Здравейте само да ви попитам за първи път ще посещавам феста от София съм дали мога да се присъединя към колоната? А да и да попитам от колко часа ще започне програмата, защото се стига за около час и половина до Калояново от София.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИТАЛФЕСТ 2015 София - писта "Дракон" Калояново
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от me1sun Покажи съобщениеЗдравейте само да ви попитам за първи път ще посещавам феста от София съм дали мога да се присъединя към колоната? А да и да попитам от колко часа ще започне програмата, защото се стига за около час и половина до Калояново от София.Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеИ от Перник ще сме там около 7
Ама както искате.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zahari_ Покажи съобщениеПоследно основната група кога ще се събира и тръгва от лукойла? Да не стане да се чакаме един час там и накрая пак някой да се опита да води колоната със 170+ км/ч.
Ем 7 , 7 и нещо ще дойдат много хора .. а за скоростта не мисля че колоната трябва да се движи с повече от 140 км..Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Comment
-
Ами дори поддържане на 120 през повечето време е постижение за колона с повече от 5-6 коли, но минелата година как част от хората излетяха стремително напред.
7:00-7:15 ми се струва добро време за събиране и 7:20-25 за тръгване (лично мнение), и съответно 9:00 да сме се попаркирали там.
Comment
-
Първоначално публикувано от me1sun Покажи съобщениеПоследно се чакаме на лукойла 7:10 и 15 и към 7:30 да тръгваме от там ?
за тръгването .. не знам със сигурност но за събирането , да до към 7.30 трябва да сме се събралиAlfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Comment
Comment