Първоначално публикувано от Бобби
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИталФест 2017 - отзиви и препоръки
Collapse
X
-
Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
-
Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщениеЛичи си ,че не си бил на тазгодишния фест. И представяне на автомобили имаше. И отразяване на юбилейните коли и тяхната история имаше и шатри на масла и добавки имаше. НО ги нямаше в програмата, абсолютно съзнателно...... Така че, моля те , след като не си бил, спри с препоръките. Явно не идваш от фенщина. Ако беше дошъл щеше да видим много нови и неправени до сега неща.
В по горните постове Ви загатнах, че културно масовата работа която предлагате е отживелица от едно време, но не вникнахте в това....
За да стане едно такова мероприятие ОК, трябват пари, а за да има пари, трябва да го превърнете като бизнес.....и не ми говорете, че клуба и форума не са свързани, чувал съм го в други теми.....наберете членове.....а от къде ще ги намерите, ами от форума....ако привлечете поне 30% от участниците в форума, като членове на клуба....ще е голям успех....но май не Ви се нрави, да се меси някой и да има глас...бъдете открити, свалете картите на масата.....залагайте на младите...аз съм един пенсионер, от време на време пиян, и не ме взимайте под внимание....
Но е тъпо да направиш тема за мнения и препоръки и след това да кажеш:...."Така че, моля те , след като не си бил, спри с препоръките"....
Не може всички да сме на едно мнение.......ако желаете вслушайте се ....от всеки може нещо да се извлече, Но имайте отношение и към тези фенове, който не ви ласкаят...
Успех........По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Между другото откакто Ради ми сипа Бардал след ремонта на колата и ми хареса как работи и т.н. спрямо Тотала, с който карах се позаинтерсувах какво точно представлява Бардал като марка и какви продукти предлага. Има доста неща и шатрата на Бардал ми допадна много като идея, имах разни въпроси от любопитство и те ми разясниха на дълго и на широко, даже ми подариха една лепенка на бардал, че исках да си я лепна на кората над капачката за маслото. Идеята с шатрата на известните сервизи също е добра като идея, които има някакви въпроси спрямо колата си или някакви подобрения, ако иска да прави, то може да поразпита и да му се обясни. Друг е въпроса, че тия хора примерно няма да могат да се разхождат свободно из феста да разглеждат, а май ще трябва да седят там.. Не знам.. Добро е като идея, просто има нужда от разработване.Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer
Comment
-
Те тия хора от сервизите няма нужда кой знае каква да разглеждат колите, защото 80% от тях са им минали през ръцете и най добре знаят за какво иде на реч...
Добре е, че ги има тез клубни сервизи...защото момчетата в тях...хвалени и по някой път оплювани според мен доста са добри и си разбират от работата.....интересно ми е, защо спринт ауто на Радо не е клубен сервиз...но както и да е всеки сам си избира сервиза....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАми темата е така...мнения и препоръки, аз мнение относно миналия фест не изказах, защото не съм присъствал...нормално......но щом и препоръки за напред не мога да изкажа ОК.......то керванът си върви, кучетата си лаят.....
В по горните постове Ви загатнах, че културно масовата работа която предлагате е отживелица от едно време, но не вникнахте в това....
За да стане едно такова мероприятие ОК, трябват пари, а за да има пари, трябва да го превърнете като бизнес.....и не ми говорете, че клуба и форума не са свързани, чувал съм го в други теми.....наберете членове.....а от къде ще ги намерите, ами от форума....ако привлечете поне 30% от участниците в форума, като членове на клуба....ще е голям успех....но май не Ви се нрави, да се меси някой и да има глас...бъдете открити, свалете картите на масата.....залагайте на младите...аз съм един пенсионер, от време на време пиян, и не ме взимайте под внимание....
Но е тъпо да направиш тема за мнения и препоръки и след това да кажеш:...."Така че, моля те , след като не си бил, спри с препоръките"....
Не може всички да сме на едно мнение.......ако желаете вслушайте се ....от всеки може нещо да се извлече, Но имайте отношение и към тези фенове, който не ви ласкаят...
Успех........
Предният клонеше към заяждане.
Прочети си ги пак и ще разбереш какво имам предвид.
Благодаря
Comment
-
Предложението за шатри на клубни сервизи на феста на мен също много ми допадна. По този начин, може да бъде обменен ценен компетентен опит и мнения на място. Друг е въпроса, дали самите клубни серзиви биха имали интерес, но в крайна сметка всеки сам си решава дали да присъства или не. Според мен, това би била не лоша реклама за всеки от сервизите.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
италфест
Здравейте, малко късно се включвам,феста беше супер и всичко покрай него,благодаря на хората който го направиха.Имам само една препоръка към стикерите.Мисля че е добре да присъстват емблемите на италските автомобили върху стикера големия.75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v
Comment
-
Първоначално публикувано от 75TwinSpark Покажи съобщениеЗдравейте, малко късно се включвам,феста беше супер и всичко покрай него,благодаря на хората който го направиха.Имам само една препоръка към стикерите.Мисля че е добре да присъстват емблемите на италските автомобили върху стикера големия.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
Comment