Известие

Collapse
No announcement yet.

стикерите за италфест направени от потребителите и обсъждането за тяхт

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ваклине, да не водим спора тук. Едно е дизайна а друго е изпълнението. Коментирам дизайна в момента. Не смятам че е редно да се използва името ИТАЛФЕСТ за реклама на фирми не участващи в организацията му. До сега както винаги никой не изявяваше желание да помогне с нещо и изведнъж се започва нещо, като не се прави сметка дали всъщност това не вреди повече отколкото пречи. Как да обясня на спонсор например че на стикер, флайър или каквото и да било няма неговото име, а присъстват други.
    Написал съм. Дизайна на флайърите и номерата го прави човек който е доказал че го може много добре. Ако той реши ще му обявим името. кръглите стикерчета, както всяка година ще се раздават на входа на всяка кола. стикера за номер ще се пусне преди феста а на тези които не са си взели ще имат на самия фест
    цифричката с номера ще се слага на входа за да имаме реална бройка на колите които присъстват.
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Вие телефони нямате ли?

Щом целите едно и също за едни и същи хора разберете се и напишете някакво крайно решение, а не хората да се чудят от кой да чакат лепенки и кога.
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Аз на фиоре нямам телефона и с мен контакт не е търсен , а идечта ни е от днииии
        Днес пуснах всички стикери из страната където имаше желание от тях .От утре може да ги намерите при обявените фенове на Италиански автомобили по горе в темата
        Пращал съм и в слабо ентосиазирани части на България стикери и под 10 броя за моя сметка и безплатно и двата модела така че ако има и други само да кажат 600 броя имаше от големите за врата или стъкло външен монтаж , иначе сега при мрн под 150 така че има още за пращане ако има хора желаещи да ги притежават .
        От малките за вътрешен монтаж от 350 - под 50 са налични при мен дано да стигнат !

---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:30 ----------

А Вегата се оказа че от утре е в Кърджали за почивните дни така че и там ще има от кой да намерят стикери , на гости е на колега алфис но забравих ника утре ще се корегирам сори
        Last edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 20:32.
        Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
        Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

последния ми пост в тази тема защото ни ескам да умаствам във водевили и да чеша егото на който и да е:
          Не съм само аз от организаторите. Ако някой държи да се свърже с мен има лични съобщения мейл, скайп и т.н които ги има в профила ми. Телефона ми също е публичен. не съм го сменял от 15 години и ми е единствен. Ако колегата спецназ го няма означава че го е изтрил заради свои съображения.
          както казах обаче феста не се организира от ФИОРЕ а се организира от трите италианки клуба, като ще отбележа че тази година активността е основно от Фиат форум България като най много хора са ангажирани от него.
          Ако сте имали желание да коментирате и д апредложите нещо има 3 форума и 3 УС та на които можете да го опредложите, така че стига с оправданията.

Официални флайъри и стикери ще ивсеки ще може да го притежава още преди феста или на самия фест. На пистата ще влизат автомобили ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с официалните стикери и номера а не с рекламни надписи на други фирми
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

А защо триеш постове които са ти не удобни точно ти правиш интригата без да се сърдиш .
            Каде са негативните мнения и въпроси към УС .
            ЦЕНЗУРА

От утре стикеи за
            Ботевград и Враца - Majed_146

---------- Post added at 09:37 ---------- Previous post was at 09:26 ----------

ivailo rachev - Габрово
            Last edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 09:29.
            Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

Нека трият... то ще дойде Видов ден в един момент...
              Изтритото мнение все пак не е НЕВИДЯНО, а и хората помнят какво е било и как!
              Last edited by Alfa User; d.m.y г., 09:46.
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Спецназ, не ви прави чест това, което се опитвате да правите!
                Разпространението на рекламни стикери за Италфест с имена на фирми, които нямат НИЩО общо нито с организацията нито със спонсорите на феста е.. незнам как да кажа... неморално, нередно, подмолно и вредно!
                А за мен лично си е чиста проба кокошкарство!
                Вреди на имиджа на клуба и ще навреди и на самото мероприятие!
                Призовавам да спрете с тази пародия и да помислите как наистина да помогнете за провеждането на този фест по един достоен начин. Например запишете се за стюарди или помогнете със съдийстването за състезанията!
                Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
                  Разпространението на рекламни стикери за Италфест с имена на фирми, които нямат НИЩО общо нито с организацията нито със спонсорите на феста е.. незнам как да кажа... неморално, нередно, подмолно и вредно!
                  Призовавам да спрете с тази пародия и да помислите как наистина да помогнете за провеждането на този фест по един достоен начин. Например запишете се за стюарди или помогнете със съдийстването за състезанията!

Когато официалните не правят нищо се намесват ентосиастите , а рекламата е на хора от алфистите хора с име в клуба но не показвани от клуба - не е нормално да има алфисти майстори и аз да съм нов алфис и да ми прави колата някой дърводелец който през цялото време и вика ...............
                  Щом друг не се сеща аз ще го повдигна въпроса .

Comment

Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщение
                    Когато официалните не правят нищо се намесват ентосиастите , а рекламата е на хора от алфистите хора с име в клуба но не показвани от клуба - не е нормално да има алфисти майстори и аз да съм нов алфис и да ми прави колата някой дърводелец който през цялото време и вика ...............
                    Ми вземете тогава "ентосиастите" да организирате един "ентосиастФЕСТ" догодина. Защото след една такава рекламна кампания от ваша страна - ще се дискредитираме тотално пред рекламодателите ни и догодина феста ще е "powered by БАБА ти"!

Comment

Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщение
                      ... не е нормално да има алфисти майстори и аз да съм нов алфис и да ми прави колата някой дърводелец който през цялото време и вика ...............
                      Шапкар
                      не разбра ли, че все още има хора с достойнство които не ти искат парите???
                      за тебе има такива за които всичко е пари

Comment

Първоначално публикувано от банетт Покажи съобщение
                        Шапкар
                        не разбра ли, че все още има хора с достойнство които не ти искат парите???
                        за тебе има такива за които всичко е пари
                        Шапкар това ми хареса
                        Пари не давам на тая управа и няма да дам никога .
                        Не всичко е пари , но като ги нямаш и в джоба не ги слагаш .
                        банетт
                        Младши алфист

Регистриран от: Jul 2013

Last edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 10:50.

Comment

И още градове
                          за Казанлък - alfozo

Comment

СТИКЕРИ останаха около 50 броя така че ако все още няма във вашия край сега е момента.
                            А за останалите на който съм пратил дано са доволни

Comment

... хм, по друг начин не може ли да допринесем ???
                              Понеже и моето име го има на рекламите за феста, рекох да попитам дали пък не е най-важно за едно събитие от подобен национален ранг да има какво да видят феновете и любопитните случайно присъстващи на феста, под формата на интересни, бързи, колекционерски или атрактивни коли от италиански произход ???
                              И като се направи после някой репортаж или клипче, да има и какво да привлече вниманието на съвсем случайния човек дори ?
                              Та за това са тия изброените имена на рекламните стикери, от всичките тях ще има по някоя италианка, която ще допринесе за облика на събитието.
                              Така го е решил спецназ, извадил е пари и рекламира ФЕСТА, дреме му на минувача по улицата кой бил рекламодател, кой не бил, той минувача вижда че ще има ИТАЛФЕСТ 2013, месец преди събитието.
                              Гледайте на стикерите като на рекламен афиш, със изброено съдържание, или пак да няма никакви реклами както до сега, после средно-никаква посещаемост, съсем малко интересни коли ?

Защо до сега не са канени подготвените на най-високо ниво италианки в България, има няколко такива, които никога не са присъствали на фестовете до сега ?

Или най-най-важното и интересно е според вас да се види някой нов масов модел на спонсора, които така и така си залежава в автосалона и търка пътищата из Европа като средно статистическа кола и на никой не му прави впечатление ?

Как да се привлече масов интерес към събитието, духът къде е, емоцията ?
                              Last edited by ICI; d.m.y г., 23:44.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                              YouTube
                              evo2 600

Comment

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                                ... хм, по друг начин не може ли да допринесем ???
                                Понеже и моето име го има на рекламите за феста, рекох да попитам дали пък не е най-важно за едно събитие от подобен национален ранг да има какво да видят феновете и любопитните случайно присъстващи на феста, под формата на интересни, бързи, колекционерски или атрактивни коли от италиански произход ???
                                И като се направи после някой репортаж или клипче, да има и какво да привлече вниманието на съвсем случайния човек дори ?
                                Та за това са тия изброените имена на рекламните стикери, от всичките тях ще има по някоя италианка, която ще допринесе за облика на събитието.
                                Така го е решил спецназ, извадил е пари и рекламира ФЕСТА, дреме му на минувача по улицата кой бил рекламодател, кой не бил, той минувача вижда че ще има ИТАЛФЕСТ 2013, месец преди събитието.
                                Гледайте на стикерите като на рекламен афиш, със изброено съдържание, или пак да няма никакви реклами както до сега, после средно-никаква посещаемост, съсем малко интересни коли ?

Защо до сега не са канени подготвените на най-високо ниво италианки в България, има няколко такива, които никога не са присъствали на фестовете до сега ?

Или най-най-важното и интересно е според вас да се види някой нов масов модел на спонсора, които така и така си залежава в автосалона и търка пътищата из Европа като средно статистическа кола и на никой не му прави впечатление ?

Как да се привлече масов интерес към събитието, духът къде е, емоцията ?

Ми вземете тогава "ентосиастите" да организирате един "ентосиастФЕСТ" догодина. Защото след една такава рекламна кампания от ваша страна - ще се дискредитираме тотално пред рекламодателите ни и догодина феста ще е "powered by БАБА ти"!

Comment

Working...
                                X