Да бе колега аз ти оставих ама понеже бях с един майстор,а ти говореше по телефона, пак ще мина да се видим.
Известие
Collapse
No announcement yet.
въпроси относно организацията и протичането на ИТАЛФЕСТ2013
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98
Comment
-
Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщениеЯсно става, че преди феста официални стикери няма да залепим. Обаче миналата година избирахме номерата върху стикерите. Тая година ще има ли такава възможност или не? Щото от 2012 лепенката ми още стои и новата мога да сложа до нея, ако е със същия номер, още по-добре. Ако има избор, заплювам си номер " 777 " и ника ми, естествено. Ще си ги търся на входа на феста.sigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Плакати и флайъри ще бъдат факт в понеделник. Тогава ще са налични и стикери с номера. ще напишем от къде може да се вземат. Всеки който иска да помогне в разпространянането н а флайъри може да пише и да остави къде да му г иизпратим или д а ги получи.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Аз малко се обърках за първи път обмислям да дойда на този фест... понеже съм си от Хасково в същото време интересува ме някаква входна такса ще има ли ?? А и в същото време ми е интересно дали няма да е зле да напълним главния булевард с италианки
Comment
-
Да, такса ще има:
ЦЕНА НА ВХОДНИТЕ БИЛЕТИ:
- БИЛЕТ ЗА ЕДИН ДЕН (независимо за кой от двата дни) - 3 лева за възрастен човек
- БИЛЕТ ЗА ДВА ДНИ - 5 лева за възрастен човек
Децата ще влизат безплатно. Членовете на клубовете "Фиат Форум България", "Клуб Алфа Ромео България" и "Клуб Ланча България", както и членовете на техните семейства (съпруга или съпруг) - ще влизат безплатно.
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеПлакати и флайъри ще бъдат факт в понеделник. Тогава ще са налични и стикери с номера. ще напишем от къде може да се вземат. Всеки който иска да помогне в разпространянането н а флайъри може да пише и да остави къде да му г иизпратим или д а ги получи.
И понеже видях това мнение ...
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениефлайър- който иска може да си го отпечата и да си го лепи. в сряда ще може да се получат и готови разпечатани
Leaflet_italfest.pdf
Иначе за дизайна и стила на флаер-а имате евала от мен, красиво направен и дизайнерски издържан, дано и стикерите са така качествени(принтирани) !---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщениеТака аз ли нещо бъркам или организаторите за се застраховали като не са уточнили за кой точно понеделник от месеца става въпрос.
И понеже видях това мнение ...
От по-горното мнение разбрах, че ще са готови стикери с номера, а днес НЕ са готови и в отлагането за сряда пише, че ще могат да се вземат разпечатани флаери, но мен ме интересува стикерите, които да си залепя за колата, понеже този флаер няма къде да залепя.
Иначе за дизайна и стила на флаер-а имате евала от мен, красиво направен и дизайнерски издържан, дано и стикерите са така качествени(принтирани) !
От тази вечер ще започне разлепването на плакатите.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеутре след обяд ще можеш да си получиш стикер с номер. Не се съмнявай в качеството.---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Не видях друго подходящо място за предложения...
Мога да помогна за качественото продължаване на вечерта в пиано бара на хотел Европа. Не много голямо, но приятно и уютно място, което отваря само понякога, за определени събития. В случая, само за нас.
Музиката и изпълнителите винаги са били много добри.
Няма нищо общо с блъсканицата в хасковските дискотеки в Събота след полунощ!Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
Comment