Известие

Collapse
No announcement yet.

Италфест 2017 - 30,09,2017

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ще има ли събиране за общо тръгване от София?
    The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
    Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
    ex Fiat Uno Turbo

Comment

Първоначално публикувано от IcemaN92 Покажи съобщение
      Ще има ли събиране за общо тръгване от София?
      Ще има тема малко по късно за тръгването от София.
      "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

Има ли асфалтов път до това летище? Ще има ли табели/знаци които да ни ориентират?
        Now: 156 2.5 V6 24V
        Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
          Има ли асфалтов път до това летище? Ще има ли табели/знаци които да ни ориентират?
          Ще има знак за отбивката към пистата. А до самата писа има няколко метра, които не са асфалтирани, а е изравнен черен път.
          "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
            Феро, искаше ни се да е на вашето (по-централно и намираемо), но като ни обявиха 10к без ДДС за 1км от летището за 1 ден, ни оцъклиха дружно.
            Не съм писал във форума отдавна. Помолиха ме да погледна в темата заради дози пост.
            Тъй като отдавна не съм член по описани причини от мен, които важат и към момента само напомням, (членовете могат да видят в архива) че лично уредих с помощ от приятел летището в Стара Загора за 185 лв и 500 лв мисля охрана със събиране на вход и касиер Като охраната бяха 6-7 момчета дето нямаха пробиване от 50.

После бях обвинен за липса на 20 лева примерно от глупаци, но НЕПОДКРЕПЕН от никой в клуба.

Просто се сетих и реших да не можах да не споделя. Добре е да има приемственост. Поне може някъде да напишете председателите от как има клуб :0 . Та да се знаят.

Иначе желая успех на сегашната организацията (Цвети и Горица ще се справят винаги, сигурен съм) и хубаво време!
            Last edited by ne0; d.m.y г., 22:30.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщение
              Ще има знак за отбивката към пистата. А до самата писа има няколко метра, които не са асфалтирани, а е изравнен черен път.
              Малко прекалено ми се струва да се наеме летище за фест до което няма асфалтиран път. Дано не вали и не е кално, че ще е подигравка за всички!
              Now: 156 2.5 V6 24V
              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                Малко прекалено ми се струва да се наеме летище за фест до което няма асфалтиран път. Дано не вали и не е кално, че ще е подигравка за всички!
                Лесно е да се говори така, когато самия ти не си търсил ...
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                  Не съм писал във форума отдавна. Помолиха ме да погледна в темата заради дози пост.
                  Тъй като отдавна не съм член по описани причини от мен, които важат и към момента само напомням, (членовете могат да видят в архива) че лично уредих с помощ от приятел летището в Стара Загора за 185 лв и 500 лв мисля охрана със събиране на вход и касиер Като охраната бяха 6-7 момчета дето нямаха пробиване от 50.

После бях обвинен за липса на 20 лева примерно от глупаци, но НЕПОДКРЕПЕН от никой в клуба.

Просто се сетих и реших да не можах да не споделя. Добре е да има приемственост. Поне може някъде да напишете председателите от как има клуб :0 . Та да се знаят.

Иначе желая успех на сегашната организацията (Цвети и Горица ще се справят винаги, сигурен съм) и хубаво време!
                  Ей не наиграхте се с тоя клуб....аз исках да го купя за 1 лв.....ама не ми го дадоха...)
                  Сорри, ама старото куче, ще ви каже нещо:......Не сте открити!!!...говоря за сегашни и предишни управници в клуба..........
                  п.п...нормално за нашата географска ширина...

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:10 ----------

Весело изкарване от мен...колкото и да ви храня ми харесвате....)
                  Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:07.
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                    Лесно е да се говори така, когато самия ти не си търсил ...
                    А защо трябва да е летище...първият фест беше на една поляна....
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                    X