Първоначално публикувано от stelt
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Италфест 2015
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщениеАз честно казано останах разочарован от феста.
За хората, които не караха нямаше нищо особено. Нямаше ги Вентура, нямаше ги Екстрийм, нямаше го Ферариста, нямаше ги интегралетата, нямаше 4Ц, нямаше атракция, нямаше емоция.
Тайм атак свърши изненадващо рано за мен и съвсем всичко за нормалния посетител приключи. После трябваше да гледаме драг от на майната си, а водещият за втора поредна година на моменти беше меко казано досаден.
Ако не беше хубавата стара компания феста щеше да е загубено време.
загубно време е на тези който не са ДОШЛИ
---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:37 ----------
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеХасково, Лесново.....Не бих го пропуснал, ако ще и 5 коли да има, но жената има отвратителния навик да планира още напролет семейната ваканция и без да знае кога ще е феста, за 6 години успя да направи съвпадение 4 пъти......
и аз требваше да ходя на Троян ама се отложиLast edited by toki4a; d.m.y г., 22:43.155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Щом има недоволни значи феста е минал повече от добреНямаше да е добре ако всички бяха доволни.Както викаше бай Тошо ,,Много на добре не е на добре,,
В едно семейство,ако няма караници от време на време значи имат сериозен проблем
Догодина ще дойда и аз с удоволствие
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Колеги преди час по ХобиТв случайно попаднах на репортаж от Италфест 2015, 30 минутно предаване е било но хванах последните 5 само! Някой ако знае каде може да се намери да се гледа да пише, че уж нямаше отразяване на събитието, но се оказа че е имало и ми е интересно да го видя!Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Comment
-
В очакване на информация относно Италфест 2016 - кога, къде, мероприятия по време на феста и т.н. Давайте идеи, както си го направим, така ще изкараме! Някои идеи може да бъдат прегърнати от организаторите!Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
То варианти много, ама с всяка изминала година стават по-зле нещата. Всичко ще стане ясно в последния момент. Всъщност все тая, пак ще отидем за да се видим с определена група хора, да хапнем и пийнем заедно.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеТо варианти много, ама с всяка изминала година стават по-зле нещата. Всичко ще стане ясно в последния момент. Всъщност все тая, пак ще отидем за да се видим с определена група хора, да хапнем и пийнем заедно.
Comment
-
Стига де, ние балъците с изтрещяла фенщина кво да правим???
Ще носим конуси ако требе, но стегнете редиците!
Comment
-
Ми какво да говорим ... Фестовете обикновено са в началото на октомври или края на септември ... Вече наближаваме средата на ЮЛИ а все още нищо не се споменава за ИталФест 2016 ?!?
Някак е редно според мен феновете да знаят какво да очакват, за да си наредят нещата - за да няма после мнения от рода на "абе тая година много малко хора имаше" ...
Comment
-
Като се има предвид че пролетния събор беше на 25ти Юни, нормално да очакваме Италфест октомври-ноември най-вероятно. и ще бъде обявен месец предварително и една седмица за превеждане на парите. Въпросът е поне да има ориентировъчна дата и да се каже място, защото ако пак е Калояново не мисля че ще има много хора, а за хотела изобщо.
Comment
-
Къв хотел бре, тва всичко друго ма не и хотел.
Циганцка раутаAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Едва ли ще е пак на калояново но дори да е там може да си харесаме хотел в Пловдивsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
Comment