За жалост този път няма да мога да бъда част от публиката на АЛФА РОМЕО ОТБОРИТЕ но искрено се надявам отново да имаме подиуми и то с надеждата да бъдат 1-ВИ.Пожелавам ви УСПЕХ момчета стискам ви палци. За Ники не се ядосвай за глупости приятелю кефа и удоволствието от карането знаеш че са неуписуеми за жалост с това разполагаме в мазохистската ни държава.Малкия Късметлия от 5-тия Трак Дей Мишо много ви се радва и подскача РАЗБИЙТЕ КОНКУРЕНЦИЯТА ВИЕ АЛФИСТИТЕ можете
Известие
Collapse
No announcement yet.
Endurance Trophy - 2nd Round
Collapse
X
-
Чудно - тоя кво прави на пистата, нали тренировки нямало да има......и снимката от кога точно е?Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 15:22."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеЗашев ша излезе прав че си голяма балалайка Боби!!!1
Цяла седмица се опитва да ме бори някаква гад вирусна и сега точно съм по-добре, за да си причиня да ме брули тоя студ насред къра там. Още повече, трябва да съм идеално здрав за Серес след седмица... иначе ми се идва, дори сума народ ме емна днес защо пропускам, кой щял да снима, ама... сори.Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
Иначе ние сме готови да тръгваме...
[ATTACH]87135[/ATTACH]Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщениеНамерил се кой да го каже.
Цяла седмица се опитва да ме бори някаква гад вирусна и сега точно съм по-добре, за да си причиня да ме брули тоя студ насред къра там. Още повече, трябва да съм идеално здрав за Серес след седмица... иначе ми се идва, дори сума народ ме емна днес защо пропускам, кой щял да снима, ама... сори.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Миналият път беше 13-14 градуса през деня на слънцето, тва първо. Че си бил болен на пистата си е твой избор, но не мисля, че това е геройство. Миналата година, 2 дни преди Серес се разболях и отказах да отида и добре, че не отидох, защото беше сериозна работа това, което ме събори.
Второ, аз визирах отиването ми до Калояново само като фотограф днес - отбора още преди над месец взе решение, че ще се ходи на Серес, защото, на първо място - бюджета за 2 състезания в рамките на седмица, ни е трудно изпълним. Нито проблема е в пазенето на колата, нито в липсата на желание да караме.
А колата няма кво да я пазим - преди 2 седмици й сменихме маслото, с което изкара цялата 2011 на Серес, Калояново и Кюстендил + известно количество каране по улиците и пътищата от собственика й. Изтече бистро като мед, и без да е мръднало на пръчката, ама нали нов сезон - превантивно да го сменим. Сликовете, с които ръчкахме 3-те часа през ноември + тракдея на предния ден, не са мръднали и са на колата, очаквайки да ги караме 4 часа на Серес. Тва "пазене", за което говориш, е последната дупка на кавала, която би ни отказала...Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Сега се прибрахме, нямам сили да пиша много.
Доста хора седят зад постигнатите успехите до момента.
Ще спомена тези за които се сещам, които не се познае да не се обижда не е нарочно:
Първо на Данчо заради колата,
всички колеги от Вентура: Венци, Гъзи, Мъри, Боби, Данчо, Тошко
Бесника
Драго от Екстрийм Тунинг
ЦЯЛАТА ПАЗАРДЖИШКА ГРУПА
Иван Иванов за кадрите
Гиги, Тони и Зашев
и всички други...
Специални поздрави и ЧЕСТИТО НА ФЕРАРИСТА, Венера и сие за третото място... сериозни хора и колегиални от всякъде
Днеска Венци, Данчо, Бесника и Гъзи направиха бокс за смяна на задните гуми на 75-ца за 1:30 мин.
ГОЛЕМИ!Last edited by ne0; d.m.y г., 20:05.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Браво на наш'те хора, първо и трето място в класовете си за "Пердашки" и "Венера" съответно. Шоуто беше екстра, за мен като кибик трите часа минаха за нула време, студа не го усетих...
По схемата "бий, за да те уважават", днес уважението беше на ниво
Като за вехта 75-ца, толкова...
Както казах и след първия "ендурънс", еле па ако 'земат да излязат от лабораториите/гаражите ония ми ти проекти по пет-шестотин+ коне, с ония умопомрачителни динографики...жална им макя на разни Импрези и М3-ки...
ПАПАРАААААААК, КАЧВАЙ СНИМКИ БРЕЕЕЕ!!!
Comment
Comment