Известие

Collapse
No announcement yet.

Италфест 2018 - предложения

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз бих предложил само едно нещо,нека следващият път (ако е възможно разбирасе) автомобилите да са подредени по модели,ще е доста по приятно за окото.

Comment

Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
      Може на летището в Чешнегирово.Много по-голямо е от Калояново,ще е по-евтино и може да се измисли някакво трасе.
      Другото е пистата край Долна Митрополия,но нямам представа подходяща ли е за автофест.
      Съгласна съм, там ще е много добре. Но защо да не е по-рано от септември?

---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:16 ----------

Колега, хубаво е да се смята къде е удачно за всяка точка на страната- т.е. по средата,да е удобно на всички. Не кой се пренебрегва и къде на теб ще ти е удобно. Ако е в северна България,тогава тези от южна няма да дойдат. Целта е да е удобно на всички. Добре че страната ни е на малка територия. Ако беше със размерите на германия или италия тогава как щяхте да се разберете и колко пренвбрегнати щяхме да бъдем

Comment

Съвсем сигурно мога да кажа, че въртенето на гуми е сеир, в който участвуват не повече от 5%. Даже и тия са много. Наблюдават го 30%, като от тях поне 70% зяпат, защото няма какво друго да правят.
        Мнозина са с "половинките" и децата, а на тях им е тъпо да гледат как хората си скапват колите.
        Ето за това трябва да има и други занимания. Да се получават дискусии. нещо да се научи и хората да общуват. Иначе се получават едни съобщества, дето друго, освен "пустиняци" не мога да кажа за тях
        Нека издигнем малко нивото!
        Където и да е феста, все ще има хора, които няма да могат да дойдат.Причините са различни.
        Ако ще да е във Варна, за мене това ще са 1000 км грубо отиване и връщане. Около 100 лв. Ако толкова много съм запален и навит, то за три месеца ще ги спестя без да ги усетя, стига да се каже навреме.
        Това с центъра на България взе да ме отегчава.
        До колегата Енцелат:
        Колите ги подреждаме по модели, но се получават проблеми главно от собствената ни култура.
        Стюардите не са говедовъди или овчари.
        Да се съобразяваме с тях е нашата учтивост.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Здравейте! От скоро съм собственик на автомобил от марката и ще се радвам да посетя мероприятието.

В тази връзка бих искал да подкрепя тезата за семинарите. За мен лично би било много по-полезно да науча нещо за колата си, отколкото да гледам "въртене на гуми". Разбира се изцяло лекционен формат също ще е скучно. Истината е в баланса. Поздрави!
          Alfa Romeo 159sw 2.0JTDm 200 к.с. - Окт'10

Comment

аз съм за Варна
            Опел Кадет GSI
            166 2,4 JTD
            ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Първоначално публикувано от rijko Покажи съобщение
              аз съм за Варна
              Дай предложение къде във Варна и ще съдействаш ли?
              Last edited by tsvety; d.m.y г., 20:49.
              Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
              Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
              Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

Освен на паркинга на метро, за друго място не се сещам

Comment

Е сега го виждам питанката, сега да помисля и ще кажа къде във Варна и що пък да не съдействам.
                  Опел Кадет GSI
                  166 2,4 JTD
                  ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Първоначално публикувано от a.parushev Покажи съобщение
                    Здравейте! От скоро съм собственик на автомобил от марката и ще се радвам да посетя мероприятието.

В тази връзка бих искал да подкрепя тезата за семинарите. За мен лично би било много по-полезно да науча нещо за колата си, отколкото да гледам "въртене на гуми". Разбира се изцяло лекционен формат също ще е скучно. Истината е в баланса. Поздрави!
                    Вземи ми се обади на лично!

---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:49 ----------

Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение
                    Дай предложение къде във Варна и ще съдействаш ли?
                    Пред военноморският арест! Култово място
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от VladStoinev Покажи съобщение
                      Освен на паркинга на метро, за друго място не се сещам
                      ))...тоя филм е гледан вече в София....))
                      Аз от началото на темата съм за севера...и тъй като северозапада е западнал и няма условия, Варна е чудесен избор на изток....ама пак май ще има повторение, като с пролетният събор...)......повторението е майка на знанието.....коментарите са излишни......старите кучета в форума знаят за какво иде на реч.....пълно безсилие.....колкото и някой да се радва на новата управа....
                      Добре дошли в България.....а мислех, че тая страна ще се промени....дори и от най ниско ниво...ама НЕ....

---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

п.п...извинявам се, че не спазих обещанието си, да не пиша в темата...пуста любов да му се не види...
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Аз лично не мога да се сетя къде във Варна има подходящо място за 200+ автомобила... По скоро нещо като летището в Балчик или Каварна... защо не и някъде около Шумен?
                        Зависи и какъв е бюджета за наемане на терена все пак...
                        Now: 156 2.5 V6 24V
                        Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Специално към Бобби . Аз може ли да те питам нещо? Ти лично като не си доволен от мястото за феста, място за пролетния събор, нова управа, стара управа и т.н. нямам ли да направиш нещо по въпроса? До тук от теб виждам само мрънкане. Като си за север намери място. Много е лесно да се каже " аз съм за северна България " и после ...... Пак нищо. Нямам ли да разберете всички едно нещо - ТРЯБВА ВСЕКИ ЕДИН ДА ПОМАГА ЗА ДА СЕ СЛУЧВАТ НЕЩАТА НЕ САМО ДА СИ ЧЕШИТЕ ПРЪСТИТЕ НА КЛАВИАТУРАТА.
                          Last edited by s_romeo; d.m.y г., 13:48.
                          Alfa Romeo 155 1.7TS 95g EX- ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 02 EX- Alfa Romeo 155 1.8 Silvarstone - Alfa Romeo 166 2.4 JTD 02 ( 136 ) - Alfa Romeo Giulietta 1.4 '13 (120)

Comment

Първоначално публикувано от s_romeo Покажи съобщение
                            Специално към Бобби . Аз може ли да те питам нещо? Ти лично като не си доволен от мястото за феста, място за пролетния събор, нова управа, стара управа и т.н. нямам ли да направиш нещо по въпроса? До тук от теб виждам само мрънкане. Като си за север намери място. Много е лесно да се каже " аз съм за северна България " и после ...... Пак нищо. Нямам ли да разберете всички едно нещо - ТРЯБВА ВСЕКИ ЕДИН ДА ПОМАГА ЗА ДА СЕ СЛУЧВАТ НЕЩАТА НЕ САМО ДА СИ ЧЕШИТЕ ПРЪСТИТЕ НА КЛАВИАТУРАТА.
                            Върни се в началото на темата и чети, иначе излиза, че си чешаш пръстите ти...
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Искам да предложа относно майсторското шофиране, не може ли да бъде вкарана и втора по-бърза серия на трасе със завои не на пълен волан и без да има каране назад ?
                              Самото летище го позволява, може да се свърже и плаца при сградата с основната писта, аутокрос се нарича дисциплината и е много харесвана и не толкова плашеща за начинаещите ентусиасти, отколкото пистовото каране
                              Само конуси да има
                              https://www.youtube.com/watch?v=Af2zJAOAqWQ

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                              YouTube
                              evo2 600

Comment

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                                Искам да предложа относно майсторското шофиране, не може ли да бъде вкарана и втора по-бърза серия на трасе със завои не на пълен волан и без да има каране назад ?
                                Самото летище го позволява, може да се свърже и плаца при сградата с основната писта, аутокрос се нарича дисциплината и е много харесвана и не толкова плашеща за начинаещите ентусиасти, отколкото пистовото каране
                                Само конуси да има
                                https://www.youtube.com/watch?v=Af2zJAOAqWQ
                                Това е интересна идея и може сериозно да се обмисли, но за съжаления за този фест е вече късно, може в следващият да се включи. Благодаря за предложението!
                                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Working...
                                X