If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато патувахме групата от София-Пловдив към Хасково, около 5-10км преди пистата имаше колега качил се на колата си и снимащ как цялата колона минава. Някой знае ли кой е колегата да видим видеото
Когато патувахме групата от София-Пловдив към Хасково, около 5-10км преди пистата имаше колега качил се на колата си и снимащ как цялата колона минава. Някой знае ли кой е колегата да видим видеото
Кaчил го е нa фейсбукa, нзнaм дaли е видим от всички, но ще го кaчим и другaде......
Трябва да се вижда от всички,иначе на операторчето ще му се стъжни лекичко
Страницата, която желаете да отворите, не може да бъде показана веднага. Тя може да е временно недостъпна, връзката към нея да е вече невалидна, или вие може би нямате право да разгледате тази страница.
Музиката спецялно е тип ''филмова'' какъв стил музика би предложил ? Поп, Рок, Джаз, Рап, Народни песни ? За кратък филм, тази музика се е наложила
Не казвам че не е хубава музиката но нищо не пречи малко да се разнообрази и да се положат усилия за клипът не е нужно да е 15мин. нужни са едни 3 или 5мин. добре направен клип с който може да се спечели много ако примерно клипът се избара качи се на 2-3 саита видят го няколко хиляди и дори милион човека и няколко по специални и видиш ли като разберът и че италфеновете правят събирания като голфарите може до година за феста да се включи някой друг спонсор или някой който си кара хубавата спортна италянка който дори не подозира че има такива събития в българия и с радост би дошъл като види добре направеното видео аз лично не виждам защо би се правил такъв клип ако не е с цел реклама и разпространение на събитието италфест!!!!!!!
Ето няколко идеики с друга музика от различни стилове........
Не казвам че не е хубава музиката но нищо не пречи малко да се разнообрази и да се положат усилия за клипът не е нужно да е 15мин. нужни са едни 3 или 5мин. добре направен клип с който може да се спечели много ако примерно клипът се избара качи се на 2-3 саита видят го няколко хиляди и дори милион човека и няколко по специални и видиш ли като разберът и че италфеновете правят събирания като голфарите може до година за феста да се включи някой друг спонсор или някой който си кара хубавата спортна италянка който дори не подозира че има такива събития в българия и с радост би дошъл като види добре направеното видео аз лично не виждам защо би се правил такъв клип ако не е с цел реклама и разпространение на събитието италфест!!!!!!!
Ето няколко идеики с друга музика от различни стилове........
Ами колега това последното е правено от същите хора които правиха и клипа на феста.
А първите ти две предложения- хубаво ама да гледаш италианки докато някакъв негър ти се кара и нарежда нещо .......
Клипа има слаби места- по скоро е като промо направен а не като филм.
материала от двата дни е много а времето което е оптимално за да не се загуби интерес- малко.
Съгласен съм с настиБГ че повече старание в монтажа нямаше да е излишен. Лично аз бях за италианска музика включваща и класика но това беше виждането на момчетата които го правиха. Добре е да си кажем директно какво ни харесва и какво не, за да се съобрази за следващите събития.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Comment