Ще има ли събиране за общо тръгване от София?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Италфест 2017 - 30,09,2017
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от IcemaN92 Покажи съобщениеЩе има ли събиране за общо тръгване от София?"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениеИма ли асфалтов път до това летище? Ще има ли табели/знаци които да ни ориентират?"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеФеро, искаше ни се да е на вашето (по-централно и намираемо), но като ни обявиха 10к без ДДС за 1км от летището за 1 ден, ни оцъклиха дружно.
Тъй като отдавна не съм член по описани причини от мен, които важат и към момента само напомням, (членовете могат да видят в архива) че лично уредих с помощ от приятел летището в Стара Загора за 185 лв и 500 лв мисля охрана със събиране на вход и касиерКато охраната бяха 6-7 момчета дето нямаха пробиване от 50.
После бях обвинен за липса на 20 лева примерно от глупаци, но НЕПОДКРЕПЕН от никой в клуба.
Просто се сетих и реших да не можах да не споделя. Добре е да има приемственост. Поне може някъде да напишете председателите от как има клуб :0 . Та да се знаят.
Иначе желая успех на сегашната организацията (Цвети и Горица ще се справят винаги, сигурен съм) и хубаво време!Last edited by ne0; d.m.y г., 22:30.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщениеЩе има знак за отбивката към пистата. А до самата писа има няколко метра, които не са асфалтирани, а е изравнен черен път.Now: 156 2.5 V6 24V
Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.
Comment
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениеМалко прекалено ми се струва да се наеме летище за фест до което няма асфалтиран път. Дано не вали и не е кално, че ще е подигравка за всички!
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеНе съм писал във форума отдавна. Помолиха ме да погледна в темата заради дози пост.
Тъй като отдавна не съм член по описани причини от мен, които важат и към момента само напомням, (членовете могат да видят в архива) че лично уредих с помощ от приятел летището в Стара Загора за 185 лв и 500 лв мисля охрана със събиране на вход и касиерКато охраната бяха 6-7 момчета дето нямаха пробиване от 50.
После бях обвинен за липса на 20 лева примерно от глупаци, но НЕПОДКРЕПЕН от никой в клуба.
Просто се сетих и реших да не можах да не споделя. Добре е да има приемственост. Поне може някъде да напишете председателите от как има клуб :0 . Та да се знаят.
Иначе желая успех на сегашната организацията (Цвети и Горица ще се справят винаги, сигурен съм) и хубаво време!)
Сорри, ама старото куче, ще ви каже нещо:......Не сте открити!!!...говоря за сегашни и предишни управници в клуба..........
п.п...нормално за нашата географска ширина...
---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:10 ----------
Весело изкарване от мен...колкото и да ви храня ми харесвате....)
Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:07.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеЛесно е да се говори така, когато самия ти не си търсил ...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment