Известие

Collapse
No announcement yet.

всякакви коментари и бърбореници около темата за ИФ2013

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• всякакви коментари и бърбореници около темата за ИФ2013

Фиоре ,малко уточнение ,имате предвид "картинг писта Хасково",а не писта Хасково!?

Защото писта Хасково е част от българският рали шампионат и предствлява затворен маршрут вътре в града.
    145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

В Хасково има и летище, предполагам, че става въпрос за него.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
      В Хасково има и летище, предполагам, че става въпрос за него.
      В Хсково няма летище!
      Имаше между Хасково и Димитровград!
      Има и една изоствена писта от 100 години,но до нея няма да могат да стигнат 90% от италианките.

Comment

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
        В Хсково няма летище!
        Имаше между Хасково и Димитровград!
        Има и една изоствена писта от 100 години,но до нея няма да могат да стигнат 90% от италианките.
        Мммм това е идейно за изоставената писта. в какво състояние е и кой я стопанисва.

Да, имам предвид картинг пистата, която пък е кръг от националния шампионат по италианско преследване и на която се провеждат дрифт съзтезания.
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
          Мммм това е идейно за изоставената писта. в какво състояние е и кой я стопанисва.

Да, имам предвид картинг пистата, която пък е кръг от националния шампионат по италианско преследване и на която се провеждат дрифт съзтезания.
          Едната писта е безстопансвенна,а другото е бившото поделение Узонджово,по добре да питате за нея.

Има действаща охрана,може да се обърнете към нея за повече инфо.

Comment

Предния път в Хасково изкарахме много добре,но защо решихте пак там?
            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
              Евала на организаторите, че се започва с разясняването и организирането от сега Дано само не си останем с тази онформация до септември. Може би молбите ми се чуват и се започва от някъде. Надявам се нямате против да се дават предложения тук, като например поне тази година (повтарям го всяка) стикерите за събора да са предварително готови и да може да се купуват и залепят на колата предварително (както е за БМВ-събора утре - стикерите са 5лв двата, всеки който иска да разпространява стикери му се дават 5-10комплекта, по сервизи напред назад и ако не ги продаде ги връща, за да се раздават на феста, ако ги продаде дава парите на организаторите). Другото което е Дукати България са доста дейни в рекламата и раз пространяването си като име (ще кача снимка какво снимах вчера), така че при евентуално покана едва ли биха отказали да се появят по подобен начин ...
              +1 Рекламата е ключов фактор за което и да е мероприятие, особено в близките до градове а и всички по-големи градове....
              sigpic
              Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
              156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
              147 JTDm 140-Малката манекенка
              GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
                Евала на организаторите, че се започва с разясняването и организирането от сега Дано само не си останем с тази информация до септември. Може би молбите ми се чуват и се започва от някъде. Надявам се нямате против да се дават предложения тук, като например поне тази година (повтарям го всяка) стикерите за феста да са предварително готови и да може да се купуват и залепят на колата предварително (както е за БМВ-събора утре - стикерите са 5лв двата, всеки който иска да разпространява стикери му се дават 5-10комплекта, по сервизи напред назад и ако не ги продаде ги връща, за да се раздават на феста, ако ги продаде дава парите на организаторите). Другото което е Дукати България са доста дейни в рекламата и разпространяването си като име (ще кача какво снимах вчера - до колкото разбрах от 2 дена моторчетата обикалят из София), така че при евентуалнa покана едва ли биха отказали да се появят по подобен начин ...
                Хаха то тва е маркетингова стратегия на Ducati. Една приятелка работи с тях и обикалят дискотеките продават марлболо и печелиш тиниски, запалки и други глупости на Ducati.
                Алфа ромео 75 2.0
                Алфа ромео 147 facelift 1.6 T.S.
                Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

То и аз искам!
                  Какъв е номера на приятелката ти?!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ама ...... как така нямаше анкета за дата и място...?
                    GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                      Ама ...... как така нямаше анкета за дата и място...?
                      Ми с анкета и чудене, накрая само ти се записваш и организаторите........... и пропада всичко. Дано са си взели поуки организаторите, цяла година нищо нормално не е организирано, че инак на затриване отиват работите.

Сега ще зачакаме, да видим програмата и тогава ще се записваме, оти за едно пиенье я мое и дома а си го направа.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Е пак ли Хасково 2010г. беше скоро. Що бягате толкова от Северна България, като дявол от тамян.
                        Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
                        LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
                        Alfa 75 2.0
                        EX

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                          Ми с анкета и чудене, накрая само ти се записваш и организаторите........... и пропада всичко. Дано са си взели поуки организаторите, цяла година нищо нормално не е организирано, че инак на затриване отиват работите.

Сега ще зачакаме, да видим програмата и тогава ще се записваме, оти за едно пиенье я мое и дома а си го направа.
                          Аз съм изпълнителна ...и за това.
                          Повече никакво записване, че може аз да съм къръка и за това да се провалят мероприятията.....ха ха ха.....
                          GTV 1.8 TS

Comment

аз съм за хасково там изкарахме чудесни 2 дена
                            Alfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter

Comment

Първоначално публикувано от kolchev Покажи съобщение
                              Е пак ли Хасково 2010г. беше скоро. Що бягате толкова от Северна България, като дявол от тамян.
                              Е не е нужно да подхвърляш хапливи коментари,ами вземи и предложи място,което да има в близост хотели,да има място където да се събере всичкият народ който ще дойде,да има ресторант/заведение което да може да ни събере всичките.!

И на мен оправата на клуба беше ми подхвърлила ,че ще има организиран трак дей в Серес от клуба,НО явно толкова си могат.
                              Другото е ,че тази година,УЖ щеше феста да е на Калояново и в Хисаря,НО уви,явно оправата на клуба решава еднолично,а не се допитва до хората .

Comment

Working...
                              X