadin
Хасково- Красимир Събев- Събев
Обещано ил да получат пълномощно официално http://clubalfaromeo.com/forum/showt...03#post1151703 , а не официално един бог знае .
Аз бих добавил
Ферариста
Ици
Бобо
Нено
Вегата
Едни от най старите алфисти или доказали се през годините , като по млад алфист бих последвал който и да е от тях само клуба да спре да тъпче на едно място !
Моля се цензурата и форума да нямат нищо общо !
"За сега не съм решил дали да отида на италфеста, но ако още продължават по този начин нещата в Нашия лкуб аз лично ще съм един от първите които ще поискат оставката на целия управителен съвет и ще се обоснова:"
По първия абзац:
Какво ще решиш да правиш за феста, едва ли е толкова важно за някого тука. Не можеш да кажеш "нашия клуб", защото ти не си член на клуба. Това е като личния камериер на Хуго Чавес да иска оставката на Обама, защото в Белия дом има сутрешно пиене на чай!
Това, че ще си един от първите би трябвало да означава, че има организирано брожение на хора срещу клуба и ти си един от организаторите му. Тоест работиш против клуба!
" БМВ феста е заснет от тележизии топ три в България - при условие че "имаме" Топ Гиар България , "
Това трудно го разбирам. Който може да го обясни!
'Други фестое обещават пробно шофиране с техни произведени автомобили и го изпълняват- за разлика от нашите само обещават за справка четете предни фестове обещанията се пазят , прилича ми на София 2013 преди и след изборите!"
Не знам нито един фест, на който и да е клуб, да е произвеждал автомобили , а още по-малко да ги е предлагал за пробно шофиране. Автомобилите се произвеждат обикновено в заводи, а не по пистите на фестовете.
"Поредно не съм запомнил фест без дъжд през деня независимо деня или ноща на на дните на феста - може би заради сезона!"
Поредно.... поредна трудно смилаема безсмислица. Мда! Действително в края на лятото и началото на есента валят дъждове. През пролетта и зимата тоже!
"И не на последно място до кога все едни и същи - може да се провери от кога се пробват тия и не успяват."
Ами няма други, бе човек! Няма! Само мрънкачи бол.
Надолу не ща анализирам нещата, защото става все по-зле. В първата група си изредил регионалните представители на КАРБ. Те са такива официално и не виждам какво точно още да ги упълномощаваме.
Във втората част си изредил общо-взето хората на Алфисти.бг
И за последния абзац:
Хората, които си изредил са в КАРБ и Алфисти.бг защото им харесва и се забавляват. Те не чакат някой друг нещо да им направи, а те само да мрънкат.
"... като по-млад алфист аз съм готов да следвам който и да е от тях...."
Време е да пораснеш и сам да си намериш пътя, а не някой друг да те води.
Едит: Сега виждам, че поста е след 21:30часа.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение"За сега не съм решил дали да отида на италфеста, но ако още продължават по този начин нещата в Нашия клуб аз лично ще съм един от първите които ще поискат оставката на целия управителен съвет и ще се обоснова:"
По първия абзац:
Какво ще решиш да правиш за феста, едва ли е толкова важно за някого тука. Не можеш да кажеш "нашия клуб", защото ти не си член на клуба. Това е като личния камериер на Хуго Чавес да иска оставката на Обама, защото в Белия дом има сутрешно пиене на чай!
Това, че ще си един от първите би трябвало да означава, че има организирано брожение на хора срещу клуба и ти си един от организаторите му. Тоест работиш против клуба!
" БМВ феста е заснет от телевизии топ три в България - при условие че "имаме" Топ Гиар България , "
'Други фестове обещават пробно шофиране с техни произведени автомобили и го изпълняват- за разлика от нашите само обещават за справка четете предни фестове обещанията се пазят , прилича ми на София 2013 преди и след изборите!"
Не знам нито един фест, на който и да е клуб, да е произвеждал автомобили , а още по-малко да ги е предлагал за пробно шофиране. Автомобилите се произвеждат обикновено в заводи, а не по пистите на фестовете.
"Поредно не съм запомнил фест без дъжд през деня независимо деня или нощта на дните на феста - може би заради сезона!"
Поредно.... поредна трудно смилаема безсмислица. Мда! Действително в края на лятото и началото на есента валят дъждове. През пролетта и зимата тоже!
"И не на последно място до кога все едни и същи - може да се провери от кога се пробват тия и не успяват."
Ами няма други, бе човек! Няма! Само мрънкачи бол.
Надолу не ща анализирам нещата, защото става все по-зле. В първата група си изредил регионалните представители на КАРБ. Те са такива официално и не виждам какво точно още да ги упълномощаваме.
Във втората част си изредил общо-взето хората на Алфисти.бг
И за последния абзац:
Хората, които си изредил са в КАРБ и Алфисти.бг защото им харесва и се забавляват. Те не чакат някой друг нещо да им направи, а те само да мрънкат.
"... като по-млад алфист аз съм готов да следвам който и да е от тях...."
Време е да пораснеш и сам да си намериш пътя, а не някой друг да те води.
Едит: Сега виждам, че поста е след 21:30часа.
Не съм член на клуба защото не ми е показан смисъла !
Няма желание и на други алфисти защото и те не виждат къде отиват патите !
А за това колко съм пораснал само банковата ми сметка говори !
А за да говориш от името на всички не знаех , че си адвокат на клуба , но като ти гледам възпитанието и образованието на дали да си такъв!
А за това кой ще последвам лично аз смятам , че има достойни алфисти които заслужават да им се даде шанс да се опитат да раздвижат малко нещата преди да се е стигнало до свестяване на труп !Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Comment
-
Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщениеНе съм член на клуба защото не ми е показан смисъла !
Няма желание и на други алфисти защото и те не виждат къде отиват патите !
А за това колко съм пораснал само банковата ми сметка говори !
А за да говориш от името на всички не знаех , че си адвокат на клуба , но като ти гледам възпитанието и образованието на дали да си такъв!
А за това кой ще последвам лично аз смятам , че има достойни алфисти които заслужават да им се даде шанс да се опитат да раздвижат малко нещата преди да се е стигнало до свестяване на труп !
Човек не е толкова голям, колкото му е банковата сметка. Най-големите банкери-евреите са казали, че една трета са пари, една трета злато и една трета недвижимости. Казали са го преди хилядолетия. Парите както ги имаш, така и ги нямаш. Това не е за хвалене!
Разбирам порива ти да се развива клуба, но това не става с критикарство, а с конкретни предложения и действия. Приказки от сорта: аз няма да ставам член на клуба, защото не виждам смисъл... не са сериозни. Като искаш да промениш нещо се захващаш с него, а това става не като бягаш, а като се завреш в проблемите.Повечето от хората, които уважаваш са ми добри познати, като някои от тях са ми особено близки. С тия хора можем да си кажем всичко и дори и отстрани да изглежда , че се караме, то всъщност дискутираме. Ето това не могат да го разберат такива като тебе, които не са в кухнята. И става така, че двама си мерят "депозитите", а третият си подлага "джоба" ( последната дума да се чете от руски).
Ха познай, кой го отнася?
Да се сравняваме с БМВ и WV е просто нелепо. Зад тях стоят хора , които карат лимузини, а също и огромен маркетинг. За това ще ги снимат не три , а тридесет и три телевизии.
Последният фест се провали отчасти не заради организаторите, а заради липсата на дисциплина в участниците. Ама така ще е, до като повечето си мислят за феста като за място, където ще се изфукат с постиженията си, отколкото като за място, където да се съберем, да се видим тет-а-тет и да обменим мисли и идеи.
Аз спирам да пиша, защото винаги ми е противно, когато гледам някой да си пилее енергията за деструктивни неща.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
7Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКато те гледам как пишеш и се изразяваш ми е трудно да повярвам , че имаш дори основно образование. Може да са те пробутали с аргумента: абе нека му дадем осми клас, та да може поне шофьорска книжка да изкара, та да си изкарва хляба...., но това не променя нещата.
Човек не е толкова голям, колкото му е банковата сметка. Най-големите банкери-евреите са казали, че една трета са пари, една трета злато и една трета недвижимости. Казали са го преди хилядолетия. Парите както ги имаш, така и ги нямаш. Това не е за хвалене!
Разбирам порива ти да се развива клуба, но това не става с критикарство, а с конкретни предложения и действия. Приказки от сорта: аз няма да ставам чле н на клуба, защото не виждам смисъл... не са сериозни. Като искаш да промениш нещо се захващаш с него, а това става не като бягаш, а като се завреш в проблемите.Повечето от хората, които уважаваш са ми добри познати, като някои от тях са ми особено близки. С тия хора можем да си кажем всичко и дори и отстрани да изглежда , че се караме, то всъщност дискутираме. Ето това не могат да го разберат такива като тебе, които не са в кухнята. И става така, че двама си мерят "депозитите", а третият си подлага "джоба" ( последната дума да се чете от руски).
Ха познай, кой го отнася?
Да се сравняваме с БМВ и WV е просто нелепо. Зад тях стоят хора , които карат лимузини, а също и огромен маркетинг. За това ще ги снимат не три , а тридесет и три телевизии.
Последният фест се провали отчасти не заради организаторите, а заради липсата на дисциплина в участниците. Ама така ще е, до като повечето си мислят за феста като за място, където ще се изфукат с постиженията си, отколкото като за място, където да се съберем, да се видим тет-а-тет и да обменим мисли и идеи.
Аз спирам да пиша, защото винаги ми е противно, когато гледам някой да си пилее енергията за деструктивни неща.
Ха познай, кой го отнася? - А що се отнася до това внимавай кой заплашван и се моли да улучиш от първия път щото аз съм дал 7 години от живота си на Българската армия и не случайно ми е такъв ника щото ако не уцелиш аз за това съм учен 68 бригада BUSOF и в Ирак се пробваха ама съм жив а други не
---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 12:22 ----------
А за образованието като гледам преклоната ти възраст сигурно си с 2 - 3 отделениеLast edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 12:24.Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Comment
-
Я и аз като един незапознат юзър да си кажа мнението ...
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПо първия абзац:
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
" БМВ феста е заснет от тележизии топ три в България - при условие че "имаме" Топ Гиар България , "
'Други фестое обещават пробно шофиране с техни произведени автомобили и го изпълняват- за разлика от нашите само обещават за справка четете предни фестове обещанията се пазят , прилича ми на София 2013 преди и след изборите!"
Не знам нито един фест, на който и да е клуб, да е произвеждал автомобили , а още по-малко да ги е предлагал за пробно шофиране. Автомобилите се произвеждат обикновено в заводи, а не по пистите на фестовете..
Ами няма други, бе човек! Няма! Само мрънкачи бол.всеки си отговаря за себе си, но в момента е ВИДНО, че нещата не се получават и когато не се получават най-грешното, което може да се направи, е да обвиняваш други хора за несполуките си !
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Не тук колега има тел отдолу никога не съм крил от никой кой съм и с какво съм си вадил хляба , а и какво толкова съм написал иска онзи вече мой любим колега с когото чакам да се запозная да му обясня че колкото аз съм си играл с драгунов толкова той не е гледал снимки на оръжия , да не смее да заплашва и че и преди са стреляли по мен !Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Comment
Comment