ОК. Предлагам да се събира някаква такса "участие", "посетител" или както и да я наречем, в размер на 100 лв. примерно. Колко алфисти обаче ще я заплатят е друга тема.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Италфест 2015
Collapse
X
-
Ами тая такса от 100 лева какво ще влиза в нея? Само входа или и други работи? Попринцип, ако само входа е 100 лева на човек и е организирано от дълго време, напримерно от сега за другата година за август месец, то хората ще са си направили сметка, и ако трябва по 1 лев всеки ден ще си оставят в касичка. Но ако тая такса е от утре за другиден, не всеки може да си позволи.Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от myrko Покажи съобщениеПрав си колега digitalundgrd , че "гладна мечка хоро не играе" ама тея хора като са се цанили за тия "постове" им е било ясно какво е дереджето много преди това, аз една тема не видях в тоя раздел, където се дискутират финансови, организационни и каквито и да било други проблеми.
Няма как информация, достъпна само за шепа хора, да е полезна или поне подлежаща на критика от масата фенове...
Comment
-
Аз съм на мнение че форума е мъртъв отдавна. Виждам неповече от 20-30 редовни юзъра, едно време беше ехеее... Та и интереса е на същото ниво. Откакто пък се направиха скрити раздели всичко отиде на майната си.
Преди си слагах стикери по алфите с кеф, сега ме е срам и на 159ката изпбщо няма да си направя труда.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Алекс, ти си непоправим ентусиаст.
Какви скрити раздели те вълнуват?!
Какво искаш от клуб, който на ОС присъствуват само трима члена, а председателя на КАРБ не е член на КАРБ, понеже не си е плащал членския внос за три години и даже се гордее с това.
Датата е 18 август, а още няма карти и стикери за членовете на КАРБ, да не говорим за други неща, които са от кухнята.
Организацията върви по линията Цвети, Горица и Фиоре се занимава с пистите. Мислиш ли, че не им е писнало да носят всичко на гърба.
Трябва КАРБ да се разформира и започне всичко на чисто.
Има прекалено много тиня в него за чистене.
И да има фест, то той ще е сигурно последния в тоя вид. Толкова са ни силите.
По-добре да бъде като неформално събиране, както вашите сбирки, отколкото в тоя формат.
Станахме за смях пред останалите клубове.
Все повече си мисля, че съществуването на клуба е само за користни интереси на група хорам които не се явяват никога на светло.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
напълно подкрепям такса вход да е с 2-3-5 лева повече, които отиват за организаторите все пак фенове фенове ,но хората (евала ,благодаря ,браво) не ядат.... лично на мен фестовете ,които бяха всичките ми харесахаAlfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter
Comment
-
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАлекс, ти си непоправим ентусиаст...
С тоя клуб съм още от 2003 ... даже нямаше сайт, всичко беше в clubs.dir.bg ... Много ужасно уважавани от мен хора вече не са наоколо, просто защото видяха какво идва, или бяха натирени навън от тия, дето сега "водят парада" ...
Аз обаче съм тъп и упорит, и не изоставям идеята - и не мога да опиша колко боли като гледам снимките от преди години... спомените от преди години парят в очите ... защото беше СТРАХОТНО ...
Амин, братя ... каквото беше, беше
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение... Датата е 18 август, а още няма карти и стикери за членовете на КАРБ, ...
Иначе:
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение... По-добре да бъде като неформално събиране, както вашите сбирки, отколкото в тоя формат. ...
Примерно писта Дракон има цени за неделя - 1200лв август; 1800лв септември.
Дата в календара се запазва и обявява след предлащане на 20% от таксата. Останалите 80% са дължими преди датата на мероприятието.
Датата се запазва минимум една седмица предварително.
Използване на измервателна и озвучителна апаратура, екип стюарди и резервиране на цялото заведение се заплащат допълнително.
Наемът за уикенд включва ползване на трасето, паркинг и помещение за офис на организаторите, като цената е за 8 часа ползване на пистата и 10 часа за цялото съоръжение.?!
Comment
-
Всъщност може би е по-добре така, поне няма да се излагаме. Въпроса е занапред да направим нещо, може би е добре да се мисли отсега. Незнам как точно да се изкажа за да не ме разберете неправилно. Да си отворим тема с предложения кой с какво може да допринесе за развитие и популяризиране на марката. Наскоро на една от сбирките дойде един от собствениците на Фиат сервиз Добрич,който се води и представител на Фиат,Алфа и Ланчия за региона, та пича каза "организирайте се, ще ви дам плакати, знамена, рекламни материали и т.н.", ясно че ще е вид реклама и на сервиза, но какво от това, без спонсори нестава.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Моля, запазете спокойствие. До една седмица ще имате цялата и пълна информация за Италфест 2016 година.
Италфест ще има , очаквайте подробности......
Мислят се много интересни и забавни неща....... просто имайте търпение. Ако времето притиска някой ,то това са хората които се нагърбват с организацията.Last edited by tsvety; d.m.y г., 21:18.Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
За тебе, освен едно искрено евала друго не мога да кажа. Обаче не е необходимо все едни и същи хора да влачат останалите.
С Горица ще оправите мястото, Цецо ще се справи с кетъринг и прочие, аз и още няколко ще се оправик със стюардите, но това няма да промени съществено нещата.
А те вървят на долу.
Отдавна казвам, че форматът трябва да се промени.
Ако ще е фест, да е без гонки и тракове. По-скоро, без да е задължително. Така хората ще могат да си обърнат повече внимание.
Освен това, така ще се засили техническата част. Имам в предвид, семинари за масла, горива, поддръжка, електроника, озвучаване.....
Да се намали до минимум състезателната част. Тя по принцип озверява хората и ги тласка в друго русло.
Другото, което е, че по тоя начин няма да сме вързани към пистите.
Така ще можем една година да е на Пампорово, следващата във Варна, после във Видин, Сандански, ....На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Подкрепям идеята на Иво, колко от посетителите идвад за да карат на писта, невярвам да са повече от 20човека, и още толкоз дето идея си нямат за какво ще карат, ей така колкото да си пробват колите.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
Comment