Известие

Collapse
No announcement yet.

Пътуване към Хасково за ИТАЛФЕСТ 2013

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщение
    Пиша от името на Пловдивската група

Нашия сборен пункт ще е на Лукойла на Цариградско 7:15-7:30 това е времето в което ще се събираме. Там кафе, кола, сок, кифли.... После тръгваме в 7:45 и отиваме на надлеза на Скобелева или на първия тир паркинг след града. Всеки който иска да пътува с нас е добре дошъл. И въпрос към Софиянци и Пазарджиклии, искате ли да ви чакаме и ако да тези часове устройват ли ви?
    Колега малкият ТИР паркинг на разклона за Хасково (на дясно)/ Магистралата (ляво) до сглобяемите къщички останали след като направиха новият пътен възел?
    Избери Твоят ... SOUND
    https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
      Колега малкият ТИР паркинг на разклона за Хасково (на дясно)/ Магистралата (ляво) до сглобяемите къщички останали след като направиха новият пътен възел?
      Нaй-вероятно ще се групирaме нa новия нaдлез нa крaя нa грaдa, тa имa достaтъчно място дa се сформирa колонaтa......

Некa Оги и Юлиaн сaмо дa уточнят чaс нa срещaтa!
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

По-скоро ще се съберем на първата бензиностанция която е на 200метра след надлеза отдясно. Има достатъчно голям паркинг където да чакаме останалите групи а и кафета, сандвичи, принцеси...
        Alfa 159 2,4 JTDm Q4
        ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
        ex Alfa 156 1,9 JTD
        ex Alfa 75 1,8

Comment

Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
          По-скоро ще се съберем на първата бензиностанция която е на 200метра след надлеза отдясно. Има достатъчно голям паркинг където да чакаме останалите групи а и кафета, сандвичи, принцеси...
          За тази ли става дума?
          Attached Files
          Избери Твоят ... SOUND
          https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

Същата
            Alfa 159 2,4 JTDm Q4
            ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
            ex Alfa 156 1,9 JTD
            ex Alfa 75 1,8

Comment

Ей, аз съм я бил уцелил от първия път Значи - 07:15 - 07:20 - там! Ще доведа 100 коли (а дано, ама надали...)
              '99 Brava ELX 1.9 JTD:
              Почувствай България !

Comment

Първоначално публикувано от ogi28b Покажи съобщение
                Ей, аз съм я бил уцелил от първия път Значи - 07:15 - 07:20 - там! Ще доведа 100 коли (а дано, ама надали...)
                Ти гледай след толкова уговорки и лукуми да стана в 0500 и накрая да сме 3 коли и половина
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                  Ти гледай след толкова уговорки и лукуми да стана в 0500 и накрая да сме 3 коли и половина
                  И аз ще съм на линия сутринта на метро ...
                  ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Група от 3-4 коли тръгваме за Италфеста от гр.Казанлък в 7.15-7.30 часа ,който желае от Плевен,Ловеч,Севлиево,Габрово и др. да направим връзката на бензиностанция Лукойл. за 29-ти само.
                    Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
                    Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

колеги в този ред на мисли имали някой друг освен мен и zafo_84 да тръгваме от СМОЛЯН
                      1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

Софиянците - събота в 5:30 - 5:45 - на паркинга на Метро 1 и в 6:00 - газ, бензин, нафта, кой каквото е заредил. Колите заредени и с винетки, да не се налага да спираме за шикалки. Правим едно спиране на изхода на Пловдив, има бензиностанция с кафе, сок, вафли, ала-бала, който пика - пика, събираме се с пловдивчаните и отиваме в Хасково. Ще се намери ли място за 3 девойки при някой?
                        '99 Brava ELX 1.9 JTD:
                        Почувствай България !

Comment

Софиянците - събота в 5:30 - 5:45 - на паркинга на Метро 1 и в 6:00 - газ, бензин, нафта, кой каквото е заредил. Колите заредени и с винетки, да не се налага да спираме за шикалки. Правим едно спиране на изхода на Пловдив, има бензиностанция с кафе, сок, вафли, ала-бала, който пика - пика, събираме се с пловдивчаните и отиваме в Хасково. Ще се намери ли място за 3 девойки при някой?
                          Да не забравите да спрете на Макдоналдс Пазарджик ще ви чакаме там!
                          Колкото до девойките...аз ще пътувам сам!място да искаш
                          0892 488 330-Теодор
                          Alfa Romeo 145 3.0 24V
                          Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Само 3 девойки, ли? Хубави, ли са? Може да измисля нещо.

EDIT: Майтап да става, но девойките с преспиване, ли са? Ха ха ха тоест вече сериозно само за едната посока, ли?
                            Аз ще взема един пиятел по път, така че ще трябва да Ви догоня по пътя.
                            Last edited by Venci; d.m.y г., 07:44.
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
                              Да не забравите да спрете на Макдоналдс Пазарджик ще ви чакаме там!
                              Колкото до девойките...аз ще пътувам сам!място да искаш
                              Ми идеята е някой да ги събере от София. Те ще са сутринта на мястото на срещата. Колкото до спирането -не може ли само да намалим и незабелязано да се вмъкнете? Все пак ще спрем 15 мин. по-късно в Пловдив, да не станат много спирания... Оставете и телефони за връзка, да се чуваме за всеки случай. Моите са :

0898516706 глобул и
                              0878468211 виваком

Девойките - не са с преспиване, ако има кандидати да ги върнат - да казват.
                              Last edited by ogi28b; d.m.y г., 09:57.
                              '99 Brava ELX 1.9 JTD:
                              Почувствай България !

Comment

Здравеите колеги, имам голямо желание да дойда, но още чакам колата да ми пристигне и до събота няма да е стигнала в България. Има ли някой който ще седи само събота и ще има още едно място за да се върна с него?
                                За да не правим темата на чат пишете на лично или 0885 597 005 - Сашо

Comment

Working...
                                X