If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето и от мен малко. Съжалявам за лошото качество ама такоФ ми е телефона
Attached Files
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Извинявам се за забавянето, но поради ред причини едва сега успявам да кача снимките ми от Феста - надявам се да ви харесат, постарах се да хвана колкото се може повече неща и коли, но заради лошото време не всичко стана както го исках.
П.П. Ще ви помоля само ако искате да ползвате снимките за някакви ваши цели - първо да се договорите с мен и Управата на Клуба, тъй като снимките са интелектуално право съответно на двете страни !!!
Извинявам се за забавянето, но поради ред причини едва сега успявам да кача снимките ми от Феста - надявам се да ви харесат, постарах се да хвана колкото се може повече неща и коли, но заради лошото време не всичко стана както го исках.
П.П. Ще ви помоля само ако искате да ползвате снимките за някакви ваши цели - първо да се договорите с мен и Управата на Клуба, тъй като снимките са интелектуално право съответно на двете страни !!!
Тоест преди да публикувам (да кажем в някоя социалка) твоите снимки на моята кола първо тряба да питам или дори да платя, така ли?
fulvia s2 coupe, delta HFturbo, T25 d4d
ex - 145 jr, Y 1.2, r 620 sdi, dedra 1.8, 126 p
Не, имах впредвид ако искаш да ползваш снимката за някакви лични цели от типа на реклама за нещо-си, или с друга някаква цел, свързана с нарушаване на авторските права.
Ако искаш да се похвалиш в някоя "социалка"- няма проблем да я качиш някъде, стига да се вижда логото ми.
Мда, хубаво е да се правят уточнения, преди време водих подобен спор в друг форум, че ми беше непонятно що трябва да плащам че са ме снимали, подобно на абитуриентските от едно време, чисто изнудване според мен. Тоест, хубаво... авторско право, ама собствеността върху снимания обект също трябва да има значение. Дори и да е на обществено мероприятие, това не е сграда или пейзаж. Още повече, че при други обстоятелства хора и организации плащат за да направят снимки.
Да не забравя, адмирации за прекрасните фотоси! Човек дори да не харесва италиански автомобили може да пожелае някоя 56-ца
fulvia s2 coupe, delta HFturbo, T25 d4d
ex - 145 jr, Y 1.2, r 620 sdi, dedra 1.8, 126 p
Comment