Известие

Collapse
No announcement yet.

Endurance Trophy 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

предполагам от дрифт клуб българия вече са се обадили на доста хора НО накратко разбрах че "пердашки рейсинг" са 2 а не 3 в клас С1 ! в клас С2 Алфата на "венера полиуретанс" е само 1 обиколка назад след бмв-то (не 4 както беше обявено) и на 3-то място не е "зайо рейсинг" със субарото а е волвото !!! спокойно утре ще има подробни данни на страницата им спрете да ги оплювате има грешка има и прошка са казали хората
    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Следващият път всички по-осторожно.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
        Следващият път всички по-осторожно.
        ами честито макар че това го знаехме всички сега е официално
        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
          Аман от форумни герои.... защо се месиш след като с Искрен няма, не е имало и няма да има проблеми, а такива _________ като теб правят измислени и несъществуващи проблеми.

За такива като тебе и 1000 лева да е таксата НЕМОЖЕНЕТО е непобедимо!!!!

Ще те помоля следващия път такава реплика да я кажеш на хората, които се почувстваха излъгани веднага на пистата да видиш масово ЗАДОВОЛСТВО.

Проблемите са изяснени. Дрифт Клуб България ще пусне класирането днес и това е. И това ще мине.
          Аман де... Такива като мен не ги гледай и не ги сравнявай Това , че е имало грешка на времеизмерването , не означава , че някой е бил излъган умишлено, или е прецакан нарочно.И как пък така няколко човека са видяли някой да зарежда с фалшива фуния и никой не се обади, при положение , че трима човека постоянно седяха в сервизната зона и наблюдаваха за спазването на правилата и регламента.А на кой какво имам да казвам , не го казвам и пиша по форумите,нали...?

Comment

Първоначално публикувано от GT 51 Покажи съобщение
            Аман де... Такива като мен не ги гледай и не ги сравнявай Това , че е имало грешка на времеизмерването , не означава , че някой е бил излъган умишлено, или е прецакан нарочно.И как пък така няколко човека са видяли някой да зарежда с фалшива фуния и никой не се обади, при положение , че трима човека постоянно седяха в сервизната зона и наблюдаваха за спазването на правилата и регламента.А на кой какво имам да казвам , не го казвам и пиша по форумите,нали...?
            Моля те престани.

Казвам ти го в прав текс. Не проваляй нещата. Никой от нас не бе там да се състезава на всяка цена. Ние си платихме и участвахме да ни е хубаво и подредено. Така и ще бъде за напред.
            Иначе с едно видео и три снимки всичко може да се провали и какво от това.

Замълчи моля те, защото и аз мога да задавам въпроси и то лично към теб.

Споко.
            Last edited by ne0; d.m.y г., 22:52.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Бобсън, верно, че се знаем от бая време, ама надмина себе си с това изказване...строши глупомера от раз...До тоя момент имаше някакво прехвърчане на искри в темата и бързо утихваха, а сега вече две страници безпредметно дърляне

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
              Пичове, супер злостни сте в критиките - кой точно видя да е злостен??? не преекспонираш ли,а?, ама някои от вас поставиха ли се за момент на мястото на организаторите?-а трябва ли? аз имам очаквания от организаторите, не мераци за тяхната роля... Защото аз знам какво им е на тях, едно на ръка, че също съм организатор на цял шампионат-бре-бре, минути за реклама..., и отделно искам да ви кажа, че имаше хора, които седяха 2х3 часа заковани горе в кабината (по-голямо наказание от караул е това), за да покрият грешките от транспондерите (една от които стана пред очите ни, на Лотуса не отчете една обиколка, а това стана в последните 20 мин, когато гонехме Пежото). И след бързо запитване горе на колко сме точно от Пежото, ни отговориха, при това правилно, т.е. техните бройки обиколки съвпаднаха с нашите. И честно казано, добре че бяха сложили двама души да броят на ръка, защото транспондерите се дънеха юнашки и ако трябваше на тях да се разчита, щеше да е пълен провал всичко.

Относно подигравките ви за правила за изпреварване - всичко, цитирано по памет от Феро е точно така! Нима това е подигравка? Въпросите на Нено са съвсем резонни, "организаторите" пък нямаха резонен отговор...еххх, ако си имаха един "организатор на цял шампионат" да ги светка... организатора е бивш дрифтаджия и организатор на шампионат Тайм Атак. Там пистови битки, ала БФАС няма, и всички каращи са супер толерантни и редовно гледат в огледалата! И логично, в регламента нищичко няма споменато за правилата за изпреварване, защото до последните 4 дни, всички записали се бяха или ентусиасти, или хора от Тайм Атак и тук-таме дрифта + няколко драгаджии. Приказката за поведението при атаки тръгна, когато почна да се чува, че ще идват Дунев, Царски, Даскалов и т.н. някои от видните рогачи на БФАС. - глупости, ти изобщо беше ли на брифинга? И какви са тия злостни подигравки - "рогачи"...да не си им слагал рога на всичките?Относно таксата -направо си беше евтиния, не виждам какъв ви е проблема?! От тия пари, организатора почти нищичко не печели, щото като плати на няколкото човека, дето е довел, за да му помагат с организацията (секретар, броящите обиколките, техническия преглед), като плати на Живко за целия масраф, като се сметнат и всякаквите други дребни разходи, дето капка по капка вир стават - ето там са ви мизерните 150 левчета, дето като си ги разцепите в отбора, стават по 50 на пилот, и дето на фона на всичките други разходи, които има по една кола за такова състезание, са ви една бръмка от целия бюджет. - не ми пука за счетоводството на организаторите - проблема с добрата организация е техен!!!Един оупън тракдей на Серес струва 75 евро на ден за кола + 15 евро за всеки допълнителен пилот и 90 евро за бокс клетка... а тук за 150 лв 3-часово ендуро с награди ви организираха, при това, смея да кажа, на много добро ниво, като знам как се организират състезанията у нас, по които ходя от години, и пак мрънкате... не ви разбирам...Това, че освен тия 150 лева, дето все ги набутваш, на хората им е струвало и време и гориво и подготовка на колите и репатраци и да докарат механици и инструмент и гуми, това дали го разбираш...като виден "организатор на цял шампионат"???
              Като сте по-специалисти - давайте вие, да видим как ще се справите. И после ще сравняваме...Къде видя в мненията до момента, някой да се е провъзгласил за "по-специалист", та го казваш това???

Comment

С теб ще се видим на по бира и ще ти разясня кое и какво, повече фермани не ща да пиша. Глупомера го прибери в шкафа засега, а пък с ne0 мисля, че дори прекрасно се разбрахме кой какво иска да каже.
                Другите, дето се дърлят, си е за тях.
                Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Бобсън, ти си втория след Шумахер, който си е повервал прекалено много... Но като се видим, АЗ ще ти разясня кое как е...

Comment

Така се караше почти 2 часа......тоя хайван загина още на първия час, оборотите останаха неизвестни.....

"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
                      Бобсън, ти си втория след Шумахер, който си е повервал прекалено много... Но като се видим, АЗ ще ти разясня кое как е...
                      Хахаха, керпенеца по повЕрванье не мой' го стигна.
                      Стига сме се дъвкали с теб като сляп шумахерист със Зашев, и кажи кога ще се видим, да седнем да пийнем по едно и да пораздуем.
                      Две черни перли...

Comment

• Здрасти на изтрещелите рацари Алфисти.

гОлем купон сте си скретали тука .

Не че нещо искам да кажа, ама ето Ви старта ми в М1.

http://www.youtube.com/watch?v=x5Zg1...layer_embedded

а ето и нещо което щеше да ни коства много за отбора:

http://www.youtube.com/watch?v=p8Aqb...ature=youtu.be

ааа... И Зашев (pla_y_men)

Айде до скоро...
                        Last edited by charlie; d.m.y г., 12:27.

Comment

• Първоначално публикувано от charlie Покажи съобщение
                          Здрасти на изтрещелите рацари Алфисти.

Баси ся една година няма да се говори с тоя........
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Малко му беше всичкото бой през този сезон на картинга... още трябва... догодина викам да се погрижим с теб за това...
                            Две черни перли...

Comment

• Първоначално публикувано от charlie Покажи съобщение
                              Здрасти на изтрещелите рацари Алфисти.

http://www.youtube.com/watch?v=x5Zg1...layer_embedded

а ето и нещо което щеше да ни коства много за отбора:

http://www.youtube.com/watch?v=p8Aqb...ature=youtu.be

ааа... И Зашев (pla_y_men)

Айде до скоро...
                              То единия от тези дето караха Вектрата няма много акъл в главата,доста хора го знаят,преди 2 години кара на Калояново на Алфисти трак дей,без,повтарям без стаб щанга на Типото си,и естествено резултата беше челно в стената на правата
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Официални резултати " Ендурънс Трофи" 2011 г.
                                http://www.dcb.bg/read.php?id=118

Comment

Working...
                                X