Известие

Collapse
No announcement yet.

Италфест 2015

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

хах Има огромен интерес към феста , това много ме радва
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Е ти пък все едно не си чел от миналите години.
      Всички са надъхани, след това ще започнат оправдания на една част от населението. Ще хранят друга част от потребителите, защото света им е крив. След това ще мине всичко. Пак ще има хранилка, че на някой не му е харесало нещо. Други ще казват, че вече нищо няма да правят. Трети ще казват, че беше супер. И т.н. Това са си просто нормалните комуникации около всеки фест.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
        Номера 112 и 160 са за мен!
        Нещо за вечерта предвижда ли се? Или сами трябва да се организираме? Към Пловдив ли, към Хисар ли, или ?
        Ако някой има незалепен кръгъл стикер от миналата година, от феста, да се свърже с мен и предложи начин да го получа, моля!
        Аз мисля че имам един в джабката, ако го намеря е твой.
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
          Всички са надъхани, след това ще започнат оправдания на една част от населението. Ще хранят друга част от потребителите, защото света им е крив. След това ще мине всичко. Пак ще има хранилка, че на някой не му е харесало нещо. Други ще казват, че вече нищо няма да правят. Трети ще казват, че беше супер. И т.н. Това са си просто нормалните комуникации около всеки фест.
          И аз тъй ги усещам нещата. То пък както си го направиш де, не очаквайте че някой ще дойде да ви прави густото щото видиш ли си дал 5лв за вход.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

искам и аз да си взема номер за феста

Comment

Ще излезе и тема с номера, изчакайте малко де, тук само ластика теглим.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

абе и аз така колкото лаф да има

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение

ee то това е повече от сигурно ....

Comment

е що така

Comment

Ем защото нали знаеш "разни хора , разни идеали " това дето се харесва на един не сехаресва на друг .. едни са доволни от нещо др не са и така

Comment

Аз съм от Лада сектата.Не знам дали ще вземат участие и 75-ци (като цяло имам впредвид всички който са на задно),но в зависимост от участниците някакво импровизирано дрифт шоу ще има ли?Ако да с удоволствие ще се включа да забавляваме публиката

Comment

Имаше няколко пъти под наслова:"Простак рацер", защото повечето алфи са с предно окачване, но нищо не пречи за кефа да се попилят малко гуми!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Нека да видим дали организаторите ще позволят и дали ще има други,който евентуално ще се включат.За да бъде максимално интересно мога доведа и живи конуси,за да бъде адреналина гарантиран

Comment

И живи легнали полицаи ако има...

Now: 156 2.5 V6 24V
                              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                                И живи легнали полицаи ако има...

Ще си счупим колите с тия бункери. Все едно да се удариш в цистерна.
                                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                                X