Известие

Collapse
No announcement yet.

Пътуване към Хасково за ИТАЛФЕСТ 2013

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ВАРИАНТ 1: София - Пловдив - Садово - Хасково - ~210 км, от тях - 130 км по магистрала, 70 км по път E80

ВАРИАНТ 2: (този вариант го предложи Гугъла, аз само споделям с вас, без да го предлагам ) София - до 165-ти километър (изхода за Първомай) - Първомай - Хасково - ~210 км, от тях - 165 по магистрала, около 20 км от магистралата през Първомай до път Е80, около 30-на км до Хасково по Е80

ВАРИАНТ 3: София - Стара Загора - Хасково - ~255 км, от тях - около 210 км по магистрала до Ст. З., и около 45-6 км от Ст. З. до Хасково през Димитровград.

ВАРИАНТ 4: Тръгва се малко по-рано...

Който е пътувал - да казва. Каквото решите, в крайна сметка. На мен ми е все едно.
    '99 Brava ELX 1.9 JTD:
    Почувствай България !

Comment

Аз понеже често си пътувам до софия и си ползвам пътя София -Пловдив както каза Явор последната отбивка за Пловдив и по международния за Свиленград се тръгва и точно след Клокотница на 5-6 км е Пистата .. Това е най-добрия вариант ,но всеки си има вкус както се казва.. А щом имате желание да се събирате почти всички тогава София -Пловдив - Стара Загора - Хасково
      Алфа Ромео 156 1.6 (120 hp) Старата генерация

Comment

Колеги, ако се разберем тук в темата (и не само в нашият форум) кой ще е маршрутът ни ще можем да се уговорим и с колегите от др. градове (Стара Загора/Габрово/ Велико Търново/Сливен и т.н.) или пък НЕ.
        Избери Твоят ... SOUND
        https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
          Колеги, ако се разберем тук в темата (и не само в нашият форум) кой ще е маршрутът ни ще можем да се уговорим и с колегите от др. градове (Стара Загора/Габрово/ Велико Търново/Сливен и т.н.) или пък НЕ.
          Дайте сборен пункт (окончателен) и час - в случая за София - пък да видим. Аз съм "сватбар" и не обичам да карам с чужда темпо, но за идеята правя компромиси, естествено...
          sigpic
          Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Аз май наистина ще се успя и ще Ви догонвам.
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
              Аз май наистина ще се успя и ще Ви догонвам.
              Няма да си единствен
              sigpic
              SCUDERIA ITALIA
              BMW 5-er
              BMW 7-er
              Fiat GP

Comment

Ee, хич не сте инициативни Айде, редактирах си водещото мнение в темата, написал съм плана за пътуването, сложил съм и линк. Ако някой предлага някакви промени - нека са аргументирани. Знам, че може да се кара със 140-150 без особени рискове, но има коли, на които това е скоростта на полуразпад и оборотомерът им започва второ кръгче по скАлата. Ако на някой му се струва бавно - имайте предвид, че освен Алфи 2.0 TS, в групата ще има и Пунтота 1.1/1.2 по пет-шейсе коня. Нека сTе толерантни, не бързаме за никъде. Ако някой смята, че е бавно - дава газ и заминава напред, никой не го задържа.

Пускам същия график и в другите форуми.

VENCI не знам какво и как ще настигаш, аз съм с JTD-то
                (имам чип-тюнинг от Петко, не е една беля)
                Last edited by ogi28b; d.m.y г., 00:54.
                '99 Brava ELX 1.9 JTD:
                Почувствай България !

Comment

Първоначално публикувано от ogi28b Покажи съобщение
                  Айде, редактирах си водещото мнение в темата, написал съм плана за пътуването, сложил съм и линк.... Пускам същия график и в другите форуми.
                  Пазарджик ... ще има ли група ... да се срещнем и с тях на Макдоналдс или те ще се присъединят в Пловдив?
                  п.п. Питам и защото аз ще трябва да спра за 5/10 мин на Макдоналдс.
                  Избери Твоят ... SOUND

Comment

По добре е да има избран план за пътуване и всички да се нагаждаме по него. Защото иначе винаги има някой, който иска да се тръгне 1 час по-рано например.
                    Пазарджишката група задължително трябва да я пресрещнем. На къде без нея?
                    Оги, мога да направя опит с моята стара бензинова алфа без чип да те догоня. Аз също имам известен брой бели ... ъъъ например 3
                    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Айде ние се събираме с колегите от Търново и близките градове в северна България,ако измислите нещо за надолу към Стара Загора или някъде там с удоволствие ще направим една голяма италианска колона.
                      Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                      Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                      Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщение
                        Айде ние се събираме с колегите от Търново и близките градове в северна България,ако измислите нещо за надолу към Стара Загора или някъде там с удоволствие ще направим една голяма италианска колона.
                        Аз съм твърдо ЗА!
                        Нека минем през Стара Загора ... ако се тръгне към 6:00 при нормално каране около 7:30/45 сме на СЗ ... и до 8:20/30 Хасково (Пазарджик и Пловдив ни чакат на магистралата)!
                        Избери Твоят ... SOUND

Comment

Идеално,нека се съберем не само на пистата,а и по пътя за да забележат хората,че не е обичайно да има толкова италианки на едно място
                          Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                          Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
                            Пазарджик ... ще има ли група ... да се срещнем и с тях на Макдоналдс или те ще се присъединят в Пловдив?
                            п.п. Питам и защото аз ще трябва да спра за 5/10 мин на Макдоналдс.
                            От Пазарджик културно ще чакаме на Макдоналдс при магистралата,само кажете приблизителен час кога ще сте на Макдоналдс Пз и сме там
                            0892 488 330-Теодор
                            Alfa Romeo 145 3.0 24V
                            Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Ще чакаме културно пък некултурното вечерта
                              Lancia Dedra 2.0i Auto '96
                              Great Wall Hover 2.8 Tci '08
                              Alfa Romeo 155 1.8 8v '94

Comment

Колеги, ако искате да се разхождаме до Стара Загора (нещо, което няма голям смисъл, само за да покажем колона от 150 автомобила в Димитровград и 4 села преди това) - то тръгването от София не трябва да е по-късно от 05:45, за да има достатъчно време за събиране с другите групи (ако изобщо пловдивската се присъедини към софийската в случай на ходене до Ст. З.), както и време за 1-2 спирания по пътя - все пак ще возим жени, деца, а те имат специфични нужди от усамотение за физиологичните си нужди. Да не пропускаме факта, че не всички ще искат и ще могат да поддържат скорост по-голяма от 130, да не казвам и 120.

Моето лично мнение е, че е безсмислено групата от София да ходи към Стара Загора, но това не ми пречи да се съобразя с мнозинството и не искам да си налагам мнението на никой, само го изказвам. Вземете предвид и нужното технологично време за влизането на една кола на пистата (20-30 секунди). Имам предвид, че ако се събере колона от над 150 автомобила - ще е красиво по пътя, да, но ще влиза поне един час, а през това време ще дойдат и други... Така че тази голяма група трябва да е на входа на пистата не по-късно от 08:30. При закъсняване - не ми се мисли каква лудница ще настане и колко недоволни ще има.

И отсега да ви питам - ако тръгнем от София заедно, ще се движим ли заедно в колона с един водач и един последен автомобил, като всеки си знае мястото и не изпреварва (като в загряваща обиколка на Ф1), или ще използвате магистралата за проверка на колите и ще се състезавате един с друг и всеки ще си кара както знае, а другите да се оправят?
                                '99 Brava ELX 1.9 JTD:
                                Почувствай България !

Comment

Working...
                                X