Известие

Collapse
No announcement yet.

Endurance Trophy и Трак Дей тази неделя(04.03) на Дракон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Endurance Trophy и Трак Дей тази неделя(04.03) на Дракон

Видно от заглавието тая седмица ще е финалния кръг, както се очакваше няма да има много народ, като причините за това са много и те са чисто по нашенски тертип, и ние и хайваните от Пердашки имаме шанс да завършим първи в групите си, техния шанс е доста по голям, но ще гледаме да не се изложим......
    Може би няма да е такъв кучи студ както преди, отново модифицирани и сток ще карат заедно, по готиното за мен е че от 9 до 12 наобед ще има свободен тракдей, и се надявам да си сурна Купенцето по пистата, че отдавна съм му го обещал......
    Мислех и да изтренирам малко Алфата за Серес, но ще ми дойде някак си много да ходя с 2 коли до там......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Там сме за подкрепа !
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Ако свободното каране е сигурно и ние сме на линия
      Last edited by Dagi; d.m.y г., 09:54.
      Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
      BMW F13 M6
      BMW X6 3.5d
      Mini cooper r56 lci
      Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

Пердашки са на линия и ша са борим за да станем шампиони...

Ако и двете алфи станат шампиони за издръжливост в Стрийт клас ша са запала....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

я раздуйте за свободното малко...
          Иначе и ние сме там за подкрепа
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

От 9 до 12 часа щяло да има свободно каране, за участниците в Ендурото по 20 кинта, за другите не знам, не ми стана ясно, може би стандартните 30 кинта.........
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

На сайта пише за тези които не участват в ендурото таксата ще е 20лв,за участниците е безплатно
              Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
              BMW F13 M6
              BMW X6 3.5d
              Mini cooper r56 lci
              Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

Аха, ми още по добре, само че ще трябва да изпаднем в тълкувание това за пилота ли се отнася или за него и колата която ще се кара на Ендурото, щото в случая се явявам пилот, но каращ друга кола......

Comment

Без пари ще ти е само с дизела.Иначе по 20лв.
                  АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
                  LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

И на мен ми звучеше твърде добре за да е истина, ама айде.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Аха, ми още по добре, само че ще трябва да изпаднем в тълкувание това за пилота ли се отнася или за него и колата която ще се кара на Ендурото, щото в случая се явявам пилот, но каращ друга кола......
                      Плаща се на кола. С печката сте фрий, за купето - цакаш.
                      Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Успех, Алфисти!

Айде малко надъхване :
                        Attached Files
                        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Аз отново ще съм на пистата като механик. Чукам на дърво да не ни се налага, но този път смяната на гуми, ако трябва ще е още по-бърза
                          Дано времето се смили над нас с повече слънчице и по-малко вятър.
                          Агитката от Пазарджик, на вас разчитам да сте ни подкрепа
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Абе вие записахте ли се официално да питам тия организатори за списък за участниците че предния път не го пуснаха, сега ако сте се записали вече, явно не е актуализиран....

Comment

Дали сме се записали Нено знае най-добре. Но няма как да не сме.
                              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                              X