Известие

Collapse
No announcement yet.

ИТАЛФЕСТ 2014 София - писта "Дракон" Калояново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
    7:30-7:40 пишете още три Алфи,едно муле,едно магаре и един дърт катър.

---------- Post added at 06:10 ---------- Previous post was at 06:00 ----------

Коф фест мооооо????
    Пикник има у зоопарко.

Те ти чети мооо,неграмотникоф,даскало не си одил мооооо?

''Затова - 06:45 - 06:50 - среща на Лукойла и 07:00 - 07:05 - тръгваме към зоопарка.''.
    Ейййй, много рано сте отваали бе, нищо тамАн а ми не пречите по магистралата с тия спрелЮци.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Коментари нещо.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Коментари нещо.....
        Ми да беше дошъл например... иначе готино, доста коли, повечето алфи, ладите запълниха местата в екшъна, но все пак са един вид братовчеди... нови дисциплини и топла бира за награда, яко слънце и тен тип къс ръкав и врат...

Comment

За мен си беше ОК......видях се с приятели дето се виждаме от фест на фест....имаше хубави коли и тук, там жени)...слънцето беше малко в повече.....
          Който е позитивно настроен, знае как да си изкара добре....
          п.п.....след въпроса на ферариста ще наскачат мрънкачите дето са имали сърбежи и тем подобни, че не е имало кой да ги начешеее....
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

E убав си беше феста.
            а наздраве....

опаааа... обърках темата с наздравиците....
            bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Арен беше,видех се и попих малкууу с убави хора,не можех сите да вида и със сите да попия.
              На път към Калояново си начесох крастата,покарах прилично.

За жалост нещо се бъгна колата,неква грешка наби....инжектор на втори цилиндър капут и се отказах от пистата.

Благодаря за пореден път на момците от Пазарджик!!!!
              Момци,гУеми сте.....целата група!!!!!

Благодаря и на Бобби....Д'Ъртанян,приятелю,благодаря!!!

Благодаря на организаторите,доброволците,на Динко и на Милано Моторс!!!!

---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:53 ----------

[/COLOR]
              Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              За мен си беше ОК......видях се с приятели дето се виждаме от фест на фест....имаше хубави коли и тук, там жени)...слънцето беше малко в повече.....
              Който е позитивно настроен, знае как да си изкара добре....
              п.п.....след въпроса на ферариста ще наскачат мрънкачите дето са имали сърбежи и тем подобни, че не е имало кой да ги начешеее....
              Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
              E убав си беше феста.
              а наздраве....

опаааа... обърках темата с наздравиците....
              Тва щот сме пропаднялци и пияници....щом има пиенйе,убаво ни е.
              Last edited by Кайо; d.m.y г., 23:02.
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                Ми да беше дошъл например... иначе готино, доста коли, повечето алфи, ладите запълниха местата в екшъна, но все пак са един вид братовчеди... нови дисциплини и топла бира за награда, яко слънце и тен тип къс ръкав и врат...
                Рядко бих пропуснал, просто жената планира почивките доста отдалече и датите се припокриваха......
                По принцип мрънкане винаги ще има, но все пак ще се брой мнението на хора който найстина знаят какво да гледат......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Такааа, за мен фистът беше еднодневен по ред причини. Та за мен фестът беше идеален. Видях се с много хора, за което и бях дошъл. Благодарности на всички свързани с организацията на феста, защото какъвто и да е бил феста, нямаше да го има без тях. Може някои мероприятия да изоставха от графика, може да има недоволни от това, но за този бюджет и с толкова малко хора, които се занимаваха с организацията, не може да се иска повече. Трябва да се цени това, което е постигнато, защото хората, заели се с това, да се получи това мероприятие, са хора, които са си похабили деня, жертвали са своето лично време, на тях да им бъде некомфортно, за да им е комфортно на всички останали гости, какъвто бях и аз. Та ако някой има негативно мнение за феста, нека го спести.

Лично моето мнение е, че е най-важно да се видиш с приятели, другото е на заден план. Та аз видях много приятели, това ми стига.
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Рядко бих пропуснал, просто жената планира почивките доста отдалече и датите се припокриваха......
                    По принцип мрънкане винаги ще има, но все пак ще се брой мнението на хора който найстина знаят какво да гледат......
                    И аз се учудих че ви нямаше с другарите от СтЗ.
                    На моменти наистина слънцето надделя, но атмосферата и настроението беше подобаващо.

P.S. Абе от кво ги праят тия кебапчета?! Затова доста хора си носиха барбекюта значи.
                    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
                    Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
                    Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                      Арен беше,видех се и попих малкууу с убави хора,не можех сите да вида и със сите да попия.
                      На път към Калояново си начесох крастата,покарах прилично.

За жалост нещо се бъгна колата,неква грешка наби....инжектор на втори цилиндър капут и се отказах от пистата.

Благодаря за пореден път на момците от Пазарджик!!!!
                      Момци,гУеми сте.....целата група!!!!!

Благодаря и на Бобби....Д'Ъртанян,приятелю,благодаря!!!

Благодаря на организаторите,доброволците,на Динко и на Милано Моторс!!!!

---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:53 ----------

[/COLOR]

Тва щот сме пропаднялци и пияници....щом има пиенйе,убаво ни е.
                      Много говориш бе...я пийни и се успокой....оти се изповядаш толкова подробно...)

Comment

Всичко беше на ниво! В пъти по добър от миналогодишния имаше от всичко за всеки.Получи се много добре евалата на организаторите за мен мина перфектно.Видях се с приятели запознах се с нови видях и научих още доста неща.Дано догодина бъде на същото място с същите хора + нови разбира се !!!

Comment

Поне мисля че се стигна до ясния извод че фест трябва да се прави на писта......

Comment

Не ми се снимаше много, но ето няколко:
                            Click image for larger version

Name:	DSC_0001.jpg
Views:	1
Size:	95.6 Килобайта
ID:	2336613

Name:	DSC_0004.jpg
Size:	99.2 Килобайта
ID:	2336614

Name:	DSC_0005.jpg
Size:	95.9 Килобайта
ID:	2336615

Name:	DSC_0006.jpg
Size:	93.5 Килобайта
ID:	2336616

Name:	DSC_0010.jpg
Size:	95.7 Килобайта
ID:	2336617

Name:	DSC_0016.jpg
Size:	93.5 Килобайта
ID:	2336618

Name:	DSC_0019.jpg
Size:	96.2 Килобайта
ID:	2336619

Name:	DSC_0020.jpg
Size:	95.4 Килобайта
ID:	2336620

Name:	DSC_0022.jpg
Size:	98.1 Килобайта
ID:	2336621

Name:	DSC_0023.jpg
Size:	100.8 Килобайта
ID:	2336622

Name:	DSC_0024.jpg
Size:	91.0 Килобайта
ID:	2336623
                            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
                            Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
                            Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

Поне мисля че се стигна до ясния извод че фест трябва да се прави на писта......
                              М...да, ама за жалост си нямаме писти като хората... ...за някой на писта за други на маса.....важно е всеки да се почуства добре...кой кво го влече...

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                                Такааа, за мен фистът беше еднодневен по ред причини. Та за мен фестът беше идеален. Видях се с много хора, за което и бях дошъл. Благодарности на всички свързани с организацията на феста, защото какъвто и да е бил феста, нямаше да го има без тях. Може някои мероприятия да изоставха от графика, може да има недоволни от това, но за този бюджет и с толкова малко хора, които се занимаваха с организацията, не може да се иска повече. Трябва да се цени това, което е постигнато, защото хората, заели се с това, да се получи това мероприятие, са хора, които са си похабили деня, жертвали са своето лично време, на тях да им бъде некомфортно, за да им е комфортно на всички останали гости, какъвто бях и аз. Та ако някой има негативно мнение за феста, нека го спести.

Лично моето мнение е, че е най-важно да се видиш с приятели, другото е на заден план. Та аз видях много приятели, това ми стига.
                                Боре,мноу връви тоз карбураторен бензинояд бре.
                                Браво!
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X